Jump to content

Photo
- - - - -

Течност HG?

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 vilpeda

vilpeda

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 8 posts

Posted На 23.11.12 г. в 09:42

Имам една питанка - тук един колега ми предложи да опитам неговото "сокче", и понеже ми хареса аромата, се поинтересувах какво е, оказа се HG (открих го чрез google, тъй като за първи път виждам такъв етикет). Някой от Вас изпарявал ли е такова? Дайте някакви мнения, моля!

#2 geniusloci

geniusloci

PV-BG гуру

• Администратори
  • 1,081 posts

Posted На 23.11.12 г. в 09:57

Не съм чувал за такава течност. То как въобще успя да намериш нещо с две букви име...

#3 gstavrev

gstavrev

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 160 posts

Posted На 23.11.12 г. в 10:38

Да не е на heaven gift течноста. Не, че съм пробвал ама HG на това ми навява

#4 geniusloci

geniusloci

PV-BG гуру

• Администратори
  • 1,081 posts

Posted На 23.11.12 г. в 12:21

А, боже, не се сетих. Тези... взехме да ги пробваме, няма такъв ужас. Направо се учудвам, че си намерил аромат, който ти харесва. Честно казано - идея нямам кой им ги прави, но бих ги избягвал, ако никой друг не сподели опит.

#5 vilpeda

vilpeda

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 8 posts

Posted На 23.11.12 г. в 13:07

Чичко гугъл ме заведе в този сайт - heaven gifts, та там по знака, написан на етикета, го познах. Това, дето го опитах, беше Hlton, много ми допадна.
Но докато не чуя някой да е доволен, няма да се занимавам с глупости. Мерси все пак за отзивите :)

#6 vakill

vakill

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 238 posts

Posted На 23.11.12 г. в 14:29

А, боже, не се сетих. Тези... взехме да ги пробваме, няма такъв ужас. Направо се учудвам, че си намерил аромат, който ти харесва. Честно казано - идея нямам кой им ги прави, но бих ги избягвал, ако никой друг не сподели опит.

Много точно казано. просто няма такъв ужас ! пробвал съм над 15 техни аромата,от всичките ми се повръща още от първата дръпка.

Щастлив user на VAMO+Nimbus

#7 PhrozenCrew

PhrozenCrew

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 295 posts

Posted На 23.11.12 г. в 16:15

Аз два пъти съм си взимал 30мл PG базa HG - единият път директно от сайта им, а другия през един полски магазин. На по-добра база не съм попадал. В сравнение с базите на FA ми харесва в пъти повече и като вкус и особено заради това, че чорбите втасват много по-бързо. Проблема е, че предлагат само 30ml шишенца :(.
Фабрично овкусените им течности не съм ги пробвал. Възможно е и да са гадни.

Edited by PhrozenCrew, На 23.11.12 г. в 16:15.