Jump to content

Photo
- - - - -

Електронните цигари и охраната на летищата

• Please log in to reply
32 replies to this topic

#1 PhrozenCrew

PhrozenCrew

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 295 posts

Posted На 16.11.12 г. в 20:31

Здравейте,

Интересува ме темата със самолетите и електронните цигари. Дали бих имал някакви проблеми при проверката на летището.
Примерно ако съм зареден с 2бр EGO-батерии, 3x10мл шишенца с течност и картомайзер mini Vivi Nova. Мислите ли, че ще ми направят проблем?
Предварително ви благодаря за информацията!

#2 missy

missy

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 165 posts

Posted На 16.11.12 г. в 20:49

Електронни цигари и летища :)

В крайна сметка - аз нямах проблем с две батерии и два пълни карта в ръчния, шишенцата с течност бяха в чекирания. :)

#3 PhrozenCrew

PhrozenCrew

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 295 posts

Posted На 16.11.12 г. в 21:21

missy, благодаря ти! Потърсих на бързо с google и не намерих нищо смислено, а то отговора е бил тук :).

#4 Topper

Topper

Изпарител-тарикат :)

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 16.11.12 г. в 21:26

Баданарката и Вимакса минават вече два пъти летища и няма проблем.
Вярно, Баданарката предизвиква интерес, но след демонстрация на работата и съдържанието, е съпроводена с усмивка и аплаузи :)
eGO USB 1000mAh/650mAh,eGo atom LR,eGo-T atom,DCT-mod,DCT Tank v1/v2,CE2-mod,Smok Dual coil,OA self made,Genesis self made,CE2 Gigantomizer, KR eGo CC, KR 510 CE2,CE4+,Clear Giant,Smok Skrew,Smok Vivi Tank,R-tank,LavaTube(Sanyo 1800mAh, Samsung 2200mAh),Dream Atomizer,
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo :D
http://goo.gl/NYLbA

#5 PhrozenCrew

PhrozenCrew

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 295 posts

Posted На 16.11.12 г. в 21:47

Topper, мерси за инфото и на теб! Нещо се бях притеснил, че може да ми се наложи 3-4 дни да не изпарявам и направо си представих някаква драматична картинка, как много ми се припушва и паля тютюнева цигара......гхррррррр...
Надявам се и немските служители на летището да не са прекалено придирчиви. Мисля си да пътувам с едно EGO на врЪтЪ със сиджумка и още една резервна батерия в някой несесер, заедно с течностите.

Edited by PhrozenCrew, На 16.11.12 г. в 21:48.

#6 Topper

Topper

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 16.11.12 г. в 23:06

Ми във Франкфурт са ме събличали по гащи, ама то е, защото сигурно изглеждам съмнителен :)
Но за е-цигарите никога не са правили проблем. По-вероятно е тук да се направят на интересни.
eGO USB 1000mAh/650mAh,eGo atom LR,eGo-T atom,DCT-mod,DCT Tank v1/v2,CE2-mod,Smok Dual coil,OA self made,Genesis self made,CE2 Gigantomizer, KR eGo CC, KR 510 CE2,CE4+,Clear Giant,Smok Skrew,Smok Vivi Tank,R-tank,LavaTube(Sanyo 1800mAh, Samsung 2200mAh),Dream Atomizer,
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo :D

#7 puf-paf

puf-paf

Байзъъ

• Участници
  • PipPipPip
  • 337 posts

Posted На 17.11.12 г. в 09:40

Навярно по летищата ще забранят течности, съдържащи VG.
"Глицеринът се използва в производството на взривни вещества" :tongue4:

#8 yass

yass

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 349 posts

Posted На 17.11.12 г. в 17:11

И ще отворят по една малка лабораторийка, за да проверяват дали има VG или е само PG.
:Koshechka_08:

#9 Topper

Topper

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 17.11.12 г. в 18:27

То вече има вейпъри, които питат с ужас в гласа си "Има ли PG, защото има следи, а ако има"..... ще реагира в корема и ще стане TNT !

#10 Jenevus

Jenevus

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 331 posts

Posted На 17.11.12 г. в 18:37

То вече има вейпъри, които питат с ужас в гласа си "Има ли PG, защото има следи, а ако има"..... ще реагира в корема и ще стане TNT !

Нали може да добавя :)?!
"Има ли PG, защото ако има следи, а пък аз се наблъскам с азотна киселина и някой ми бие шута ша отнеса керемидите на сайванта :smoking-8570: " :Koshechka_08:
Ледът се пука, господа съдебни заседатели!

#11 ademara

ademara

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 16 posts

Posted На 25.11.12 г. в 13:45

И мен ме държаха половин час преди 2 години на летището Кьолн/Бон и ме събличаха почти по гащи ,заради един забравен пълнител от цигара Elusion в джоба на якето.Интересно,че там бях забравила и запалка,но за нея проблем нямаше .

#12 vladimirh

vladimirh

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 252 posts

Posted На 25.11.12 г. в 13:50

И мен ме държаха половин час преди 2 години на летището Кьолн/Бон и ме събличаха почти по гащи ,заради един забравен пълнител от цигара Elusion в джоба на якето.Интересно,че там бях забравила и запалка,но за нея проблем нямаше .

заради един пълнител са те съблекли бреи :)

#13 ademara

ademara

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 16 posts

Posted На 25.11.12 г. в 14:16

Не знам на какво им заприлича на скенера,ама се чувствах като престъпник. Пълнителя е заедно с атомайзера.

Голям цирк беше,когато ми казаха ,заради какво ме проверяват.Трябваше да се правя на шут и да сглобявам цигарата ,да пуша и ме пуснаха.Когато им подадох първо запалката,казаха -Не това! А и на немски нищо не отбирам.Дойде една девойка да ми говори на английски,та горе-долу се разбрахме.

#14 vladimirh

vladimirh

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 252 posts

Posted На 25.11.12 г. в 14:18

Не знам на какво им заприлича на скенера,ама се чувствах като престъпник. Пълнителя е заедно с атомайзера.

Голям цирк беше,когато ми казаха ,заради какво ме проверяват.Трябваше да се правя на шут и да сглобявам цигарата ,да пуша и ме пуснаха.Когато им подадох първо запалката,казаха -Не това! А и на немски нищо не отбирам.Дойде една девойка да ми говори на английски,та горе-долу се разбрахме.

ех че лоши хора :) :smiley_emoticons_joint:

#15 ademara

ademara

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 16 posts

Posted На 25.11.12 г. в 14:24

Лоши бяха мъжът и детето ми ,че се хилеха почти през повечето време,ама тях вече ги пяха пуснали.

#16 vladimirh

vladimirh

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 252 posts

Posted На 25.11.12 г. в 14:31

Лоши бяха мъжът и детето ми ,че се хилеха почти през повечето време,ама тях вече ги пяха пуснали.

ами то честно казано си е малко за смях :)

#17 yass

yass

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 349 posts

Posted На 25.11.12 г. в 21:17

Според мен някой кьолнски митничар те е 'аресал. :smiley_emoticons_joint:

#18 geniusloci

geniusloci

PV-BG гуру

• Администратори
  • 1,081 posts

Posted На 25.11.12 г. в 22:47

Не сме имали проблеми, единият път даже не ме караха да я вадя от джоба, където я забравих, другите - вадя си я с телефона и т.н., никакви въпроси.

#19 ademara

ademara

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 16 posts

Posted На 25.11.12 г. в 22:56

Според мен някой кьолнски митничар те е 'аресал. :smiley_emoticons_joint:

Е митничарки бяха,ама знам ли...ей заради това чудо http://www.elusion.b...i/standard.html

#20 Jenevus

Jenevus

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 331 posts

Posted На 25.11.12 г. в 23:47

Е митничарки бяха,ама знам ли...ей заради това чудо http://www.elusion.b...i/standard.html

Това е риска да се пазарува от вс телешоп! - купуваш си боклук със странични ефекти :laugh:.
Ледът се пука, господа съдебни заседатели!