Забелязали ли сте проблем с разтворите с добавен глицерин?
Posted На 2.03.10 г. в 00:45
Тъй като се случи и с течности, които не съм бъркал аз - на Григор, от NiOOH (той знае какво ми беше сипал в 11-ката Camel), с течността на orelia (която хич не мирише на боро) и разните бъркочи, които аз имам, както и с неизползвана десетина дена, но отворена течност на intellicig, се замислям има ли някаква тенденция разтворите с повече глицерин да се "развалят" (един вид да придобиват тоя характерен никакъв до гаден вкус и страннен, почти неприятен мирис)?
Случвало ли ви се е нещо подобно?
RC модели, части и тунинг | Магазин за електронни цигари | Магазин и клуб за настолни игри | Дрехи за бебета
Posted На 2.03.10 г. в 01:18
Edited by Valeri, На 2.03.10 г. в 01:19.
Posted На 2.03.10 г. в 07:58
Нямаше глицерин в тази течност. Беше смес от Kent, 555 и малко ТАВ....от NiOOH (той знае какво ми беше сипал в 11-ката Camel)...
Да не ти се е замърсило нещо шишето.
BTW, кога се чака новата доставка, че и при мен нещо наличностите намаляват.
Edited by NiOOH, На 2.03.10 г. в 08:00.
Posted На 2.03.10 г. в 12:17
Валерий - аз също не ги държа на светло (то в стаята ми рядко е светло), нито на топло. Капя без шанс да засмуче обратно от течността от атомайзера - въобще - внимавам, а и, както казах, не само с мои течности се случва. Но пък наистина може това да е миризмата на по-цигарените аромати
RC модели, части и тунинг | Магазин за електронни цигари | Магазин и клуб за настолни игри | Дрехи за бебета
Posted На 4.03.10 г. в 02:16
В тая криза за течности, която настана, след като....
Ние тука във Варна тая Ваша криза там даже не сме се докоснали до нея... течности има
Posted На 4.03.10 г. в 10:26
Posted На 4.03.10 г. в 21:36
По скоро от смесване на различни аромати може да се получи някаква гадост.
Колкото и да са "натурално идентични" в което си позволявам да се съмнявам,при смесването ефекта не е положителен.
Аз още имам в едно шишенце изтисквана от пълнители с различен вкус течност.
Получи се нещо наистина неупотребимо,което май трябва да изхвърля...
Posted На 4.03.10 г. в 22:57
Posted На 11.03.10 г. в 13:51
Posted На 1.11.11 г. в 01:49
дори пресните ми течности са същата работа. Повечето които имам са VG и защо ли ми се струва, че след време се получава ефекта на лютата чушка. Каквото и да пуша все ми се струва, че има един и същи вкус. Мирис на камфор, леко кисело и усещането, че пуша машинното масло от шевната машина на баба.
Аз и нямам голям опит със PG наскоро си взех но те още по остри ми идват.