Течност във Варна
Posted На 9.11.12 г. в 17:37
Posted На 9.11.12 г. в 22:24
Питай на това мястоМоже ли някой колега да сподели дали има магазин във Варна където продават големи разфасовки (20ml или 30мл) на течности с аромат на пъпеш. Мерси предварително.
Улица "Д-р Железкова" 7А./в дясно от офиса на Еконт/
или
Варна, Кв.Вл.Варненчик, бул. "св.св Константин и Елена"
/срещу Пощата/
Може и да имат
www.audio-spirit.eu........................www.opelclub-bg.com
Posted На 10.11.12 г. в 01:08
В магазините на ПУШКОМ , купуваш си 2 по 10 мл или 3 по 10 мл ,като съответно и цената е по ниска , а и течностите са качествени поне на мен на Dеkang ми допадат най - много и доколкото съм чел са най - добри.А иначе в ПУШКОМИТЕ вече цените са по ниски от на Железкова, за течностите.Може ли някой колега да сподели дали има магазин във Варна където продават големи разфасовки (20ml или 30мл) на течности с аромат на пъпеш. Мерси предварително.
Posted На 10.11.12 г. в 01:59
В магазините на пу6ком ли или на Пушком? Ако е първото - по-добре бягайте далече от домашно приготвените им течности...В магазините на ПУШКОМ , купуваш си 2 по 10 мл или 3 по 10 мл ,като съответно и цената е по ниска , а и течностите са качествени поне на мен на Dеkang ми допадат най - много и доколкото съм чел са най - добри.А иначе в ПУШКОМИТЕ вече цените са по ниски от на Железкова, за течностите.
Може ли някой колега да сподели дали има магазин във Варна където продават големи разфасовки (20ml или 30мл) на течности с аромат на пъпеш. Мерси предварително.
Edited by Туранага, На 10.11.12 г. в 01:59.
Posted На 10.11.12 г. в 08:44
......както и качеството на същите. Със същият успех може да си зареждаш автомобила с бензин забъркан от Бай Некой в мазето................................
В магазините на ПУШКОМ , купуваш си 2 по 10 мл или 3 по 10 мл ,като съответно и цената е по ниска , а и течностите са качествени поне на мен на Dеkang ми допадат най - много и доколкото съм чел са най - добри.А иначе в ПУШКОМИТЕ вече цените са по ниски от на Железкова, за течностите.
www.audio-spirit.eu........................www.opelclub-bg.com