Jump to content

Photo
- - - - -

проблем с нови батерии

• Please log in to reply
32 replies to this topic

#1 plamenlg

plamenlg

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 11 posts

Posted На 30.10.12 г. в 19:43

Здравейте, от 3 седмици съм на eGo-C купих комплекта с две батерии и два танк картомайзера(май така им викат).До днес всичко ок, след зареждане и двете батерии караха по 2 дена минимум ноооо....от един път проблем с двете едновременно, което ме учуди много...след 2-3 секунди дърпане започва да мига синята лампичка и вече няма изпаряване и парата е много малко така и не става...Разменях картовете ,батериийте и все тая..свалям от зарядното и след 2 дърпания пак мига .реших че е от зарядното, заредих от компа и пак все тоя проблем :wacko: .. някой да е имал такъв проблем да сподели как се оправя..

#2 RoSS

RoSS

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 167 posts

Posted На 30.10.12 г. в 19:48

Дали няма късо по картовете? И аз имам същия проблем само че с Redux-a. А батериите да не са от "оригиналните" ?

#3 last_hope

last_hope

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 511 posts

Posted На 30.10.12 г. в 19:57

Е колко по-оригинални да са , човека си казва еГо -Ц - тези са най-оригинални! Е аз лично предпочитам - Щ но рядко се намират.
Save the future from degenerates,chlorinating the Gene pool!!! www.darwinawards.com

#4 plamenlg

plamenlg

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 11 posts

Posted На 30.10.12 г. в 19:59

бяха си в комплекта.. още не съм много запознат кои са истински, но за 20 дена да дадат фира едновременно..е сега свалих едната от зарядното, беше там за 30 мин и едвам 2 пъти дръпнах както си трябва и толкова...а дава индикация зелено че е заредена...върнах едната в магазина за рекламация , а то се оказа че и двете не щат ..

#5 gstavrev

gstavrev

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 160 posts

Posted На 30.10.12 г. в 20:05

От къде са взети батериите? Имат ли гаранция? Ако да, намери някой познат с атомайзер/картомайзер и пробвай твоите батерии как се държат, ако правят същия проблем си потърси гаранцията. Ако нямаш таква, пиеш една студена вода и си взимаш батерии от някой истински магазин с гаранция и така

#6 plamenlg

plamenlg

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 11 posts

Posted На 30.10.12 г. в 20:09

комплекта го взех от магазин за цигари ,дадоха ми 1 месец гаранция и затова реших че няма да са много читави и веднага им занесох едната и ще чакам да ми се обадят тия дни..преди малко изплакнах със спирт единия картомайзер и му сипах нова течност и резултата е същия...ще купя нов карт да пробвам да не е от тия моите, а от тях съм ползвал само единия за това време, другия седеше резерва в джобчето :rolleyes: реших че имат защита някаква и съм изтормозил батерията нещо...

#7 Туранага

Туранага

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 340 posts

Posted На 30.10.12 г. в 20:42

Не ти ли дадат поне 6 месеца гаранция - бягай!

#8 plamenlg

plamenlg

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 11 posts

Posted На 30.10.12 г. в 20:48

те ако караха по 6 месеца...нема такъв кеф :thumbup: знам ли и аз кво да взема ....сега се включвам към е-пушачите и квото ми дадоха това взех..мислех поне 2 месеца да изкарат пък и са 2 батерии и все едната ще излезе добра..от един път и двете с един дефект направо се побърках от яд, ама ...дано да не е от тях,пазех ги много и не съм ги насилвал.

#9 batko32

batko32

хауптбанобергрупенфюрер

• Участници
  • PipPipPip
  • 370 posts

Posted На 30.10.12 г. в 21:37

те ако караха по 6 месеца...нема такъв кеф :thumbup: знам ли и аз кво да взема ....сега се включвам към е-пушачите и квото ми дадоха това взех..мислех поне 2 месеца да изкарат пък и са 2 батерии и все едната ще излезе добра..от един път и двете с един дефект направо се побърках от яд, ама ...дано да не е от тях,пазех ги много и не съм ги насилвал.

Може да изглеждам като гадняр в момента....ама на собствен гръб изпитваш "Що е то МЕНТЕ и има ли то почва у нас"
Уви днес в Пловдив се случи подобно нещо. От 6 комплекта закупени от магазин на далавера ;) "не е нито един от трите читави" вече работи САМО една батерия. Другите умряха като мухи през зимата...за два дена. Сам си прави изводите. После защо евтиното винаги е скъпо. :smoking-8570:

Edited by batko32, На 30.10.12 г. в 21:37.

....Тури му Мента и ще се оправи.... гаранция :)
www.audio-spirit.eu........................www.opelclub-bg.com

#10 plamenlg

plamenlg

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 11 posts

Posted На 30.10.12 г. в 22:15

прав си за съжаление е така в Абсурдистан...то 90лв не ми се видя чак евтино де, толкова си бяха в доста оферти на другите места..

#11 Jenevus

Jenevus

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 331 posts

Posted На 30.10.12 г. в 22:15

те ако караха по 6 месеца...нема такъв кеф :thumbup:

Имам три еГо-батерии (2х170+ цикъла и 1х150+ цикъла), които съм ползвал ~шест месеца - работят си. За периода през тях съм изпарил ~900ml. Напоследък започнаха да клякат по-рано и бяха сменени с мод :Koshechka_08:, ама все пак инвестицията в читави батерии от читав магазин е изплатена многократно!
п.с. Предвид "настолния" характер на обичайните модове хубавата еГо-батерия е идеален вариант за изпаряване, който се носи в джоба на ризата :).

Edited by Jenevus, На 30.10.12 г. в 22:16.

Ледът се пука, господа съдебни заседатели!

#12 Topper

Topper

Изпарител-тарикат :)

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 30.10.12 г. в 22:22

Може да изглеждам като гадняр в момента....ама на собствен гръб изпитваш "Що е то МЕНТЕ и има ли то почва у нас"
Уви днес в Пловдив се случи подобно нещо. От 6 комплекта закупени от магазин на далавера ;) "не е нито един от трите читави" вече работи САМО една батерия. Другите умряха като мухи през зимата...за два дена. Сам си прави изводите. После защо евтиното винаги е скъпо. :smoking-8570:

И са "само" 129лв, на прИмоция. Днес видях 129лв eGo-L и за малко да си изпусна жалкото VMax-че барабар с Вивито...
eGO USB 1000mAh/650mAh,eGo atom LR,eGo-T atom,DCT-mod,DCT Tank v1/v2,CE2-mod,Smok Dual coil,OA self made,Genesis self made,CE2 Gigantomizer, KR eGo CC, KR 510 CE2,CE4+,Clear Giant,Smok Skrew,Smok Vivi Tank,R-tank,LavaTube(Sanyo 1800mAh, Samsung 2200mAh),Dream Atomizer,
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo :D
http://goo.gl/NYLbA

#13 plamenlg

plamenlg

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 11 posts

Posted На 30.10.12 г. в 22:56

"само" 129... евтиния станали.. :tongue4: за тия пари не би требвало да има проблеми поне до пенсия :laugh:

#14 J_O_I_N_T

J_O_I_N_T

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 150 posts

Posted На 30.10.12 г. в 22:58

Това Ego-L сигурно ще е по-добро от Ego-W :smiley_emoticons_joint:

#15 batko32

batko32

хауптбанобергрупенфюрер

• Участници
  • PipPipPip
  • 370 posts

Posted На 30.10.12 г. в 23:02

прав си за съжаление е така в Абсурдистан...то 90лв не ми се видя чак евтино де, толкова си бяха в доста оферти на другите места..

Уффф съжалявам , че така се е получило. Но кажи как после да обясня на начинаещи да НЕ си взимат от всякакви магазини ?
Момчетата от PV-BG са достатъчно коректни . При вариант , че това се случи с тяхна стока "малко е вероятно но никой не е застрахован" щяха да реагират на момента. До сега не съм чул някой да се е оплакал от гаранцията която дават на клиентите си. Няма и да чуя де .
Ако има как оправи си бакиите с магазина от който си взел комплекта. Да ти ги сменят или да си вземат обратно ....нещото.... и да ти върнат ако не цялата то поне част от сумата. Вземи си една батерия от PV-BG и бъди сигурен, че ще изкара повече от гаранционния срок от 6 месеца.
Не знам какъв друг съвет да ти дам. Кофти ситуация но ....на теб се е паднало.

#16 yass

yass

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 349 posts

Posted На 30.10.12 г. в 23:07

:)
Attached File  egoL.JPG   53.87KB   142 downloads

Ето това е батерия, даже мери нивото на никотиновата течност!

#17 J_O_I_N_T

J_O_I_N_T

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 150 posts

Posted На 30.10.12 г. в 23:11

То това добре, но аз търся такава която да мери и милиграмите никотин в течността :search: :p

Edited by J_O_I_N_T, На 30.10.12 г. в 23:33.

#18 Jenevus

Jenevus

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 331 posts

Posted На 30.10.12 г. в 23:12

8P :lol:
Едит: Освен всичко останало, ако не се лъжете да натискате бутона, то количеството ДИМ ще е равно или по-голямо на въображението ви :laugh: !

Edited by Jenevus, На 30.10.12 г. в 23:19.

Ледът се пука, господа съдебни заседатели!

#19 batko32

batko32

хауптбанобергрупенфюрер

• Участници
  • PipPipPip
  • 370 posts

Posted На 30.10.12 г. в 23:14

Интересно ако НЕ натиснеш бутона колко "дим" вади :)

#20 LxD

LxD

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 235 posts

Posted На 30.10.12 г. в 23:51

Вади ама дима е невидим или плод на въображението ти. :Koshechka_08:
Ихаааааа... от последната ми аналогова цигара е минало ... и съм спестил ...