Новичка съм тук, даже съвсем прясна.
Целта на включването ми е да откажа аналоговите цигари, както забелязах наричате папироса
Купила съм Joye 510 и нямам никакви оплаквания от самата е-цигара.
Проблемите ми са други.
Въпреки че пуша усилено е-цигарата, влечението към аналоговите остава; даже имам чувството, че пуша прекалено, като отчета сумарния резултат. Имам чувството, че почвам да развивам физиологична зависимост към никотина, откакто засмуках е-цигарата, каквато не съм имала допреди това /не до тази степен/.
На два пъти през последните две години съм спирала цигарите за по 6 месеца, така че сме с резултат 2:2.
Питам се обаче сега дали съм тръгнала по правилния път.
На вкус е-цигарата ми се струва някак сладка, което в известна степен ме отблъсква, тъй като не съм почитател на този вкус. Може би причината е в течността - Turkish blend, но и другите, които опитах - Marlboro и Shade, имат все същия сладък привкус, който го няма при аналоговите цигари. Пречи ми да си пийна една бира с кеф. Просто ми се бият вкусовете. С кафето по върви.
Сигурно ще кажете, че много капризнича и ще бъдете прави. Допреди няколко години е-цигарите бяха далеч от това, което са сега - напредъкът е феноменален. И въпреки всичко - кажете още няколко окуражителни думи и похвали по темата- така, да ми се засили мотивацията
Драго ми е да се запознаем!