На другата течност е ясно MINT/high,сиреч мента/високо.От първата течност,явно е доста серт,започва на моменти дори да ми се гади.
пластмасово шишенце с течност
Started by amigo, От 23.10.12, 09:59
6 replies to this topic
Posted На 23.10.12 г. в 09:59
Привет на разбирачите
Питането този път ми е относно пластмасовите шишенца с течности.Заедно с комплекта ел.цигари, ми подариха 2 бр.течности.На едната пише MB/high / ясно ми е че е "Високо",ама това МВ не ми е ясно!
На другата течност е ясно MINT/high,сиреч мента/високо.От първата течност,явно е доста серт,започва на моменти дори да ми се гади.
Posted На 23.10.12 г. в 10:46
Ако на течностите ти пише Е-Health те съветвам да спреш да ги ползваш.
Цената им е безумно евтина и бог знае кво съдържат вътре дори нямат описание на съдържанието просто един надпис high който не се знае какво значи за + - 5лв според мен не си заслужава да се изпарява нещо с не знаен произход и качество
Цената им е безумно евтина и бог знае кво съдържат вътре дори нямат описание на съдържанието просто един надпис high който не се знае какво значи за + - 5лв според мен не си заслужава да се изпарява нещо с не знаен произход и качество
Posted На 26.10.12 г. в 10:22
До колкото разбирам от това,в тези шишенца има аромат,но не и никотин ?Е-Health течностите за справка какво значи hight ->
Справка10ml E-liquid Smoke Juice for Electronic Cigarette High Content Camel Flavor :
Features:
100% Brand New
High Content
No Nicotine Contained
Camel Flavor
Package Included:
1 * E-liquid
ето това е при мен ...
Attached Files
Edited by amigo, На 26.10.12 г. в 10:24.