Капака си си го правил сам, нали. И той ти провежда "+" към тялото. А това вътре в капака метална мрежа ли е? Изглежда като да си запоил за цилиндъра на капака.
Не мога да се начудя и как си наврял главата за завиване на картомайзера. Не се виждат никакви кабели. Хитър си кат стадо лисици. Наистина ти се е получило много добре.
Тоя декоративен елемент върху капака също е много тарикатски. Първоначално помислих, че оригиналната лула върви с него, обаче виждам, че го няма. Шапка ти свалям за идеята и изпълнението! Креативна работа.
Преподаваш ли курсове?
Поради липса на друго в ширпотребата.... тука съм използвал капачка от Фенерче "Явно не си разглеждал темите /Е-цигара от китайско фенерче/ наистина много варианти има"
Декоративния елемент е част от самото бутонче на фенера. Малко съм го променил , че в оригинален вид седеше още по-грубо.
От съображения за сигурност всички външни елементи са свързани САМО с отрицателния полюс на батерията

А за кабелите...Благодаря...ама се виждат

Несъм толкова добър фотограф.На снимката със "съставни елементи" можеш да ме хванеш в крачка

А главата за картомайзера....Наложи се да разпробивам дръжката "предполагам така се казва" на лулата. Много критичен размер се получава ако прекалиш.
За уроци....вариант 2 . Ето го и него

Той е лесен за направа от повечето начинаещи МОД-ери като мен
Вграждаме част от eGo в самата дръжка

и после добавяме фланеца и електрониката

В завършен вид ще имаш това в ръцете