Проблем със Smoktech Redux за eGo!?
Posted На 10.10.12 г. в 01:02
Posted На 10.10.12 г. в 08:38
Другото е повдигането на централния пин на батерията, но в тоя случай няма да има мигане.
Edited by Jenevus, На 10.10.12 г. в 08:39.
Posted На 10.10.12 г. в 10:37
RC модели, части и тунинг | Магазин за електронни цигари | Магазин и клуб за настолни игри | Дрехи за бебета
Posted На 10.10.12 г. в 11:07
Ами различно стегнат го прави - понякога когато е стегната до край батерията и като разхлабя малко се оправя, а понякога обратно - като е разхлабена и затегна тогава се оправя. Днес от сутринта само веднъж се е случило и като стегнах батерията до край се оправи и повече не е отказвал. Не ми се вярва да е батерията щото и на двете от комплекта се случва - нарочно ги сменям често за да видя дали не е от тях.
Edited by Fireinthesky, На 10.10.12 г. в 11:09.
Posted На 10.10.12 г. в 16:31
Малко недоразбрах. С две батерии ли пробваш на един карт Редукс...... или една батерия с два различни карта Редукс ?Чак довечера ще мога да го разглобя за да погледна вътре.
Ами различно стегнат го прави - понякога когато е стегната до край батерията и като разхлабя малко се оправя, а понякога обратно - като е разхлабена и затегна тогава се оправя. Днес от сутринта само веднъж се е случило и като стегнах батерията до край се оправи и повече не е отказвал. Не ми се вярва да е батерията щото и на двете от комплекта се случва - нарочно ги сменям често за да видя дали не е от тях.
www.audio-spirit.eu........................www.opelclub-bg.com
Posted На 10.10.12 г. в 20:19
Aха. Поразясни ми сеИмам 2 карта и 2 батерии - единия карт досега ми е отказал само веднъж - пробвах и на двете батерии не работеше - после се оправи. А другия отказва по често но с малко завивване/развиване тръгва.
Успех
Edited by batko32, На 10.10.12 г. в 21:18.
www.audio-spirit.eu........................www.opelclub-bg.com
Posted На 10.10.12 г. в 20:45
Иначе карта е много добър, но че е китайска ширпотреба трябва да се има предвид. Всъщност май това го прави интересен
Едит: 13-ти ден ползвам една (първата) глава на Redux-а (65ml+) и карта се представя много добре. По мое мнение е отличен за стандартни еГо-батерии. Пърженето му на високи напрежения (особено неразработен) и дъългите дръпки (особено неразработен), могат да са доста разочароващи.
Edited by Jenevus, На 10.10.12 г. в 21:20.
Posted На 10.10.12 г. в 22:40
...
Едит: 13-ти ден ползвам една (първата) глава на Redux-а (65ml+) и карта се представя много добре. По мое мнение е отличен за стандартни еГо-батерии. Пърженето му на високи напрежения (особено неразработен) и дъългите дръпки (особено неразработен), могат да са доста разочароващи.
А през тези "(65ml+)" имало ли е пържене?
Posted На 10.10.12 г. в 22:50
Относно карта - мен ме устройва напълно, аз не мога да си представя да пуша с пълнител с вата - пробвах няколко пъти оригиналните от комплекта - върви супер много течност и трябва много често да се налива - колкото и да пробвах не можах да постигна ефекта на карта (количество пара и удар в гърлото). Не съм забелязал проблем с дългите дръпки, но все пак изпарявам само от 5-6 дни - не мога да направя разлика между разработен и неразработен карт - за мене до тук няма голяма промяна - изпарил съм към 12-14мл до сега. По едно време си мислех че в началото на експлоатацията правеше повече пара ама понеже пробвам различни течности после видях че иновера примерно прави много повече пара от деканг - така че не съм сигурен дали е разработен вече или не...
Posted На 10.10.12 г. в 23:32
Ако по някаква причина централният пин не достига на плюса на батерията , най-лесно е да се натисне от горе, така че да слезе 0.5 мм на долу и ще опре.
Главата е добре да се погледне от долна страна и както беше казал много точно колегата по горе да се види дали случайно при пренатягане не се допира мустачето закачено за плюса към минуса.
Иначе наистина 60-70 мл чорба не ги брои за нищо без никаква профилактика. Другия трик е ,че понеже е доста добре уплътнен и не се изпуска от никъде е възможно да му се "вакумира" резервоара и да дава суха дръпка, поне в началото докато поомекне силиконовата шапка.Решението е елементарно- усетите ли суха дръпка - развийте дрипката да влезе въздух в резервоара и пак затворете.Капилярния ефект към нагревателя тръгва на момента.
Posted На 12.10.12 г. в 20:32
Posted На 16.10.12 г. в 08:49
Да потвърдя, при натягане - горят батерии. Донякъде важи и за Kanger/CC.
И аз съм със същия проблем. Две чисто нови батерии от тук и редукс и не пали, само мига батерията и до там ...
Не натягай редукса на батериите и ще заработи
RC модели, части и тунинг | Магазин за електронни цигари | Магазин и клуб за настолни игри | Дрехи за бебета
Posted На 16.10.12 г. в 08:51
Да потвърдя, при натягане - горят батерии. Донякъде важи и за Kanger/CC.
И аз съм със същия проблем. Две чисто нови батерии от тук и редукс и не пали, само мига батерията и до там ...
Не натягай редукса на батериите и ще заработи
При по-новите версии на джойтех защитата не сработва всеки път и горят. Най-вече ъпгрейд батериите.
При по-старите версии няма проблеми
Posted На 16.10.12 г. в 18:22
Edited by Pusheka, На 16.10.12 г. в 18:24.
Posted На 16.10.12 г. в 18:50
Може би трябва да се пусне като официална препоръка в "Описание" на продукта, че преди употреба е добре да се погледне главата от долу и жичката на плюса или да се изреже над силиконовото уплътнение, или да се кривне към централния пин (плюса). Карта иначе се представя изключително добре за парите си! Днес ми е 19-ти ден/мин. 95 ml - вече се забелязват се признаци на умора, но за това време само съм наливал течност и съм правил пара - НИКАКВО обслужване.Да потвърдя, при натягане - горят батерии. Донякъде важи и за Kanger/CC.
Posted На 22.10.12 г. в 12:41
Edited by Pusheka, На 22.10.12 г. в 12:47.