Мобилни зарядни
Posted На 27.02.10 г. в 19:56
Става въпрос за следното:
Напоследък, на пазара се появиха доста модели мобилни зарядни за телефони и мр3 плеъри. Работят с акумулаторни и/или алкални батерии и се предлагат най-често с преходници за различните модели телефони. Аз имам това:
http://www.gpbatteri...ts/instant.html
Ползвам го с 2 клетки Sanyo Eneloop и съм доволен. Спасявало ме е не веднъж, когато съм оставал без батрия на телефона навън. Същото предполагам, би могло да се ползва и за зареждане на батериите на е-цигарите в комбинация с USB зарядно, стига да се намери подходящият преходник, а именно mini female-A female. Последният път като бях в HWBG погледнахме, но нямаше.
Posted На 27.02.10 г. в 21:46
RC модели, части и тунинг | Магазин за електронни цигари | Магазин и клуб за настолни игри | Дрехи за бебета
Posted На 27.02.10 г. в 22:41
Мини е този, който се използва за свързване на фотоапаратите и повечето плеъри. Джаджата, за която говоря има едно късо кабелче, което завършва с такъв мъжки USB мини конектор. Трябва ми преходник, който е от едната страна женски мини, а от другата женски обикновен USB, в който да влезе зарядното за цигарата.
Posted На 1.03.10 г. в 12:55
Oх, ако знаеш как ме мързи сега да щракам и да качвам снимки.
Мини е този, който се използва за свързване на фотоапаратите и повечето плеъри. Джаджата, за която говоря има едно късо кабелче, което завършва с такъв мъжки USB мини конектор. Трябва ми преходник, който е от едната страна женски мини, а от другата женски обикновен USB, в който да влезе зарядното за цигарата.
Кой от всичките?
Attached Files
Posted На 1.03.10 г. в 22:00
OYAMA HERCULES
2 Ач-ова LiPo батерия. Зарежда се през USB (или включения в комплекта адаптер за 220 В). Има преходници за всякакви мобилни устройства. След първоначаално зареждане от около 4 часа ми зареди една батерия за 801 за около час и половина. Сега си зареждам телефона, след което ще и боцна passtrough-то.
39 кинта от Техномаркет.
Attached Files
Posted На 2.03.10 г. в 12:45
Пробвали с passtrough-то,с какъв атомайзер?
Да, пробвах го снощи за около половин час с атомизатор от 901, работи си. Освен това съм заредил общо три 280 мАч батерии и телефона си (750 мАч-ова батерия) от почти напълно разредено положение и все още има някакви сили в този Херкулес. Ще го разредя до долу и ще го заредя наново, като очаквам капацитета да се увеличи малко.
Edited by NiOOH, На 2.03.10 г. в 12:51.
Posted На 2.03.10 г. в 13:09
Бях попаднал на една статия за това как в Малайзия толкова масово ползвали е-цигарки , че ги модвали на "пасстру" към акумулатора на скутерчетата с които пърпорят на всякъде.
Ще се получи нещо такова :
Attached Files
Posted На 4.03.10 г. в 21:18
Posted На 4.03.10 г. в 21:31
И аз се сдобих с OYAMA HERCULES. Изкара ме един ден с passtrough-то на J118 с яко
вайпане. С останалия заряд не можах да си заредя батерията на телефона. Стения адаптер 220V-5V става идеално за passtrough-то,в момента го ползвам
Честито! Тези джаджи, на пръв поглед, не са абсолютно необходими, но като закъса човек се сеща колко са полезни.
Posted На 4.03.10 г. в 22:32
RC модели, части и тунинг | Магазин за електронни цигари | Магазин и клуб за настолни игри | Дрехи за бебета
Posted На 5.03.10 г. в 11:14
Коце, те това се нарича инерция в мисленето ...имам 2-3 стенни зарядни на USB изход от различни модели...а се напрягам да мисля как да приспособя резбите
Явно се напушвам повече от необходимото