Благодаря предварително!
Картомайзер зацапва течността..
Posted На 24.09.12 г. в 22:34
Благодаря предварително!
Posted На 24.09.12 г. в 23:12
Добър вечер колеги.. Имам картомайзер Vision CE4 V2 Дълъг фитил в който е налята течност Шейд... Забелязах обаче, че течността в карта доста потъмня (направо си чернее)... Искам да ви попитам на какво се дължи това ( карта е на 3 4 дни)и има ли оправия тоя проблем?
Благодаря предварително!
Хубаво измиване. Ефекта е от некачествен фитил, който сякаш "филтрира" течността.
Съсипваш хубавото сокче с този карт
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
http://goo.gl/NYLbA
Posted На 24.09.12 г. в 23:31
Т2, Виви Нова, то с вата май вече...Измиване с топла вода ще помогне ли...?
Предложи някакъв друг карт ама без вати че с това постоянно накапване просто не ми се занимава...?![]()
Измиване и драй бърн и ще е като нов, за още известно време.
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
Posted На 26.09.12 г. в 20:55
Posted На 26.09.12 г. в 21:25
пране на 4-5 дена му е цаката явно...
Преди две години и отгоре и аз така си мислех...но не му е това цаката. Даже самодоволно бях пуснал тема как да се оправят атомайзерите 901. Тогава старите кучета/ за мен/ ми казваха, че без драй бърн няма как да стане работата, но аз бях открил топлата вода. Както и да е..
Миене 2 до 3 пъти. Нататък няма как да се измие нагара от нагревателя и задръстването на фитила с нагар под намотката. Единственото решение е за се изгори. Все пак това е въглерод/кюмюр/. Ако някой намери начин за химическо изчистване на въглерод-нека сподели. Ние не успяхме.
Posted На 27.09.12 г. в 00:05
Тоя начин купи хвърли и аз го практикувам ама пък чак на 3 дена (като се задръсти и спре да изкарва пара) да купувам нов не ми се връзва... Вярно, че струват по малко от 2 кутии цигари ама все пак...
Edited by Missing, На 27.09.12 г. в 00:05.
Posted На 27.09.12 г. в 11:03
Е преди да го измия го драи бърн-вам.
Тоя начин купи хвърли и аз го практикувам ама пък чак на 3 дена (като се задръсти и спре да изкарва пара) да купувам нов не ми се връзва... Вярно, че струват по малко от 2 кутии цигари ама все пак...
Е 8-10 лева на два дни... Къде е логиката?Има начин - "Купи, хвърли, купи"
Edited by detencetooo, На 27.09.12 г. в 11:02.
Posted На 27.09.12 г. в 11:50
Точно обратното, миеш и драй бърн.Е преди да го измия го драи бърн-вам.
А Пуф Паф иронизираше, ама не схванахте хумора
Posted На 27.09.12 г. в 12:12
Е все пак трябва да ви свикнемТочно обратното, миеш и драй бърн.
Е преди да го измия го драи бърн-вам.
А Пуф Паф иронизираше, ама не схванахте хумора
Posted На 27.09.12 г. в 18:00
Posted На 27.09.12 г. в 19:59
Пълно щастие няма
Вчера всичко беше супер днес с Vision-а (ЦЕ4 В2 дълъг фитил) пак същата работа ... малко пара и изгорял вкус... тоя път го разглобих (бая зор видях ама успях)... Измих го много хубаво целия светна .. След това драй бърн след това пак вряла вода и пак драй бърн... Резултата е горе долу добър вкус и минимална пара при това доста топла... Явно е някакъв дефектен щом за 5 6 дена се скапа... А и не изпарявам много (до 2мл на ден максимум и то доста рядко успявам да изпуша цял карт 1.6мл)... Бе странна работа .. А це4 в1 купуван от тук е вече на 1 месец и след миенето е като нов...
Вероятно намотката не прави добър контакт с плюса или минуса. Аз при почистване, винаги вадя намотката с фитила - не ги мия, а ги обгарям с горелка за фламбе. Резултата е, че намотката и фитила стават като нови.
Ваденето става с много тънка игла - промушва се в средата на намотката и се издърпва внимателно. При монтажа има малко тънкости - трябва да внимаваш да не накъсаш фитила. И тази операция не до безкрай. Винаги идва момент когато трябва да се смени фитила или намотката.
Но в твоя случай определено смятам че трябва да се понамести и ще тръгне.
Edited by itsofar, На 27.09.12 г. в 20:32.