въпрос за течност
Posted На 16.09.12 г. в 22:40
Здравей. Ще те разочаровам малко. До сега не съм чул някой да успее да получи аромата на разпространените и масови цигари. Те " цигарите" са си със специфичен аромат и вкус. Някои аромати загатват или наподобяват на определен вид тютюн но приликите са прекалено малки . Аз също бях пуснал подобен въпрос.Успях едва на 30% да получа нещо но и тези проценти са завишени. В крайна сметка се преориентирах към всякакви други аромати които по-лесно се разпознават " кафе, мента, шоколад......." .Здравейте. Знам че въпроса ми е малко сложен поради различните вкусове на индивида, но все пак ако някой е изпарявал различни течности - коя е с възможно най близък аромат до тютюневия. На всички отзовали се благодаря предварително.
Мога да дам някакви ориентири но никак ама никак няма да се доближа до аромата на цигара.
Като за начало Maxxblend, USmix, Latakia,Kent,Tabacco-C........ това са според личното ми мнение най-тютюневи за мен лично. Ако се заиграеш с комбинации между тях има някаква опция да ти заприлича на цигара.Но пак казвам това е лично мнение и вкус.
Аз добавям и малко аромат Кафе но отново не е "цигарен" аромат.
Разходи се до магазина на PV-BG ако ти е в региона .Там предполагам също имат тестери за аромати. А и биха могли да те насочат по-добре от мен.
Успех
П.П.
Изнамерих стара проба за тютюнев аромат. Май се е получило и ще трябва и аз да забъркам пак
И надявам се последен едит. Погледни в линк-а който давам Topper и Pioner306 са споделили своя опит с ароматите. Може и там да откриеш своя.база Inawera количество аромат количество/капки резултат
70/30 19мг 10мл FA Latakia 6 (~2%) приятен за любители на по-тютюневи аромати
комбинация с три аромата
.......................................... FA Latakia 6 (~2%)
70/30 19мг 10мл Inawera Tobacco-C 4 (~1,5%) За маалко да стане Cigar на Dekang
........................................... FA Shade 4 (~1,5%)
Просто не можах да се сдържа и го коментирам с вас. Не съм чакал повече от 10 мин за първа проба. След 2 часа вкусът става доста по-лек. Предполагам заради Шаде ще трябва да се изчака около седмица за да "улегне". Но и сега е разкош.
Edited by batko32, На 16.09.12 г. в 22:58.
www.audio-spirit.eu........................www.opelclub-bg.com
Posted На 16.09.12 г. в 22:57
Вирджинията даже мирише на неизхвърлен пепелник(ако това ти липсва).
Ако се задоволиш с ароматизирани тютюневи вкусове тук вече таргета е доста широк.
Posted На 16.09.12 г. в 23:39
И нещо съм се затъжил за тях
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
http://goo.gl/NYLbA
Posted На 18.09.12 г. в 13:53
Ужасно много ми харесва Shade (или Maxx-Blend) с няколко капки DK-Tab на Dekang. DK-то е ужасно силен аромат с преобладаващ акцент на опушен дъб, завършващ с нотка американски тютюн. Аромат, който в никакъв случай не е за всеки и малко хора биха го харесали да го изпаряват немиксиран. В началото като пуших DK имаh чувството, че всеки момент ще ме заболи главата. Създава импресия все едно си стоял с часове близо до пушек от огън. Тежък, силен, с много добър удар в гърлото, завладяващ, брутален аромат. Не мога да го вайпвам това, направо ще ми увреди психиката!
НО! Ако се смеси мъничко-мъничко DK-Таб с друг тютюнев и по-сладникав аромат, примерно MaxxBlend (може и Shade), леле че разкош се получава!!! Мaлеее! Проста да падладьейш! Идва ти да изкъртиш кочината
Мисля, да го пробвам довечера и с Virginia или директно да засиля микс от нещо много сладко, като череша, мед и подобни.
Тая смеска я открих случайно, щото ми свършваше течноста в картомайзера, а колега си беше купил DK-то, но му беше много силен и не го пушеше, та ми даде да си долея. Най-хубавите неща са непланираните! Със сигурност няма да се хареса на всеки, прекалено специфичен тютюнев аромат е. Ако ще пробвате, то трябва да е с мъничко количество.
Posted На 21.09.12 г. в 19:55
Posted На 21.09.12 г. в 20:33
Щом Cuban Cigar не ти е харесал, и Dark Vapure няма да ти хареса. Опитай с течности на Деканг - DK-Tab или FCT.Отидох в магазина с намерение да си купя dark vapure. Питам - искам силен тютюнев аромат без сладост. Казаха ми, че няма такъв италиански разтвор. В крайна сметка си купих Куба цигар - не ми харесва. Съжалявам, че не си купих dark vapure. При следваща възможност ще го пробвам и задължително ще споделя впечатления. Благодаря на всички отзовали се по темата.
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
Posted На 21.09.12 г. в 20:35
ЗдрастиОтидох в магазина с намерение да си купя dark vapure. Питам - искам силен тютюнев аромат без сладост. Казаха ми, че няма такъв италиански разтвор. В крайна сметка си купих Куба цигар - не ми харесва. Съжалявам, че не си купих dark vapure. При следваща възможност ще го пробвам и задължително ще споделя впечатления. Благодаря на всички отзовали се по темата.
Днес пробвах Кюбан Сюприм - беше доста тютюнево (за мен!), но няма да го изпарявам. Всъщност истинският тютюн за "неизкушения" мирише... странно, а горящият тютюн мирише гадно.
Изпаряването не е пушене, ама е яко
Posted На 21.09.12 г. в 20:41
Е Митко не е така. И на мен не ми хареса Десерт Шип нито Кюбън Сюприйм . На Пайнер Вирджиния му сладни пък за мен е прилично. За сметка на това Латакия си е тютюнев аромат за мен. Ама какво да направиш.....вкусове разни да го таковатаЩом Cuban Cigar не ти е харесал, и Dark Vapure няма да ти хареса. Опитай с течности на Деканг - DK-Tab или FCT.
Отидох в магазина с намерение да си купя dark vapure. Питам - искам силен тютюнев аромат без сладост. Казаха ми, че няма такъв италиански разтвор. В крайна сметка си купих Куба цигар - не ми харесва. Съжалявам, че не си купих dark vapure. При следваща възможност ще го пробвам и задължително ще споделя впечатления. Благодаря на всички отзовали се по темата.
Аз също ще взимам Дарк Вейпюр утре "ако Ненко не ми мине път с някой Касис
Sturia, колега аромат на тютюн като от цигара няма шанс да добиеш . Коментирано е из форумите доста . Въпроса е твоите вкусови рецептори кое ще определят като "тютюн" за теб. Не се сърди на колегите от магазина. Просто няма два еднакви вкуса.
Желая успешен избор и безаварийно изпаряване
Edited by batko32, На 21.09.12 г. в 20:44.
Posted На 21.09.12 г. в 20:49
А за Касиса си го знай, ако не е някоя диня+мента, в краен случай Мляко
Posted На 21.09.12 г. в 22:29
Недей ,че ако и сега излезеш прав за аромата....като Пайнер с Виви.....ще трябва на кръчма да ви водяМи батка, потвърждаваш ми думите (т.е. ще ги потвърдиш утре, като опиташ Dark Vapure) щом не си харесал Cuban почти съм готов да се хвана на бас
Posted На 22.09.12 г. в 10:10
Ти това кажи, нали знаеш, как пият е-пушачиНедей ,че ако и сега излезеш прав за аромата....като Пайнер с Виви.....ще трябва на кръчма да ви водя
Ми батка, потвърждаваш ми думите (т.е. ще ги потвърдиш утре, като опиташ Dark Vapure) щом не си харесал Cuban почти съм готов да се хвана на бас
Posted На 23.09.12 г. в 18:34
Утре като мина през пощата и аз ще разбера на какво ми напомняБаза "Dirty Neutral" и аромат "Maxx-blend" на италианците ми напомнят за цигара,ама така и не се сещам каква е ! Радва ми сетивата !
Posted На 24.09.12 г. в 13:32
Не е да не е успял, то е просто - вземаш пепел, киснеш я където трябва, готово. Не знам какъв аромат и вкус се търси, тютюна мирише приятно само:Здравей. Ще те разочаровам малко. До сега не съм чул някой да успее да получи аромата на разпространените и масови цигари.
- докато не е запален
- ако е ароматизиран допълнително
Усещането за дим няма как да се наподоби, за съжаление, просто е нещо коренно различно.
Не са те излъгали, всички италиански имат сладки нотки. Единствените прилично сухи са Dekang Virginia, MLB, DK-Tab (за тези се сещам, Camel-а е кисел, FCT е доста сладни).Питам - искам силен тютюнев аромат без сладост. Казаха ми, че няма такъв италиански разтвор.
RC модели, части и тунинг | Магазин за електронни цигари | Магазин и клуб за настолни игри | Дрехи за бебета
Posted На 24.09.12 г. в 18:46
Не е да не е успял, то е просто - вземаш пепел, киснеш я където трябва, готово. Не знам какъв аромат и вкус се търси, тютюна мирише приятно само:
Здравей. Ще те разочаровам малко. До сега не съм чул някой да успее да получи аромата на разпространените и масови цигари.
- докато не е запален
- ако е ароматизиран допълнително
Усещането за дим няма как да се наподоби, за съжаление, просто е нещо коренно различно.Не са те излъгали, всички италиански имат сладки нотки. Единствените прилично сухи са Dekang Virginia, MLB, DK-Tab (за тези се сещам, Camel-а е кисел, FCT е доста сладни).Питам - искам силен тютюнев аромат без сладост. Казаха ми, че няма такъв италиански разтвор.
Латакията и 7-те листа са без сладникави нотки
MLB-то пък си е баш сладникаво.
Edited by pioneer 306c, На 24.09.12 г. в 18:48.
Posted На 24.09.12 г. в 22:12
Благодаря за поправката колега. Точно това и аз се опитвах да кажа.........................................
Усещането за дим няма как да се наподоби, за съжаление, просто е нещо коренно различно.
...................................................