Jump to content

Photo
- - - - -

Прибързано решение - ил ине ?

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 s1m0na

s1m0na

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 2 posts

Posted На 11.09.12 г. в 08:53

Вчера разглеждах лаптопи във един сайт и съвсем случайно попаднах на електрона цигара ... Пуша аналогови от 3години и като видях електронната за 12лв с зарядни и 10 броя пълнители и без никакво замисляне поръчах . Но сега след като поръчах и се разрових във този форум май разбрах че сам поръчала китайско боклуче ?

Днес трябва да ми пристигне и я чакам с нетърпение.
http://www.steltcomp...oro-p-2829.html
Ето това е :) Кажете какво мислите ?

#2 mioki

mioki

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 386 posts

Posted На 11.09.12 г. в 08:58

E ми от най-евтинджосите е. Така и така си я поръчал, пуфни си я, обаче имай предвид, че ако не ти хареса не значи че "електронните цигари не стават за нищо" :)
Който иска - намира начин, който не иска - намира оправдание.

#3 s1m0na

s1m0na

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 2 posts

Posted На 11.09.12 г. в 09:01

Ще свърши някаква работа все пак нали ... :D Колко ли ще и трае батерията идеии ?

#4 ashandarey

ashandarey

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 23 posts

Posted На 11.09.12 г. в 10:12

Здравей,
незнам дали ще ти свърши работа ...Преди години си бях купил китайско менте и постоянно трябваше да правя разни магии че да "запали", а вкуса беше ужасен. По добре се бръкни малко повечко и си купи нещо качествено. От един месец изпарявам, не съм палил аналогова цигара (пушех 14 години почти) и съм изключително доволен :) Батерия с картомайзер ти излиза 50-60 лева някъде ...

#5 gogo63

gogo63

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 275 posts

Posted На 11.09.12 г. в 10:19

Ще свърши някаква работа все пак нали ... :D Колко ли ще и трае батерията идеии ?

Личното ми мнение според опита е, че тази "цигарка" няма да ти свърши никаква работа. Въпреки това за 12 кинта получаваш една купчина устройства, които биха ти свършили работа като зарядни в последващи цигари или развойни дейности.
Приеми нещата от тази страна/положително мислене/ и започни да се оглеждаш за истинско устройство.
Успех!

#6 batko32

batko32

хауптбанобергрупенфюрер

• Участници
  • PipPipPip
  • 370 posts

Posted На 11.09.12 г. в 18:44

Бих препоръчал батерия, картомайзер, и течност по избор. Вярно......доста над 12 лева е но пък е едно добро начало :)
....Тури му Мента и ще се оправи.... гаранция :)
www.audio-spirit.eu........................www.opelclub-bg.com

#7 locoo

locoo

Редовен посетител

• Администратори
  • 345 posts

Posted На 11.09.12 г. в 20:50

Работа няма да ти свърши никаква.Батерията,ако не се запали в зарядното(както се случи с моята преди време) ще издържа половин час примерно.Хубавото е,че ще имаш адаптори към 220V и за автомобил,след като изхвърлиш това недоразумение.
Biohazard