Картомайзер DCT V2 5мл
Posted На 5.09.12 г. в 16:00
DCT V1 e 5 мл - такъв използвам. Много съм доволна. Нямам никакви проблеми с него, което мисля, че се дължи на страхотното обяснение на last_hope. Следвай го и всичко ще е ок
Edited by Destiny, На 5.09.12 г. в 16:04.
Posted На 14.09.12 г. в 10:09
Какво значи "не проработи" ?Това чудо при мен така и не проработи, 20 кинта на вятара
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
http://goo.gl/NYLbA
Posted На 14.09.12 г. в 19:59
Аз съм изключително доволна от моя DCT V1 5 мл. Най-после си открих хардуера
Edited by Destiny, На 14.09.12 г. в 19:59.
Posted На 17.09.12 г. в 15:41
Какво значи "не проработи" ?
Това чудо при мен така и не проработи, 20 кинта на вятара
Ами напълних го спазвайки що годе инструцийте и при дърпане никаква пара не излиза. Рекламирах го и ми изпратиха нова вътрешна част. Още не съм я тествал.
Сега ползвам С5 това с сменяемите глави е много изгодно
Има два надеждни магазина, които продават DCT. И в двата V2 не е 5 мл. А ти, щом казваш "DCT V2 5мл", значи си попаднал на някои от съмнителните магазини. Или това е причината да не проработи, или не си го експлоатирал правилно. Или пък просто не си имал късмет, знае ли човек...
Аз съм изключително доволна от моя DCT V1 5 мл. Най-после си открих хардуера
Оказа се че, е 3мл. Грешно го е рекламирал онзи в сайта. Сега имам нова вътрешна част и ще опитам пак
Posted На 17.09.12 г. в 16:26
Ами напълних го спазвайки що годе инструцийте и при дърпане никаква пара не излиза. Рекламирах го и ми изпратиха нова вътрешна част. Още не съм я тествал.
Сега ползвам С5 това с сменяемите глави е много изгодно
Оказа се че, е 3мл. Грешно го е рекламирал онзи в сайта. Сега имам нова вътрешна част и ще опитам пак
Напълни го точно по инструкциите и не би трябвало да имаш проблеми. А с каква батерия си? Защото четох мнения, че на някои ментаци дуалите не тръгват.
п.п. Във ФБ има една група, която се нарича "Римски пълководци". В нея се пишат имената на всички такива срещнати в интернет пространството. Има го и твоя - Инструкций
Posted На 17.09.12 г. в 22:53
Вариантите са два :
- когато се навие карта и се стартира - батерията замигва.
Причина - батерия с надут елемент или подобно.( батерията е за изхвърляне или да се използва само с Vision- чета със съпротивление над 2,4 ома и течности VG ,защото за друго не става)
- когато се навие карта , и се стартира, свети индикацията на батерията , но карта не "пуши"
Причината е - няма контакт между батерията и карта. Възможно действие : - или се издърпва леко централният електрод на карта , или се повдига съотвеното "нещо" на батерията , така че да се осъществи контакта. "Нещото" на батерията по природа е подвижно и при употреба на различни картове се движи. Същото се отнася и до централният електрод на картовете. По някога се случва да са и двата по-навътре от необходимото.
Ако и след това няма резултат се замерва съпротивлението на карта с мултицет. Ако е около 3 Ома,по-вече, или не се засича , проблема е в карта. Ако е в граница 1,5-2.0 ома, карта е на ред и се търси причината другаде.
Нямам нищо общо с този случай, само се опитвам да помогна ( не че е от значение).
Posted На 18.09.12 г. в 18:17
...
п.п. Във ФБ има една група, която се нарича "Римски пълководци". В нея се пишат имената на всички такива срещнати в интернет пространството. Има го и твоя - Инструкций
Мразя фейсбук. Мразя да се логвам там и не го правя с месеци.
Толкова ми хареса тая група за римските пълководци, че се прежалих и реших да се логна заради тях. Голямо разочарование - не можах да ги открия. Исках да прочета за Батерий, Спецификаций и други такива известни личности, но за съжаление се почувствах излъган.
Моля ако има линк за тая група, да я споделите.
Posted На 18.09.12 г. в 21:50
Posted На 19.09.12 г. в 21:58
Posted На 21.09.12 г. в 13:58
Включвам се в темата само за да добавя една картинка от сайта на Smoktech с инструкции за пълнене:

Понякога една картинка замества хиляди думи, но в случая не знам дали е релевантна, дано да е.
Posted На 21.09.12 г. в 19:49
Това клипче + това обяснение = яснота по въпроса
Edited by Destiny, На 21.09.12 г. в 19:49.