Jump to content

Photo
- - - - -

EGO-C или EGO-T

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 ashandarey

ashandarey

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 23 posts

Posted На 13.08.12 г. в 10:22

Здравейте на всички!
От няколко дена чета, гледам и се пуля по различни сайтове и форуми ...Напълних си главата с картомайзери, атомайзери и скоро ще се побъркам :) Като цяло реших да започна със стартов комплект на Joyetech, а в последствие да си експериментирам с картомайзери и прочие ...А и доколкото виждам от наличността на магазина, няма много място за експериментиране в момента, а нямам търпение да се сдобия с такава джаджа :) Та въпроса ми е EGO-C или EGO-T да си закупя ? Намирам доста информация за Т модела, разбирам че С е по нов, но ако може някой да ми каже разликите, коя е по добра/издържлива...Видях също така за проблем с течовете на никотиновата течност, проблем с конденза ...дали при С модела тези проблеми отсъстват ?

Благодаря предварително!

#2 mioki

mioki

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 386 posts

Posted На 13.08.12 г. в 12:45

eGo-C - по-евтина поддръжка иначе на практика разлика няма. Може би и по-малко течове. Аз лично с "С" течове не съм имала грам. "Т" не съм изпарявала да си призная.
Който иска - намира начин, който не иска - намира оправдание.

#3 gigafive

gigafive

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 88 posts

Posted На 13.08.12 г. в 12:57

Не съм сигурен, че начинаещ (след 2 месеца и аз се водя newbie :)) би следвало да го съветвам да вземе Ego-C Twist, но лично аз мечтаех 1 седмица след като почнах "напарването" да си имам нещо подобно. Така че добре е според мен 2 батерий, като едната да е Twist, особено като ще експериментираш :D
Поздрави!

Edited by gigafive, На 13.08.12 г. в 12:58.

Vape On The Water!

#4 ashandarey

ashandarey

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 23 posts

Posted На 13.08.12 г. в 13:50

Мерси за отговорите :) Разходих се и си купих EGO-C. Освен това взех една от тези новичките ECab дето се водят ....за жена я взех, стори ми се по да подхожда на момиче, ще напиша отзиви след няколко дена за нея :)

#5 vakill

vakill

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 238 posts

Posted На 14.08.12 г. в 08:13

Двата модела са идентични като производителност,пара,удър.Но C-то е с по-лесна поддръжка.Което и да избереш няма да сбъркаш,защото така или иначе ще минеш на картове впоследствия.Направиха много добри катове напоследък китайците.

Щастлив user на VAMO+Nimbus