Jump to content

Photo
- - - - -

Съвсем нова изпарителка

• Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 мамчето

мамчето

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 3 posts

Posted На 27.07.12 г. в 13:53

Здравейте сладури!
Много четене, много проучване тук и съвсем се омотах. :smoking-8570:
Пушачка съм си, 15-20 са ми в кърпа вързани, а ако хакна и :drinks:, става мама миа.Разбирате ме какво искам да ви кажа.
Но с тия кризи вечни, мамчето го закъса и финансово.
То спирането е най-лесно, правила съм го много пъти, но ми се пуши и искам да ме светнете като вещи лица тук.
Задавам баналния и сигурно втръснал ви въпрос: хем да е добра и хем да е на сносна цена, защото трябва и поддръжка после.Не на последно място и това дали мамчето ще се справи,че много нова терминология. Но ще се надявам на вашата отзивчивост и компетентност.
Похвалиха ми Ego-CE4
Батерия 650mАh
Картомайзер CE4+
Зарядно USB

Хайде вие сте на ход! :thumbup:
Сърдечно ви благодаря предварително! :)

Edited by мамчето, На 30.07.12 г. в 14:30.

#2 puf-paf

puf-paf

Байзъъ

• Участници
  • PipPipPip
  • 337 posts

Posted На 27.07.12 г. в 14:25

Първият ход е с коня на 1.7 :)
полезно

#3 yass

yass

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 349 posts

Posted На 27.07.12 г. в 14:27

Аз лично се измъчих, докато го прочета.

#4 itsofar

itsofar

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 132 posts

Posted На 27.07.12 г. в 17:45

Аз лично се измъчих, докато го прочета.

На първо време и аз бих посъветвал мамчето да си избере някой по-младежки шрифт. Та току виж някой се отзовал на сериозно.
А сега на въпроса - мамче, добре са те посъветвали, само че 650 Ма са малко според мен. Вземи си по-голяма батерия, че да имаш ток и за втората бира. СЕ4+ не е лош картомайзер, само внимавай какви течности и от къде пазаруваш. Гледай да са по-бистрички и светли, че да не ти задръстват много изпарителя. Предполагам трудно ще се научиш да го обслужваш и да му правиш профилактика, но ако изпаряваш светли течности и не го оставяш да пресъхне, един СЕ4+ може да те изкара достатъчно време, преди да купиш нов. тук има доста дискусии по тази тема, отдели малко време и прочети за това към което си се насочила. Всички сме били начинаещи - питали сме, търсили сме сами решения. Можеш да ползваш и гугъл търсачката - доста клипове има как се прави профилактика и се удължава живота на всякакви електронни цигари.
Наслука :)

#5 puf-paf

puf-paf

Байзъъ

• Участници
  • PipPipPip
  • 337 posts

Posted На 28.07.12 г. в 19:10

Позволих си да направя един "превод":

Здравейте сладури!
Много четене, много проучване тук и съвсем се омотах. :smoking-8570:
Пушачка съм си, 15-20 са ми в кърпа вързани, а ако хакна и :drinks:, става мама миа. Разбирате ме какво искам да ви кажа.
Но с тия кризи вечни, мамчето го закъса и финансово.
То спирането е най-лесно, правила съм го много пъти, но ми се пуши и искам да ме светнете като вещи лица тук.
Задавам баналния и сигурно втръснал ви въпрос: хем да е добра и хем да е на сносна цена, защото трябва и поддръжка после. Не на последно място и това дали мамчето ще се справи, че много нова терминология. Но ще се надявам на вашата отзивчивост и компетентност.
Похвалиха ми Ego-CE4
Батерия 650mАh
Картомайзер CE4+
Зарядно USB

Хайде вие сте на ход! :thumbup:
Сърдечно ви благодаря предварително! :)

Мамче,
Не е ясно (предполагам не само на мен) къде е основният Ви акцент (пари, здраве...).
Ще трябва да жертвате НАКУП едномесечният си цигарен бюджет. Струва си - даже и финансово (подозирам, че това е водещият Ви мотив).
Ако не се обезкуражите при първите спънки - УВЕРЯВАМ Ви, че ще постигнете МНОГО.
....
По дебелите книги пише - 80% е защо и 20% как.

#6 мамчето

мамчето

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 3 posts

Posted На 30.07.12 г. в 14:37

Благодаря Ви за вниманието и съжалявам за създаденото неудобство с шрифта, съвсем не го обмислих.
Ще се възползвам от съветите ви.
То акцента е ясен, да върши работа и да е на сносна цена.
Има ваучери с промоции за такива на цени от 45 нагоре, но са ми съмнителни и затова се консултирах с вас. Може би ще си закупя от магазина.
Ще ви чета с интерес.
Лек и спорен ден.

#7 missy

missy

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 165 posts

Posted На 30.07.12 г. в 14:39

Има ваучери с промоции за такива на цени от 45 нагоре, но са ми съмнителни и затова се консултирах с вас. Може би ще си закупя от магазина.

Съвет - в никакъв случай не се лъжи с ваучерите. :)
Поздрави и успех!

#8 pioneer 306c

pioneer 306c

Ветеран

• Участници
  • PipPipPip
  • 406 posts

Posted На 30.07.12 г. в 21:18

Един средно-статистически пушач дава по 170-200лв месечно за фъшкии.
Е ся може ли като тръгне да си търси ел. цигара и да каже ми бюджета ми е 50-60лв
Е за тези пари няма как да се направи добра конфигурация примерно 2 батерии- били обикновенни или пастру, 2-3 изпарителя, зарядно, течност...

#9 Topper

Topper

Изпарител-тарикат :)

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 30.07.12 г. в 23:23

Един средно-статистически пушач дава по 170-200лв месечно за фъшкии.
Е ся може ли като тръгне да си търси ел. цигара и да каже ми бюджета ми е 50-60лв
Е за тези пари няма как да се направи добра конфигурация примерно 2 батерии- били обикновенни или пастру, 2-3 изпарителя, зарядно, течност...

Аааа има има, в магазина на puf-paf има ;)
eGO USB 1000mAh/650mAh,eGo atom LR,eGo-T atom,DCT-mod,DCT Tank v1/v2,CE2-mod,Smok Dual coil,OA self made,Genesis self made,CE2 Gigantomizer, KR eGo CC, KR 510 CE2,CE4+,Clear Giant,Smok Skrew,Smok Vivi Tank,R-tank,LavaTube(Sanyo 1800mAh, Samsung 2200mAh),Dream Atomizer,
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo :D
http://goo.gl/NYLbA