Прехвърляне към съдържание

Снимка
- - - - -

Проблем с Dual Coil и батерия за ego-t 650mah

• Please log in to reply
35 replies to this topic

#1 gamen

gamen

Участник

• Участници
  • ПипПип
  • 20 Мнения:

От: На 30.03.12 г. в 18:20

Здравейте, колеги.
Имам следния проблем - купих си smok dual coil картомайзер, но не иска да работи и с двете ми батерии. Или копчето свети при натискане, но не произвежда пушек или започва да прави пушек, но не спира да работи, въпреки че съм пуснал копчето. Просто продължава да си свети и да се чува звук от загряването вътре. След 5-6 секунди естествено батерията не издържа, примигва няколко пъти и изгасва. Това се случва и с двете ми батерии, които са напълно заредени. По някакъв начин електрониката на батерията се побърква. Съпротивлението на карта е 1.5 ома. Някакви идеи?
Сребърна вода- Всичко за сребърната вода. Приложения, дозировка, цени.

#2 PepiSuni

PepiSuni

Супер потребител

• Супер потребители
  • ПипПипПипПип
  • 880 Мнения:

От: На 30.03.12 г. в 18:25

Предполагам,че не са оригинални батериите.Някои от копията имат такава защита,иначе скоропостижно загиват !

Редактирано от pepisuni: На 30.03.12 г. в 18:53

chelsea f.c.

#3 J_O_I_N_T

J_O_I_N_T

Редовен посетител

• Участници
  • ПипПипПип
  • 150 Мнения:

От: На 31.03.12 г. в 01:17

Аз имам същия, който с ментетата не иска да работи. Реших проблема като си купих оригинална батерия. Иначе събира 5 мл течност и си пуша по цял ден без да зареждам. Ползвай някакви други картомайзери, а този си го запази за в бъдеще като си купиш хубава батерия и тогава ще пробваш :)

#4 gamen

gamen

Участник

• Участници
  • ПипПип
  • 20 Мнения:

От: На 31.03.12 г. в 01:20

Аз имам същия, който с ментетата не иска да работи. Реших проблема като си купих оригинална батерия. Иначе събира 5 мл течност и си пуша по цял ден без да зареждам. Ползвай някакви други картомайзери, а този си го запази за в бъдеще като си купиш хубава батерия и тогава ще пробваш :)

Благодаря, че сподели. И аз до този извод стигнах. А по какво познавате, че батерията е оригинална? Откъде да знам, че няма да ми пробутат менте?
Сребърна вода- Всичко за сребърната вода. Приложения, дозировка, цени.

#5 J_O_I_N_T

J_O_I_N_T

Редовен посетител

• Участници
  • ПипПипПип
  • 150 Мнения:

От: На 31.03.12 г. в 02:47

Ами трябва да купуваш от дистрибутори на Joytech като създателите на този форум. Чувал съм, че и във Варна има дистрибутор.

#6 PepiSuni

PepiSuni

Супер потребител

• Супер потребители
  • ПипПипПипПип
  • 880 Мнения:

От: На 31.03.12 г. в 09:14

На оригинала има лазерни гравюри на капачката и на конектора !Официалните дистрибутори за България са два: този магазин и другият преди съм ти го казвал ! Поздрави !Ако ползваш такива изпарители ти трябва 1000 мач или ЮСБ батерия

Редактирано от pepisuni: На 31.03.12 г. в 10:40

chelsea f.c.

#7 Туранага

Туранага

Редовен посетител

• Участници
  • ПипПипПип
  • 340 Мнения:

От: На 31.03.12 г. в 10:55

Също може да купуваш и от батериите на Смоктек. Още повече, че те произвеждат и въпросните дуали, така че няма начин да не работи с тях.

#8 mioki

mioki

Редовен посетител

• Участници
  • ПипПипПип
  • 386 Мнения:

От: На 21.08.12 г. в 18:21

И аз едно питане свързано с DCT и батерии. Само така ми се струва или когато батерията падне под 50%заряд се намалява вкусът и парата от карта?
Каква батерия да си взема, за да не се случва това. Държа само да не е пас тру, защото не искам да ползвам USB портовете на компа.
Мерси! :)
Който иска - намира начин, който не иска - намира оправдание.

#9 zeroed

zeroed

Редовен посетител

• Участници
  • ПипПипПип
  • 163 Мнения:

От: На 21.08.12 г. в 19:12

Не ти се струва,дуалките плачат мамата дори на модовете на батериите.2 намотки с ниско съпротивление за капак = батерията започва да хълца рано рано :) .Даже на VMax-a успяват да ми издърпат тока от батерията за 7-8 часа.Лавата ми и тя за толкова клякаше,просто карта е лаком за енергия.Но си струва :).Пробвай на Кангер Т2 картовете,също доста сносна парз и удар дават,за сметка на доста по-малко консумация на батерия.Дуалките си искат атомна централа да работят като хората :).Иначе като аналог на DCT картовете са на Боге,само че са с една намотка,а не с две.Чакам си моите от кабинката,като дойдат ще споделя как са.Тук никой не иска да ги зареди по неизвестни за мен причини.

Поздрави.

Редактирано от zeroed: На 21.08.12 г. в 19:15

Не е лесно душата да търси романтика, а дупето приключения ...

#10 Массаракш

Массаракш

Редовен посетител

• Участници
  • ПипПипПип
  • 153 Мнения:

От: На 21.08.12 г. в 19:31

На механични модове :p

Някой от колегите ако има впечатления как се държи Его туиста с дуал койлите, може да е вариант.
Имам един тука, сега му закичих ок. 1.6 ома намотка и извади 3.8 волта - на този обслужваем това е идеално, но не знам за дуал койлите. Не знам и колко ще работи с един заряд.

#11 mioki

mioki

Редовен посетител

• Участници
  • ПипПипПип
  • 386 Мнения:

От: На 21.08.12 г. в 19:35

Благодаря за изчерпателното мнение :) Ще изчакам да споделиш впечатления. За момента DCT картовете са най-добрите които съм опитвала. Вкус, пара, удар/на който не държа чак толкова много/ и никакви течове по никакъв повод.
Така и не се спогодихме с СЕ4-ките. Не знам аз ли не дърпам както трябва, но ми текат и това е и хич не искам да се занимавам с тях повече.

За този Kanger T2 става въпрос нали?
Posted Image

Много ми прилича на СЕ4 като принцип и се притеснявам да нямам същите проблеми като с тях :unsure: за това не смея да ги пробвам.

#12 zeroed

zeroed

Редовен посетител

• Участници
  • ПипПипПип
  • 163 Мнения:

От: На 21.08.12 г. в 19:58

Има вариант и да имаш,днес ми дойдоха поредните два,общо взето всичко е шанс,има колеги,на които им се напука танкчето,има колеги (като мен),на които им дава сухи дръпки,просто е въпрос на вкус/късмет.Щом ти допада DCT-то,давай си смело с него,всеки си има своята нирвана,на мен тези картове са ми слабост също.Каквото и да те държи настрана от истинските цигари,то е най-доброто,струва си човек да си затвори очите :).
Не е лесно душата да търси романтика, а дупето приключения ...

#13 batko32

batko32

хауптбанобергрупенфюрер

• Участници
  • ПипПипПип
  • 370 Мнения:

От: На 21.08.12 г. в 20:02

Точно за тези иде реч. За сега нямам протекъл.Мога да го сравня с Виви Нова като идея или CE4 v3 :) За обслужването на главите де :)

Редактирано от batko32: На 21.08.12 г. в 20:04

....Тури му Мента и ще се оправи.... гаранция :)
www.audio-spirit.eu........................www.opelclub-bg.com

#14 last_hope

last_hope

Супер потребител

• Супер потребители
  • ПипПипПипПип
  • 511 Мнения:

От: На 21.08.12 г. в 20:20

До сега от типа "газена лампа" единствено SCT- то на SMOK става за нещо,според мен, ама при него има друга грижа, така че карай с DCT картове че да се напушиш. Е кефа цена няма,ако искаш да дава богато ще зареждаш батериите :pardon:.
BTW въпросният "кангер" не е лош никак и е едно от най-добрите постижения в споменатия клас.
Save the future from degenerates,chlorinating the Gene pool!!! www.darwinawards.com

#15 mioki

mioki

Редовен посетител

• Участници
  • ПипПипПип
  • 386 Мнения:

От: На 21.08.12 г. в 20:24

Има вариант и да имаш,днес ми дойдоха поредните два,общо взето всичко е шанс,има колеги,на които им се напука танкчето,има колеги (като мен),на които им дава сухи дръпки,просто е въпрос на вкус/късмет.Щом ти допада DCT-то,давай си смело с него,всеки си има своята нирвана,на мен тези картове са ми слабост също.Каквото и да те държи настрана от истинските цигари,то е най-доброто,струва си човек да си затвори очите :).

Определено ще се спра за сега на DCT v2 изключително съм доволна като минус само голямата лапачка на ток отчитам, но пък определено си заслужава.
Чета за Виви Нова доста добри неща та може би той ще е следващата ми проба.

Ще ми дадеш ли линк към този изпарител на Боге да го видя? И ако не е проблем да споделиш как стои въпроса с доставката от тази кабинка.

last_hope, зареждам, зареждам ама ако мога да си улесня живота и да получа максимален кеф съм длъжна да питам по-опитните :rolleyes:

Редактирано от mioki: На 21.08.12 г. в 20:27

#16 Массаракш

Массаракш

Редовен посетител

• Участници
  • ПипПипПип
  • 153 Мнения:

От: На 21.08.12 г. в 20:26

Ами аз прехвърлих топката на колегите, дуал койли нямам, няма как да дам реална оценка :)

Сетих се и сложих същия атомайзер на Его 900. Не мога да я измеря под товар (направих я от платка от Либърти флайтс и чисто новичка батерия, обаче волтметърчето само пулсира). Разликата е чувствителна, в полза на туиста.

От картовете преди най ми харесваха Боге ЛР (2 ома). Влачех табакери с тях. Сега не знам правят ли се, продават ли се.

#17 last_hope

last_hope

Супер потребител

• Супер потребители
  • ПипПипПипПип
  • 511 Мнения:

От: На 21.08.12 г. в 20:41

От картовете преди най ми харесваха Боге ЛР (2 ома). Влачех табакери с тях. Сега не знам правят ли се, продават ли се.
[/quote]
Ахам и на мене , дерях ги на 6 волта като за световно. Единственият им проблем беше 5-те дена, не устискваха милите повече на тоя зор.А ако забравя да ги докапя пламваха ;).
А за меренето под товар най-лесно е на "линийката". Аз си сверявам часовника на "Генчо", по същата схема на двата винта на намотката и се разхождам по диапазона на вариото като го гледам колко е "яко" и докъде на какво устисква.
Save the future from degenerates,chlorinating the Gene pool!!! www.darwinawards.com

#18 PepiSuni

PepiSuni

Супер потребител

• Супер потребители
  • ПипПипПипПип
  • 880 Мнения:

От: На 21.08.12 г. в 20:46

http://www.healthcab...cPath=1076_1078 :drinks:

Ако имаш нерви да чакаш по 20–тина дни !

chelsea f.c.

#19 mioki

mioki

Редовен посетител

• Участници
  • ПипПипПип
  • 386 Мнения:

От: На 21.08.12 г. в 20:55

http://www.healthcabin.net/index.php?main_page=index&cPath=1076_1078 :drinks:

Ако имаш нерви да чакаш по 20–тина дни !

Тенкю пиипъл :)
Стига да се окаже, че си заслужава.
Силно се надявам да открия хардуер който няма да ме ядосва и да ме докарва до бяс и отчаяние. :bottom:

#20 PepiSuni

PepiSuni

Супер потребител

• Супер потребители
  • ПипПипПипПип
  • 880 Мнения:

От: На 21.08.12 г. в 21:00

Аз съм ги ползвал с Joyetech батерия,и не съм очарован ! Адаша ги ползва в танка на DCT,и ми е казвал,че се представят добре !

chelsea f.c.