Проблем с Dual Coil и батерия за ego-t 650mah
От: На 30.03.12 г. в 18:20
Имам следния проблем - купих си smok dual coil картомайзер, но не иска да работи и с двете ми батерии. Или копчето свети при натискане, но не произвежда пушек или започва да прави пушек, но не спира да работи, въпреки че съм пуснал копчето. Просто продължава да си свети и да се чува звук от загряването вътре. След 5-6 секунди естествено батерията не издържа, примигва няколко пъти и изгасва. Това се случва и с двете ми батерии, които са напълно заредени. По някакъв начин електрониката на батерията се побърква. Съпротивлението на карта е 1.5 ома. Някакви идеи?
От: На 31.03.12 г. в 01:17
От: На 31.03.12 г. в 01:20
Благодаря, че сподели. И аз до този извод стигнах. А по какво познавате, че батерията е оригинална? Откъде да знам, че няма да ми пробутат менте?Аз имам същия, който с ментетата не иска да работи. Реших проблема като си купих оригинална батерия. Иначе събира 5 мл течност и си пуша по цял ден без да зареждам. Ползвай някакви други картомайзери, а този си го запази за в бъдеще като си купиш хубава батерия и тогава ще пробваш
От: На 31.03.12 г. в 09:14
Редактирано от pepisuni: На 31.03.12 г. в 10:40
chelsea f.c.
От: На 21.08.12 г. в 18:21
Каква батерия да си взема, за да не се случва това. Държа само да не е пас тру, защото не искам да ползвам USB портовете на компа.
Мерси!
От: На 21.08.12 г. в 19:12
Поздрави.
Редактирано от zeroed: На 21.08.12 г. в 19:15
От: На 21.08.12 г. в 19:31
Някой от колегите ако има впечатления как се държи Его туиста с дуал койлите, може да е вариант.
Имам един тука, сега му закичих ок. 1.6 ома намотка и извади 3.8 волта - на този обслужваем това е идеално, но не знам за дуал койлите. Не знам и колко ще работи с един заряд.
От: На 21.08.12 г. в 19:35
Така и не се спогодихме с СЕ4-ките. Не знам аз ли не дърпам както трябва, но ми текат и това е и хич не искам да се занимавам с тях повече.
За този Kanger T2 става въпрос нали?

Много ми прилича на СЕ4 като принцип и се притеснявам да нямам същите проблеми като с тях
От: На 21.08.12 г. в 19:58
От: На 21.08.12 г. в 20:02
Редактирано от batko32: На 21.08.12 г. в 20:04
www.audio-spirit.eu........................www.opelclub-bg.com
От: На 21.08.12 г. в 20:20
BTW въпросният "кангер" не е лош никак и е едно от най-добрите постижения в споменатия клас.
От: На 21.08.12 г. в 20:24
Определено ще се спра за сега на DCT v2 изключително съм доволна като минус само голямата лапачка на ток отчитам, но пък определено си заслужава.Има вариант и да имаш,днес ми дойдоха поредните два,общо взето всичко е шанс,има колеги,на които им се напука танкчето,има колеги (като мен),на които им дава сухи дръпки,просто е въпрос на вкус/късмет.Щом ти допада DCT-то,давай си смело с него,всеки си има своята нирвана,на мен тези картове са ми слабост също.Каквото и да те държи настрана от истинските цигари,то е най-доброто,струва си човек да си затвори очите
.
Чета за Виви Нова доста добри неща та може би той ще е следващата ми проба.
Ще ми дадеш ли линк към този изпарител на Боге да го видя? И ако не е проблем да споделиш как стои въпроса с доставката от тази кабинка.
last_hope, зареждам, зареждам ама ако мога да си улесня живота и да получа максимален кеф съм длъжна да питам по-опитните
Редактирано от mioki: На 21.08.12 г. в 20:27
От: На 21.08.12 г. в 20:26
Сетих се и сложих същия атомайзер на Его 900. Не мога да я измеря под товар (направих я от платка от Либърти флайтс и чисто новичка батерия, обаче волтметърчето само пулсира). Разликата е чувствителна, в полза на туиста.
От картовете преди най ми харесваха Боге ЛР (2 ома). Влачех табакери с тях. Сега не знам правят ли се, продават ли се.
От: На 21.08.12 г. в 20:41
[/quote]
Ахам и на мене , дерях ги на 6 волта като за световно. Единственият им проблем беше 5-те дена, не устискваха милите повече на тоя зор.А ако забравя да ги докапя пламваха
А за меренето под товар най-лесно е на "линийката". Аз си сверявам часовника на "Генчо", по същата схема на двата винта на намотката и се разхождам по диапазона на вариото като го гледам колко е "яко" и докъде на какво устисква.
От: На 21.08.12 г. в 20:46
chelsea f.c.
От: На 21.08.12 г. в 20:55
Тенкю пиипълhttp://www.healthcabin.net/index.php?main_page=index&cPath=1076_1078
Ако имаш нерви да чакаш по 20–тина дни !
Стига да се окаже, че си заслужава.
Силно се надявам да открия хардуер който няма да ме ядосва и да ме докарва до бяс и отчаяние.