Jump to content

Photo
* * * * * 1 votes

Въпрос за течности от новобранец

• Please log in to reply
84 replies to this topic

#1 nar

nar

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 25 posts

Posted На 29.02.12 г. в 23:21

Здравейте, днес купих първата си електронна цигара - комплект - JOYETECH 510-T.

И тъй като идея нямах каква течност да си купя /изчетох предварително сума ти нещо тук, което ме обърка още повече :)/, си взех напосоки нещо, с етикет на pv-bg.com, на произход пише: Changning Dekang Biotech, произход Китай, вносител Хардуер БГ ООД, - МАРЛБОРО 24.

Не е зле /повтарям, че нямам особен опит, освен че в продължение на седмица пуших Его-та на колеги с различни течности, ама сладникави/, обаче сега почнах сериозно да се плаша, че съм взела твърде силна течност /аз пуша силни обикновени цигари/, и да не взема нещо да препуша.

Стигнах до извода, че няма да е зле утре да си взема още няколко течности с различна наситеност и да си ги менкам според нуждите. Не мисля да смесвам течности.

Та въпросът ми е - каква течност ще ми препоръчате - като марка и наситеност - при положение, че не понасям ароматизирани цигари, предпочитам твърд тютюн? Освен това като почетох малко в раздела тук, в главата ми настъпи тотално объркване - чета за смесвания, някакви странни абревиатури като pg и vg, нищо не разбрах. Моля да ме ориентирате какви течности да си взема утре /най-близки до предпочитанията ми и възможно най-добри като марка/, за да тествам и да се ориентирам?

Мерси предварително.

Edited by nar, На 29.02.12 г. в 23:22.

#2 evilution

evilution

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 59 posts

Posted На 1.03.12 г. в 01:20

Ще препушиш :) а може би не, заради его-то преди това. Аз препуших отначало с 18мг Деканг, въпреки че пуших червено боро по над кутия. Ама след една седмица вече си пуших 24 без проблем, та може и ти да си свикнала.

Това с течностите е... Много е сложно да препоръчаш течност. Дори различните изпарители предават различно вкуса и ако налея моята течност в 510-т може и да не я позная. PG и VG са пропилен гликол и глицерин (vegetable glycerin). PG май удря по-сериозно в гърлото,
Деканг, ако Малборо ти е слабо като вкус можеш да пробваш Cuba Cigar, но сигурно ще ти е тежко. Отначало обаче почти нищо друго не усещах след аналогово червено боро, и ми беше един от фаворитите. Flue Cured Tobacco е много ароматна. На мен ми е фаворит. Доста силен и богат аромат. 555 става също, Отначало и нея изпарявах, сега нещо не ми харесва въобще.
Китайските течности са добри, даже ми липсват. Аз вече съм на 6 мг никотин, а те нямат толкова малко.
Дано някой друг каже нещо за ароматите на Inawera, че вече 2 месеца ги ползвам и не мога да улуча сякаш.

Edited by evilution, На 1.03.12 г. в 01:21.

#3 nar

nar

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 25 posts

Posted На 1.03.12 г. в 02:04

Много мерси за бързото включване :)

Всъщност си мисля, че ако си взема пак Марлборо, обаче 12 да речем /ако съществува такава/, може би ще ми е по-добре и няма да препуша.

Удачно ли е да си взема няколко различни течности и да пуша всеки път различни, поне докато се ориентирам? И коя от трите марки тук най- ще ми препоръчате /купувам си ги от магазин, който е дистрибутор на този сайт, и в момента поне е отлично зареден/.
От истинските до момента никога не съм имала проблеми като кашлици и т.н., а пушех над кутия, че понякога и повече.

Ще си взема и от тези, които препоръчваш, аз по принцип се двоумих между тях и Марлборо :)

Страхотна цигара е това 510-Т, във възторг съм /предполагам, съвсем типичен за новобранци в екстаз като мен/ :)

Edit: Попрочетох доста теми и вече имам някакъв /макар и минимален/ напредък относно инфото за ароматите. Реших утре да си взема и от италианските, аз даже първо си мислих, че такива съм си взела.
Сега един блондински въпрос - досега не си позволявах да пуша истински цигари, докато котаракът ми е кордисан в мен - та въпросът ми е възможно ли е парата от е-цигарата да му навреди по някакъв начин? Не се хилете, на мен ми е важно :) /една от причините да мина на е-цигара всъщност беше точно тази - умирах от угризение, като ми замирише на дърт пушач/.

Edited by nar, На 1.03.12 г. в 02:52.

#4 Массаракш

Массаракш

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 153 posts

Posted На 1.03.12 г. в 09:44

Относно течностите с различна сила - да, опитайте задължително и на мен ми се струва че 12 мг ще ви дойде слабо, включете и 18 мг. "Препушване" - възможно е да се случи, особено в началото, докато човек се наиграе с новата играчка и си установи някакви навици.
Много хора, включително и аз променят силата на течността през деня, аз например започвам с по-слаба, че иначе ме удря в петите сутрин обичайната ми дневна концентрация. Но това започнах да го правя чак на 5-6-ия месец. Няма правила, което при вас работи по-добре.

Колегата е прав, че много трудно се препоръчва течност, вкусовете на хората се различават много. Моят метод, не много точен, но свърши работа: купувам си няколко различни, решавам кои ми харесват, питам/чета ревюта за подобни, купувам от тях, пробвам-хвърлям и така. В по-късен "искам нещо ново" разглезен етап - вземам една дузина нови аромати и се радвам на изненадите :)

Писанът - доколкото знам няма изследвания колко никотин се съдържа в парата, която издишваме при електронното пушене. То не се знае дори колко от него поемаме. Аз смятам, че няма нищо страшно, освен това да не забравяме, че парата не е цигарен дим. В дима никотинът въобще не е най-вредният компонент. Възможно е обаче котаракът да кихне, както и да развие предпочитания към някои от ароматите и да не харесва други ;)

Инавера - аз не съм много по тютюневите аромати вече, само няколко думи. USA RED MIX (MLB) - вземала съм го за приятелка, която започна с Декангското марлборо и за един нов електронен пушач като първа течност, хареса им. GOLD DUCAT - доста хора го харесват, тютюнев е уж, на мен ми е приятен, но малко странен. Дънхил беше сладникав един такъв.

#5 zeroed

zeroed

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 163 posts

Posted На 1.03.12 г. в 10:56

Здравей,и аз мислех че не харесвам ароматизирани цигари докато пушех,откакто съм на електронна цигара пробвах почти всичко,което можах и най ми допада аромата ябълка,съвсем сериозно пробвай една 18мг примерно.Направо съм се влюбил в този аромат.През картомайзер се усеща най-добре,както аромата,така и удара.

Edited by zeroed, На 1.03.12 г. в 10:58.

Не е лесно душата да търси романтика, а дупето приключения ...

#6 Митко

Митко

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 17 posts

Posted На 1.03.12 г. в 11:17

Здравей, аз след 5 месеца от както съм на електронни все още съм си фен на тютюневите аромати. Моето виждане за тях е: силен, различен и приятен аромат - Flue cured tobaco и Virginia, по-слаб /"по-равномерен"/, не толкова различен един от друг аромат - MLB, Camel и Parliament. Просто един път ми се пуши едно, друг път друго. Почнах с 18мг, след месец минах на 11 мг. и скоро ще слизам по-надолу. Обратно на очакванията в началото пушех по-малко а после повече /сега една 650mAh батерия ме кара до края на работния ден и вечер слагам втората, която не успявам да изхабя все пак/, и тези 18мг. ми идваха доста, често се чувствах препушил.Иначе наистина предаването на вкуса много зависи от изпарителите и доколко са задръстени. Също така съм сигурен, че има още много течности които биха ми допаднали, просто трябва да се пробват явно всички, а един ден може и да минем на нещо не тютюнево, а плодово, като по-закоравелите е-пушачи, с над година опит зад гърба си ;)

#7 evilution

evilution

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 59 posts

Posted На 1.03.12 г. в 15:21

Много мерси за бързото включване :)

Всъщност си мисля, че ако си взема пак Марлборо, обаче 12 да речем /ако съществува такава/, може би ще ми е по-добре и няма да препуша.

Удачно ли е да си взема няколко различни течности и да пуша всеки път различни, поне докато се ориентирам? И коя от трите марки тук най- ще ми препоръчате /купувам си ги от магазин, който е дистрибутор на този сайт, и в момента поне е отлично зареден/.
От истинските до момента никога не съм имала проблеми като кашлици и т.н., а пушех над кутия, че понякога и повече.

Ще си взема и от тези, които препоръчваш, аз по принцип се двоумих между тях и Марлборо :)

Страхотна цигара е това 510-Т, във възторг съм /предполагам, съвсем типичен за новобранци в екстаз като мен/ :)

Edit: Попрочетох доста теми и вече имам някакъв /макар и минимален/ напредък относно инфото за ароматите. Реших утре да си взема и от италианските, аз даже първо си мислих, че такива съм си взела.
Сега един блондински въпрос - досега не си позволявах да пуша истински цигари, докато котаракът ми е кордисан в мен - та въпросът ми е възможно ли е парата от е-цигарата да му навреди по някакъв начин? Не се хилете, на мен ми е важно :) /една от причините да мина на е-цигара всъщност беше точно тази - умирах от угризение, като ми замирише на дърт пушач/.

Италианските са по-сладникави май. С такова впечатление съм останал. Не съм сигурен дали течност с ниско съдържание ще те задоволява в началото, а това значи, че ще имаш желание да пушиш нормални цигари. 24 е много наистина, но 18 ми се струва нормално.

#8 nar

nar

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 25 posts

Posted На 1.03.12 г. в 21:34

Здравейте,

днес си взех 2 шишенца 11-ки - едното на Flavor Art - Virginia Medium, другото на Деканг /надявам се да е оригинално, защото не е от този сайт, подари ми го колежка, която не го харесва/ - Flue Cured Tobacco 11mg. Та с 24-ката Марлборо на Деканг до момента се получава следното:

Пуша с удоволствие 24-ката, а когато ми дойде нанагорно, минавам на Виржиния 11 от италианския - много ми харесва, супер ми е на вкус, само дето ми е малко слаб, така че отново сте прави, че като си взема една 18-ка, ще си е точно за мен.
Бях се настроила много да харесам Flue Cured Tobacco, ама нещо не мога да го усетя. Пак казвам, има вероятност да не е точно онова, което пише, защото е в бяла картонена кутийка с надпис на нея, а на шишенцето - ни етикет, ни срок, ни нищо. Иначе е купуван от голям бг сайт на цената на оригиналните, с претенция да е.

Сега се чудя - мога ли да смеся в един пълнител от него и от 24-ката Марлборо на Деканг - ще се получи точно 18-ка, което явно е оптималният за мен вариант.

Малко отклонение: И още нещо - аз си взех електронната цигара не за да отказвам истинските, а за да ги ползвам, когато се усетя, че съм задръстена, а карам по навик. Имам изцяло положително и дори сантиментално отношение към класическото пушене - само присъствието на кутия хубави цигари с кибрит и/или усещането на цигара между пръстите ми създава някакъв уют и удоволствие.
Но днес за пореден път доказах, че съм един от най-странните пушачи - в продължение на години пуша много и никога не съм се ограничавала, никога цигарите не са ми създавали грам проблем и са били голямо удоволствие за мен, но от ден и половина, откакто си купих комплекта, не съм запалила нито една истинска цигара и дори през ума ми не мина да го направя. Нося си в мен, имам пръснати кутии навсякъде - не съм запалила нито една. Не твърдя със сигурност, че и за в бъдеще ще е така, но има голяма вероятност, очевидно :) Освен това усещам 510-Т много по-наситено от Его-тата на колегите, които днес сравних неколкократно с еднаква течност /повечето хора тук твърдят обратното/. Комплектът ми е със стандартни изпарители, а не с LR, и въпреки това ми е по-добре.

Да си купя ли и един LR за проба?
И един уточняващ въпрос - криво ляво ми се изясни какво е картомайзер /онова, което аз наричам пълнители от затворен тип с вата, а моето предполагам е картомайзер тип танк/. А атомайзер изпарителят ли се нарича? Малко се обърках щото.

Да смеся ли Flue Cured Tobacco 11 с MLB 24? Ще се получи ли някаква прилична 18-ка?

Edited by nar, На 1.03.12 г. в 21:42.

#9 boby

boby

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 53 posts

Posted На 1.03.12 г. в 22:00

Смесвай смело,а ако се получи неприятен за тебе вкус си взимаш една мента или ванилия и смесваш,и двата аромата са брутално силни и ако се смеси 1 към 3 най-много стария вкус направо изчезва.
Death Metal Fan

#10 evilution

evilution

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 59 posts

Posted На 2.03.12 г. в 01:16

Здравейте,

днес си взех 2 шишенца 11-ки - едното на Flavor Art - Virginia Medium, другото на Деканг /надявам се да е оригинално, защото не е от този сайт, подари ми го колежка, която не го харесва/ - Flue Cured Tobacco 11mg. Та с 24-ката Марлборо на Деканг до момента се получава следното:

Пуша с удоволствие 24-ката, а когато ми дойде нанагорно, минавам на Виржиния 11 от италианския - много ми харесва, супер ми е на вкус, само дето ми е малко слаб, така че отново сте прави, че като си взема една 18-ка, ще си е точно за мен.
Бях се настроила много да харесам Flue Cured Tobacco, ама нещо не мога да го усетя. Пак казвам, има вероятност да не е точно онова, което пише, защото е в бяла картонена кутийка с надпис на нея, а на шишенцето - ни етикет, ни срок, ни нищо. Иначе е купуван от голям бг сайт на цената на оригиналните, с претенция да е.

Сега се чудя - мога ли да смеся в един пълнител от него и от 24-ката Марлборо на Деканг - ще се получи точно 18-ка, което явно е оптималният за мен вариант.

Малко отклонение: И още нещо - аз си взех електронната цигара не за да отказвам истинските, а за да ги ползвам, когато се усетя, че съм задръстена, а карам по навик. Имам изцяло положително и дори сантиментално отношение към класическото пушене - само присъствието на кутия хубави цигари с кибрит и/или усещането на цигара между пръстите ми създава някакъв уют и удоволствие.
Но днес за пореден път доказах, че съм един от най-странните пушачи - в продължение на години пуша много и никога не съм се ограничавала, никога цигарите не са ми създавали грам проблем и са били голямо удоволствие за мен, но от ден и половина, откакто си купих комплекта, не съм запалила нито една истинска цигара и дори през ума ми не мина да го направя. Нося си в мен, имам пръснати кутии навсякъде - не съм запалила нито една. Не твърдя със сигурност, че и за в бъдеще ще е така, но има голяма вероятност, очевидно :) Освен това усещам 510-Т много по-наситено от Его-тата на колегите, които днес сравних неколкократно с еднаква течност /повечето хора тук твърдят обратното/. Комплектът ми е със стандартни изпарители, а не с LR, и въпреки това ми е по-добре.

Да си купя ли и един LR за проба?
И един уточняващ въпрос - криво ляво ми се изясни какво е картомайзер /онова, което аз наричам пълнители от затворен тип с вата, а моето предполагам е картомайзер тип танк/. А атомайзер изпарителят ли се нарича? Малко се обърках щото.

Да смеся ли Flue Cured Tobacco 11 с MLB 24? Ще се получи ли някаква прилична 18-ка?

Аз отначало взех 6 вида 18мг, и освен cuba cigar и flue cured нищо друго не усещах, включително и Марлборо :) Може би ТАБ съм го прекарал още преди да мога да усетя след аналоговоте цигари.
Може би е заради ниското никотиново съдържание, или заради течност, която не е от Деканг. Принципно повечето хора пушат Марлборо, но и повечето хора пушат по-леки цигари.
Принципно няма никакъв проблем да си отвориш танка, и да капнеш по 5 капки от едната и от другата течност.
Твоята 510-Т е нова, вероятно това е причината за по-плътния вкус. Моя 510-Т отначало беше брутален, ама май го съсипах с експерименти.Принципно не би трябвало да има особена разлика между 510 и Его.
Можеш да си вземеш LR за проба, и различни картомайзери. Имаш да тестваш изпарители и течности :) вече има и полски. Много по-забавни са електронните :) направо зарязвай аналоговите.
С ванилията внимавай, че единия ми атомайзер (изпарител) една седмица миришеше на ванилия от 1 капка на 10мл.

Edited by evilution, На 2.03.12 г. в 01:18.

#11 Topper

Topper

Изпарител-тарикат :)

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 2.03.12 г. в 08:41

С ванилията внимавай, че единия ми атомайзер (изпарител) една седмица миришеше на ванилия от 1 капка на 10мл.

Както и с ментата :)
eGO USB 1000mAh/650mAh,eGo atom LR,eGo-T atom,DCT-mod,DCT Tank v1/v2,CE2-mod,Smok Dual coil,OA self made,Genesis self made,CE2 Gigantomizer, KR eGo CC, KR 510 CE2,CE4+,Clear Giant,Smok Skrew,Smok Vivi Tank,R-tank,LavaTube(Sanyo 1800mAh, Samsung 2200mAh),Dream Atomizer,
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo :D
http://goo.gl/NYLbA

#12 Массаракш

Массаракш

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 153 posts

Posted На 2.03.12 г. в 12:23

На другите въпроси е отговорено.

За изпарителите - твоето е атомайзер + танк. Най-просто - когато имаш други две части освен батерията, една която изпарява и една, в която се намира течността, това е атомайзер + пълнител/танк. Когато имаш само една част - двете са обединени в едно неразделно цяло и това е картомайзер :)
Има и още една част - дрип тип. Може да се слага направо върху атомайзера за така нареченото "дрипване" - течността се подава като се капват няколко капки от шишенцето през него пуши се малко, после пак се накапва и така. Не дрипвай с 510-Т/Его-Т.
Дрип тип може да се слага и на накрая на картомайзера - за удобство, хигиена, по-студена пара, красив и интересен аксесоар: например

Аз също започнах електронните цигари само с цел ограничаване на другите. Многократно преди съм заявявала, че пушенето ми харесва и нямам никакво намерение да го отказвам. Ми не :smiley_emoticons_joint: До една седмица бях приключила. Електронната почти не ми излизаше от устата първия месец, но и това мина. Сега пак изпарявам много (натрупах около година стаж), но вече често залитам на много ниски и без никотинови течност. Различните аромати и хардуер са ми малко и приятно хоби.

Ако не ви притеснява финансовата страна, опитайте и ЛР и картомайзери, но внимавайте за препоръчваните батерии за тях. Нискоомните изпарители/картомайзери НЕ са подходящи за малките 510 батерии. Навремето на малките 510 батерии не ми вървеше както трябва никакъв картомайзер освен клиъромайзер, а той пък не ми харесваше на вкус. Ако някой колега тук има по-добър опит да каже, но моят съвет е ЛР атомайзери и всякакви картомайзери - само на Его батерия и нагоре.

#13 nar

nar

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 25 posts

Posted На 2.03.12 г. в 14:39

Много, ама много благодаря. Изясни ми се най-после що е то атомайзер и картомайзер :))) /обаче изскочи една нова думичка - клиъромайзер/.

Да уточня - питам и разпитвам подробно, защото нямам близки познати е-пушачи, а въпросните колеги с Его-тата са две жени с е-цигари от 10 дни насам, които също нищо не разбират, така че аз се явявам нещо като говорителят на групата и съм поела ангажимента да ги захранвам с информация :)

Относно батериите - моята е от малките, да, и тъй като имам комплект - докато едната се зарежда, въртя другата, обаче не ми е ясно какво ще стане като хукна да пътувам или просто нямам възможност да зареждам с подобна честота. Затова вече обмислям вероятността да си взема едно Его, което да ползвам като резервна цигара, един вид /или комплект, или от варианта, в който сам си избираш компонентите/. Тук обаче възникнаха още въпроси - какво е Тип А и Тип В и какви са предимствата и недостатъците? LR Атомайзер към тях или какво?

Продължавам да не съм палила истинска цигара, но е-цигарата почти не я оставям на мира :unsure: Не знам това ли е причината, но откакто се захванах с нея, имам изключително неприятно усещане за вкус в устата си, което не мога да разкарам с нищо - нито с честа хигиена, нито с храна, нито с течности. При истинските цигари това неприятно усещане се е случвало на две години веднъж, и то след яко препушване, евентуално съчетано с пиене и недоспиване, обаче пак не е било толкова упорито.
Вие имали ли сте подобен проблем? Как да разкарам гадното усещане? Аз пия адски много течности по принцип, така че не е от обезводняване. /само вода пия 3-5 литра на ден, без да броя сокове и тн/.
Днес например цял ден пуша 11-ка Виржиния от италианските, и пак този вкус.

Edited by nar, На 2.03.12 г. в 14:48.

#14 Массаракш

Массаракш

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 153 posts

Posted На 2.03.12 г. в 15:26

Kлиъромайзер - вид картомайзер с прозрачно (clear) тяло:

Posted Image

Ако вземете Его батерията няма да съжалявате и най-вероятно малките ще станат резервата. Освен това щом сегашният атомайзер си върши работата, той може да се ползва и на Его батерията.

Тип А и тип Б - това са вторият и третият на картинката в статията http://www.pv-bg.com...atomayzeri.html Освен размера казват, че Б удря по-силно. Масово по-предпочитаният вариант е.

За ЛР ще си позволя да цитирам магазина: "Гаранция: Няма - атомайзерите с понижено съпротивление осигуряват повече пара, но са малко по-податливи на повреди и се нагряват повече от обикновените атомайзери, поради което се предлагат без гаранция, но на по-ниска цена от стандартните изпарители!"

По-силна тръпка, но неизвестно време на ползване. Същия риск като Его батерията - най-вероятно ще ви хареса повече от нормалните :)

Картомайзери не смея да препоръчвам. Минали са ми доста видове през ръцете, само един вид ми е харесал тотално и не знам откъде в България се взема. Вижте из форума има тук там теми за тях и може би вземайте единични бройки за проба, мненията тук са доста различни.

За лошия вкус не знам. Може и да е от течностите, може и да е от самото спиране на цигарите и факта, че вкусът/обонянието започват да се възстановяват без тях. Имах кратък такъв период, мина, издъвках много дъвки, магданоз и екстра паста за зъби.

Успех на вас и на колежките!

#15 zeroed

zeroed

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 163 posts

Posted На 2.03.12 г. в 15:54

За батерията ти препоръчвам еГо с usb pass through,както си с 510 изпарител,става много красива гледка,първите няколко минути ти минава мисълта за мини-РПГ,но после е ок.Шегувам се,просто няма електронна цигара,която да се държи и ползва като аналоговите,като се хване човек на хорото,трябва да се освободи от предрасъдъците :).На приятелката ми така и взех 2 510 батерии с 2 изпарителя,в крайна сметка си "сеца" с 510Т изпарител и еГо батерия с usb,готино е и няма да се притесняваш,държи по 2 дни поне.

#16 nar

nar

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 25 posts

Posted На 2.03.12 г. в 17:39

Мерси на Массаракш и zaroed за бързите включвания и отговори :give_rose:

Поразгледах още неща и стигнах до извода, че батериите и изпарителите на 510-T и Его са съвместими, но не са съвместими с Его-Т /вие ще кажете права ли съм :)/
А зарядните? Те съвместими ли са? Имам usb с преходник за контакт.

Подозирам, че накрая ще взема един комплект Его-Т, за да пуша него в по-екстремни ситуации /примерно когато ме осени вдъхновението и се тръсна с часове на компа и/или пътувам/, а за пред света ще си ползвам красивата 510-Т /ако знаете с каква кожена червена табакера се снабдих специално за нея /и то за комплекта/, то е грехота да я пренебрегнеш :whistle2: /

И един много важен въпрос - как и колко често трябва да си почиствам 510-Т атомайзерите, като се има предвид, че ги експлоатирам по цял ден? Продухвах по начините, за които прочетох, ама на салфетката - нищо.
Продължавам да не пуша истински цигари :spiteful:

Относно вкуса в устата - все по-зле :bad:

Edited by nar, На 2.03.12 г. в 18:07.

#17 evilution

evilution

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 59 posts

Posted На 2.03.12 г. в 22:41

Тази батерия:
http://www.pv-bg.com...10-stomana.html
Удобна е, можеш да я зареждаш винаги. Можеш да я ползваш докато я зареждаш. Съвместима е с адаптера ти от контакт за USB
Работи с 510, и тип А и Б с вата и танк и дори новите eGo-C, ама те са още екзотика, и малко трудно се намират. Всичко можеш да завиеш на нея. И на твоите можеш да завиеш его атомайзери, ама стоят като шапчица, а тип Б още по-странно :).

http://www.pv-bg.com...ari-cherna.html
Капачката ще ти позволи да ползваш 510 атомайзера без да изглежда странно. 510 на его батерия май изглежда по-зле от 510 батерия с его атомайзер :). Някои капачки са тесни за картомайзери, други са подходящи. Тия не знам от кои са тези.
Понеже батериите обикновено са доста издържливи (моите две са на година и половина почти) ако са цветни ще се издраскат.
Но не е голяма беля, могат да се полират, и стават стоманени. Его батерията е добра инвестиция. Има два пъти повече ток от твоите двете заедно.
Дори да си я държиш за резерв в чантата е добре, когато свършиш твоите две малки. Изпарителите са консуматив. Вероятно ще пробваш много.

Вкуса в устата идва от локално обезводняване явно. Не се оправя с течности. Има някаква особена сухота в устата. Ама мисля, че цигарите са доста по-зле. За съжаление не знам как се оправя проблема, ама го преживявам.

Edited by evilution, На 2.03.12 г. в 22:42.

#18 nar

nar

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 25 posts

Posted На 3.03.12 г. в 02:25

Мерси, evilution :give_rose:

Тази батерия вече няколко пъти я заглеждам, но не знаех, че е съвместима с моите изпарители. А съвместима ли е с изпарител на Его-Т?

Има напредък с гадния вкус - почти изчезна :spiteful:
От истински цигари никога не ми се е появявал такъв чак, и то толкова траен. И между другото изчезна, след като изпуших половин истинска цигара /първата ми от два дни насам/.

А днес установих, че /явно от изпарените аромати/ котаракът ми мирише на ароматизатор :laugh:

#19 zeroed

zeroed

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 163 posts

Posted На 3.03.12 г. в 02:40

Аз си падам по черното :).Всички аксесоари за еГо са съвместими,няма да се плашиш :).На тази батерия става всичко,картове за 510,за еГо,за Т,атомайзери,клиромайзери,всичко.Инвестицията е добра,ще видиш че 510 батериите ще ти станат резервните,нашите седят в една кутия в нас,за зор заман дето се вика :).Ама не пуши цигари,смисъла е никакъв,единственото нещо,което би те накарало да запалиш истинска цигара е никотина,него го има и в електронната,останалите причини,ако има такива,са на база психика :).Да са живи и здрави момчетата от PV-BG и все така да ни радват,благодарен съм че се отървах от тютюнопушенето.

Edited by zeroed, На 3.03.12 г. в 02:45.

#20 evilution

evilution

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 59 posts

Posted На 3.03.12 г. в 12:07

Мерси, evilution :give_rose:

Тази батерия вече няколко пъти я заглеждам, но не знаех, че е съвместима с моите изпарители. А съвместима ли е с изпарител на Его-Т?

Има напредък с гадния вкус - почти изчезна :spiteful:
От истински цигари никога не ми се е появявал такъв чак, и то толкова траен. И между другото изчезна, след като изпуших половин истинска цигара /първата ми от два дни насам/.

А днес установих, че /явно от изпарените аромати/ котаракът ми мирише на ароматизатор :laugh:

Съвместима е с всичко, което си помислиш. 510 и eGo с Т и без Т и дори с C. Също така с всякакъв вид картомайзери с 510 резба, а те повечето са 510.
Реално повечето хора които познавам ползват такава батерия, и то само една, защото могат да я зареждат навсякъде.