Здравейте!
Малко предистория-на връх Гергьовден тази година реших да си купя първата електронна цигара.Не бях много добре запознат а и бях скептичен,та заради това си купих e-health за невероятните 10 лева от магазин "Всичко по 1 лев"
Да обаче вече 3 месеца я пуша и съм крайно недоволен.Главното е ,че много често буквално ми се повръща от нея...уж заредена,уж с нов пълнител ама си е боклук.
Попрегледах форума Ви но останах малко объркан.В момента не съм сигурен коя е подходящата за мен цигара.Кажи-речи съм се спрял на някоя от следните модели:
DSE 801
Joye 510
Нещо на Intellicig...
Какво бихте ме посъветвали Вие?
За мен е важно най-вече да е здрава и да не създава проблеми.Батерията да не е толкова калпава като на е-хелт и да създава добър удар в гърлото.Редно е и парата да е добра но мога да преживея и по-малко от нея.
До колкото разбрах магазина Ви се намира на ул.Липа-възможно ли е от там да си закупя цигара?
Поздрави!
Каква електронна цигара да си купя?
Started by slash, От 17.08.11, 20:07
6 replies to this topic
Posted На 17.08.11 г. в 20:37
малко встрани от въпроса ама... поздравления за ника.... за аватара и за мерака да разкараш папироските.
за избора - тука колегите ше помогнат повече
наздраве
наздраве
...my PV is NOT an електронна цигара. I'm happy it doesn't look like цигара. I'd be even happier if people quit sayin (and asking) what it is.
Cuz when everybody knows what it is the world will be a better place to live!
Posted На 17.08.11 г. в 20:55
3-ма са ми любимците:малко встрани от въпроса ама... поздравления за ника.... за аватара и за мерака да разкараш папироските.
![]()
наздраве
Saul Hudson/Slash- Guns 'N' Roses
Ritchie Blackmore- Deep Purple
Steve Clark- Def Leppard
Това в никакъв случай не означава ,че останали не ги бива...това са моите фаворити
Кажете си сега вашите електронни фаворити
Posted На 18.08.11 г. в 15:59
Голяма батерия (минимум 1000 mAh) + голям танк (минимум 3.5 ml) са моите "електронни" фаворити, пък ако ще да е с размерите на бастун. Просто не ми харесва идеята да се движа навсякъде с несесерче резервни батерийки, пълнителченца и шишенца и да се занимавам с тях посред вечеря някъде примерно. Иначе каква точно ще е комбинацията си е въпрос на вкус и финансови възможности.
Успех!
Успех!
...my PV is NOT an електронна цигара. I'm happy it doesn't look like цигара. I'd be even happier if people quit sayin (and asking) what it is.
Posted На 18.08.11 г. в 20:51
Его-Т е най-съвременният модел за сега,и по мои впечетления е най-добрият.Но не го препоръчвам на начинаещи по ред причини.Съветвам те да вземеш 900 или 1000 батерия с его или 510LR изпарител като за начало.След няколко месеца минаваш на Т ,като си взимаш атомайзер.Въпросните модели работят всичките перфектно с тази батерия.
Щастлив user на VAMO+Nimbus