Jump to content

Photo
- - - - -

картомайзери и може ли...

• Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 radiboy

radiboy

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 4 posts

Posted На 26.06.11 г. в 11:25

Здравейте.
Вчера се сдобих с първата си ЕЦ eGo стандартен комплект 2 батерии 1 атомизатор и 5 пълнителя.
Въпроса ми е следния, мога ли да заместя пълнителите с картомайзер. понеже вкуса на пълнителите нещо не ми допада,незнам дали защото цигарата е още нова но вкуса в устата ми е все едно стадо бизони са минали от там :D
Искам и да попитам по-компитентните пушачи на ЕЦ. Какво ви е мнението за М401,че жената е метнала око на тази цигарка ;)

Благодаря на всички предварително :smiley_emoticons_joint:

Edited by radiboy, На 26.06.11 г. в 11:27.

#2 vakill

vakill

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 238 posts

Posted На 26.06.11 г. в 12:21

Какво е ЕЦ :thumbup: ? Ти продуха ли атомайзера преди да го заредиш с течност?Защото ако не си,това което инхалираш е гадната фабрична промазка,която трябва де отстрани преди да започнеш да изпаряваш.Относно 401,женати ще ти го счупи в главата :Koshechka_08: ,ориентирай се към съвременните модели ,например 510 е приличен вариант за жени.

Edited by vakill, На 26.06.11 г. в 12:22.

Щастлив user на VAMO+Nimbus

#3 radiboy

radiboy

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 4 posts

Posted На 26.06.11 г. в 12:39

ЕЦ - електонна цигара :)
а как да продухам тази фабрична промазка?

#4 vakill

vakill

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 238 posts

Posted На 26.06.11 г. в 12:51

взимаш изпарителя (без пълнител и без батерия) и го продухваш с уста от края където се навива батерията.От другия му край сложи някаква сълфетка ,че ще изтече промазката.

Щастлив user на VAMO+Nimbus

#5 radiboy

radiboy

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 4 posts

Posted На 29.07.11 г. в 18:22

Здравейте.
Поръчах си мега картомайзер за ЕГО,прочетох темите и прегледах няколко клипчета за начина на пълнене.спазих всички инструкци... с нетърпение и желание да пробвам новото сокче "555" завих картомайзера на батерията но.... :smoking-8570: нито пара нито удар нищо.направи ми впечетление че картомайзера направи само един оборот на резбата, и се чудя дали батерията не прави контакт с картомайзера или самия картомайзер е нещо дефектен?
някой ако има някакви мнения или препоръки нека да споделя

#6 GELE

GELE

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 6 posts

Posted На 3.08.11 г. в 19:55

Здравейте.
Поръчах си мега картомайзер за ЕГО,прочетох темите и прегледах няколко клипчета за начина на пълнене.спазих всички инструкци... с нетърпение и желание да пробвам новото сокче "555" завих картомайзера на батерията но.... :smoking-8570: нито пара нито удар нищо.направи ми впечетление че картомайзера направи само един оборот на резбата, и се чудя дали батерията не прави контакт с картомайзера или самия картомайзер е нещо дефектен?
някой ако има някакви мнения или препоръки нека да споделя

Взимаш един макетен нож и режеш около половин милиметър от пластмасата на карта (от страната на резбата). При мен се получи, както при теб, но след интервенцията с ножа стана супер!

#7 Боби 61

Боби 61

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 150 posts

Posted На 21.09.11 г. в 13:07

На мен пък като завих карта бутона на батерията ми се падна отстрани Posted Image
Има ли някакъв чалъм, или всеки карт се навива и - както се падне ?

#8 Боби 61

Боби 61

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 150 posts

Posted На 23.09.11 г. в 11:34

Еми... реших проблема с малко претриване на пластмасата върху шкурка и така карта направи още четвърт оборот.
С тънка пиличка оформих прорезите за въздух и всичко си дойде на място Posted Image

#9 Боби 61

Боби 61

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 150 posts

Posted На 23.02.12 г. в 12:33

Еми... реших проблема с малко претриване на пластмасата върху шкурка и така карта направи още четвърт оборот.
С тънка пиличка оформих прорезите за въздух и всичко си дойде на място Posted Image

Оказа се, че този карт, който оправих по този начин е бил изключение Posted Image
Друг не можах да направя така, а се получаваше грозна фуга между него и батерията - просто резбата си се навива докрай.
Не правете това сами в къщи Posted Image

#10 PepiSuni

PepiSuni

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 880 posts

Posted На 23.02.12 г. в 20:09

Боби 61 пробвай с повече затягане при мен става но един се разглоби така!Днес за нещастие установих,че на единият карт му се топи пластмасата от едната страна?Умирам от яд защото много ги харесвам тези изпарители.На всички ли става така или аз съм карък?Металната част е залепена малко на криво и при навиване не дава добър контакт защото полата на карта опира в метала на батерията според мен!От там мисля,че идват всички проблеми.При няколко от картовете с които експериментирах стана с леко пилене!Не повече от края на въздуховодите или там каквото е?

Edited by pepisuni, На 26.02.12 г. в 13:57.

chelsea f.c.

#11 Боби 61

Боби 61

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 150 posts

Posted На 5.03.12 г. в 18:32

единият карт му се топи пластмасата от едната страна

Това ми се случи веднъж, когато заредих нов карт и не изчаках да се напои нагревателя, а веднага започнах да го "разпалвам" - дърпам, дърпам и мисля, че нещо не работи.
Впоследствие разбрах какво става, но отстрани се появи малка деформация от топлината, което не му попречи да изкара може би месец.
На крив карт не съм попадал.
Имам три батерий и на две от тях картовете си се навиват добре, но на третата идват хлабави, а като се затегнат бутона седи встрани.
На тази батерия повдигнах средния пин, като му капнах малко припой с поялника и вече нямам проблем и с нея.
Общо взето мегакартовете ги ползвам вече шест месеца и според мен не са за пренебрегване - особенно откъм удар и вкус Posted Image

#12 PepiSuni

PepiSuni

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 880 posts

Posted На 5.03.12 г. в 18:42

Като ги погледна от към батерията от едната страна седи по-широко,затова мислех,че има кривина!

Edited by pepisuni, На 5.03.12 г. в 21:06.

chelsea f.c.