Jump to content

Photo
* * * * * 1 votes

Разглобяване на менте?

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 kaneto

kaneto

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 14 posts

Posted На 6.04.11 г. в 14:34

Здравейте! Вчера старата ми и-хелтка най-сетне предаде богу дух :die: (три седмици и нещо изкара). Още приживе, тя завеща тленните си останки на науката. Време е да изпълня последната и воля. Тук идва същинския ми въпрос- как да разглобя батерията ѝ, без да потроша нищо?

#2 WebDevil

WebDevil

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 122 posts

Posted На 6.04.11 г. в 16:37

Здравейте! Вчера старата ми и-хелтка най-сетне предаде богу дух :die: (три седмици и нещо изкара). Още приживе, тя завеща тленните си останки на науката. Време е да изпълня последната и воля. Тук идва същинския ми въпрос- как да разглобя батерията ѝ, без да потроша нищо?

Колега,доста упорита е излязла :D ,моята се предаде на четвъртия ден :Koshechka_08:

#3 kaneto

kaneto

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 14 posts

Posted На 6.04.11 г. в 18:32

Е, то първо два пъти ми я сменяха. Втората изкара три дни, а на първата зарядното за стена изгоря на първото включване.

#4 plambi

plambi

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 222 posts

Posted На 6.04.11 г. в 19:17

Нещо не е била добре със е-здравето, като всичките й сестрици :spiteful: Хич да не ти пука, изобщо не си играй с тези простотии, ще ти стане по-зле, ако успееш да я разглобиш и видиш в какви елементарни и некачествени компоненти вътре си вложил доверието си, майна им на парите...
In nidor eGo fides
« eGo eSmoker »

#5 kaneto

kaneto

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 14 posts

Posted На 7.04.11 г. в 01:18

Нещо не е била добре със е-здравето, като всичките й сестрици :spiteful: Хич да не ти пука, изобщо не си играй с тези простотии, ще ти стане по-зле, ако успееш да я разглобиш и видиш в какви елементарни и некачествени компоненти вътре си вложил доверието си, майна им на парите...

Идеята е просто да я почовъркам за спорта. Един вид упражнение, че смятам някой ден и аз модове да правя :smoking-8570: .

#6 kaneto

kaneto

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 14 posts

Posted На 13.04.11 г. в 11:25

Хайде де, никой ли не си е правил експеримети с тоя боклук?!

#7 pinko

pinko

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 56 posts

Posted На 13.04.11 г. в 12:30

Едва ли можеш да я разглобиш без да я повредиш, не и без фрезичка (dremel). Смисълът няма да бъде голям, те нестават за база за модове.