QHit Безникотинова течност ?
Posted На 2.03.11 г. в 10:53
Заместват никотина с някви треволяци, които симулират никотиновия удар. Идеята е да се елиминира и последната вредна съставка. За първи път срещам такава течност аз. Не знам дали е идея на жабарите или се среща на други места с друго име, затова питам дали някой е пробвал нещо подобно - дори и да не е точно тази течност
Posted На 2.03.11 г. в 13:18
Posted На 2.03.11 г. в 13:25
Течности под 18 мг аз лично не усещам по никакъв начин, и ако си затворя очитe де не виждам и парата все едно не пуша.
Обърни внимание на следното изречение:
Заместват никотина с някви треволяци, които симулират никотиновия удар.
Posted На 2.03.11 г. в 15:22
RC модели, части и тунинг | Магазин за електронни цигари | Магазин и клуб за настолни игри | Дрехи за бебета
Posted На 2.03.11 г. в 15:39
Защо вредна съставка?Никотина си има и полза, например пушачите се разболяват много по рядко от "Алцхаймер" от непушачите,поне това четох в едно американско изследване.Заместват никотина с някви треволяци, които симулират никотиновия удар. Идеята е да се елиминира и последната вредна съставка
Posted На 2.03.11 г. в 15:59
Защо вредна съставка?Никотина си има и полза, например пушачите се разболяват много по рядко от "Алцхаймер" от непушачите,поне това четох в едно американско изследване.
И в сиропа за кашлица има алкохол, но това не го прави безвреден (алокохола имам предвид
PS винаги са ми били много странни изследванията, в които правят заключения на база на статистически изследвания, а не на медициниски такива. Какво значи "много по-рядко се разболяват"? От сто човека 2-ма били болни от алцхаймер и те по случайност не били пушачи???
И винаги се сещам за оня виц дето 99,9 процента от хората умрели от рак приживе били яли краставици.
Posted На 2.03.11 г. в 18:20
Е уж било сериозно изследване,незнам.И защо сравняваш алкохола с никотина,алкохола спада към твърдите дроги.Никотина по действието си прилича на кофеина,аз лично пия безкофеиново кафе но повечето си го пият натурално.Дай сега да забраним и кафето
Защо вредна съставка?Никотина си има и полза, например пушачите се разболяват много по рядко от "Алцхаймер" от непушачите,поне това четох в едно американско изследване.
И в сиропа за кашлица има алкохол, но това не го прави безвреден (алокохола имам предвид).
PS винаги са ми били много странни изследванията, в които правят заключения на база на статистически изследвания, а не на медициниски такива. Какво значи "много по-рядко се разболяват"? От сто човека 2-ма били болни от алцхаймер и те по случайност не били пушачи???
И винаги се сещам за оня виц дето 99,9 процента от хората умрели от рак приживе били яли краставици.
Edited by gigs, На 3.03.11 г. в 09:04.
Posted На 25.07.11 г. в 12:51
RC модели, части и тунинг | Магазин за електронни цигари | Магазин и клуб за настолни игри | Дрехи за бебета