Jump to content

Photo
- - - - -

QHit Безникотинова течност ?

• Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 windnfog

windnfog

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 39 posts

Posted На 2.03.11 г. в 10:53

Някой изпарявал ли е такова нещо http://www.flavourar...&product_id=197
Заместват никотина с някви треволяци, които симулират никотиновия удар. Идеята е да се елиминира и последната вредна съставка. За първи път срещам такава течност аз. Не знам дали е идея на жабарите или се среща на други места с друго име, затова питам дали някой е пробвал нещо подобно - дори и да не е точно тази течност

#2 VAKO vas

VAKO vas

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 41 posts

Posted На 2.03.11 г. в 13:18

То и тук има такива течности без никотинови ,с тях можеш само да заместваш навика за пушене , но може да си остане никотиновия глад .По пътя на логиката е чрез нея можеш да разбереш дали трябва да се откажеш от навика или още изпитваш глад за никотин .Ако не изпитваш нужда спираш напълно ,ако изпитваш взимаш с малко по голямо съдържание .

#3 windnfog

windnfog

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 39 posts

Posted На 2.03.11 г. в 13:25

Тук става въпрос за съвсем друго. Прочети пак какво съм писал.
Течности под 18 мг аз лично не усещам по никакъв начин, и ако си затворя очитe де не виждам и парата все едно не пуша.
Обърни внимание на следното изречение:

Заместват никотина с някви треволяци, които симулират никотиновия удар.

#4 Lyudmil

Lyudmil

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 38 posts

Posted На 2.03.11 г. в 13:33

Преди време четох в един форум за тая течност - казваха, че удар има, но е доста лютиво и гадно на вкус...

#5 geniusloci

geniusloci

PV-BG гуру

• Администратори
  • 1,081 posts

Posted На 2.03.11 г. в 15:22

Тъй като скоро ще предлагаме продукти на FA, и аз се бях зачел за тази, но май навсякъде стигаха до заключението, че... не върши работа и няма общо.

#6 gigs

gigs

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 21 posts

Posted На 2.03.11 г. в 15:39

Заместват никотина с някви треволяци, които симулират никотиновия удар. Идеята е да се елиминира и последната вредна съставка

Защо вредна съставка?Никотина си има и полза, например пушачите се разболяват много по рядко от "Алцхаймер" от непушачите,поне това четох в едно американско изследване.

#7 windnfog

windnfog

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 39 posts

Posted На 2.03.11 г. в 15:59

Защо вредна съставка?Никотина си има и полза, например пушачите се разболяват много по рядко от "Алцхаймер" от непушачите,поне това четох в едно американско изследване.

И в сиропа за кашлица има алкохол, но това не го прави безвреден (алокохола имам предвид :)).

PS винаги са ми били много странни изследванията, в които правят заключения на база на статистически изследвания, а не на медициниски такива. Какво значи "много по-рядко се разболяват"? От сто човека 2-ма били болни от алцхаймер и те по случайност не били пушачи???
И винаги се сещам за оня виц дето 99,9 процента от хората умрели от рак приживе били яли краставици.

#8 gigs

gigs

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 21 posts

Posted На 2.03.11 г. в 18:20

И в сиропа за кашлица има алкохол, но това не го прави безвреден (алокохола имам предвид :)).

PS винаги са ми били много странни изследванията, в които правят заключения на база на статистически изследвания, а не на медициниски такива. Какво значи "много по-рядко се разболяват"? От сто човека 2-ма били болни от алцхаймер и те по случайност не били пушачи???
И винаги се сещам за оня виц дето 99,9 процента от хората умрели от рак приживе били яли краставици.

Е уж било сериозно изследване,незнам.И защо сравняваш алкохола с никотина,алкохола спада към твърдите дроги.Никотина по действието си прилича на кофеина,аз лично пия безкофеиново кафе но повечето си го пият натурално.Дай сега да забраним и кафето :D И за краставиците си прав, 99% от починалите от рак на белия дроб са яли краставици и домати.

Edited by gigs, На 3.03.11 г. в 09:04.

#9 Lyudmil

Lyudmil

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 38 posts

Posted На 3.03.11 г. в 12:12

По тоя въпрос се бях консултирал с кардиолог. Каза ми, че никотина не е вреден и мога да си изпарявам на воля ;)

#10 adel

adel

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 210 posts

Posted На 24.07.11 г. в 13:45

Гледам че в магазина вече има от тази течност...

Какво пише като съдържание? Има ли "треволяци"?:)
И някой опита ли я да каже как е на вкус?

Edited by adel, На 24.07.11 г. в 13:55.

#11 geniusloci

geniusloci

PV-BG гуру

• Администратори
  • 1,081 posts

Posted На 25.07.11 г. в 12:51

Има Flash, аз пробвах Shade - на усещане е като нещо между 11 и 18 мг никотин, може би "драска" една идея повече, но иначе става за пушене. Мен ме хваща никотиновия глад по някое време, ама то от 18 на 0... :)

#12 adel

adel

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 210 posts

Posted На 28.07.11 г. в 22:19

може би "драска" една идея повече, но иначе става за пушене

"Драска "меко казано. С големия изпарител на его-то направо ти "издира" гърлото, за дрипване да не говорим.... Люто, люто, чак неприятно.... Като антитаб е... :)

Edited by adel, На 28.07.11 г. в 23:34.