За качеството на разтворите
Posted На 22.01.11 г. в 15:59
Напоследък имам малко съмнение в качеството на китайските течностите от големите специализирани магазини (PG/10ml+30ml тютюнови аромати ).Имам предвид, че са малко воднисти не произвеждат обилна пара и удара е слаб дори при 24 mg и при ползване на нов атомайзер.Взех и от http://www.e-liquid-store.com/, който е само за течности ,но се оказа ,че са още по-блудкави и един атомайзер едвам изкарва 15 дена.Не знам дали имате същите наблюдения и ако имате моля да споделите.
Posted На 23.01.11 г. в 12:25
Затова взех че си поръчах 2 броя нови, черни 650 mAh eGo батерии и чудо - същите изпарители, същите чорби - всичко е шест... А със старите ми (купувани с комплекта еГо през април) сребристи батерии - слабо и вяло. Тогава си направих извода, че явно са поостарени, "уморени" - явно регулаторът на ток лека-полека си отива и просто не пуща ток както преди... (да се бях сетил да ги измеря под товар, ама то една глава, за кое по-напред).
Та откак смених батериите с пресни (после взех и USB-батерии), нещата си дойдоха на мястото...
И друго - бърканите в Рая чорби, в малките 10 мл опаковки, традиционно са по-воднисти, но те си го и казват - слагаме повечко аромат и повечко йонизирана вода, а по-малко VG и PG - те затова са толкова удачни за смесване с чиста никотинова чорбичка.
Edited by plambi, На 23.01.11 г. в 12:26.
« eGo eSmoker »
Posted На 23.01.11 г. в 13:33
Posted На 23.01.11 г. в 16:06
За feelife и Halo нищо не знам, но разглеждайки сайтовете бих пробвал Halo.Ако вземеш от там напиши впечатленията си.
Posted На 23.01.11 г. в 18:24
24 милиграма/милилитър никотин си е стабилна доза, всеки изправен хардуер би трябвало да постигне с нея задоволителен удар.
Разбира се - правили сме простотии, пушили сме цели шишета 36 милиграма, имало е случаи, в които сме се обръщали с хастара наопаки от глупави опити да пафкаме неразредени 50 милиграма... Но това е друга тема. Проблемът на колегата е наблюдението, че някои видове чорби са по-воднисти, с по-малък вискозитет, а не че нещо от качествата, които търсим - удар, аромат - съвсем липсва.
Желая успех
p.s. Специално за случая, заредих една 280 mAh DSE 801 батерия, сложих й MINI DSE 801 LR изпарител (описвал съм го в темата) и капнах 18 милиграма/мл кафе - от собственото производство на Рая... Е - няма друга такава чорба, страхотия, аромат, сила, пара - ум да ти зайде
Edited by plambi, На 23.01.11 г. в 18:26.
« eGo eSmoker »
Posted На 23.01.11 г. в 19:01
Това е добре .Благодаря ти за усилятаp.s. Специално за случая, заредих една 280 mAh DSE 801 батерия, сложих й MINI DSE 801 LR изпарител (описвал съм го в темата) и капнах 18 милиграма/мл кафе - от собственото производство на Рая... Е - няма друга такава чорба, страхотия, аромат, сила, пара - ум да ти зайде
Posted На 23.01.11 г. в 20:10
Имам предвид, че са малко воднисти не произвеждат обилна пара и удара е слаб дори при 24 mg и при ползване на нов атомайзер
Освен това не стана ясно за какви течности се говори - оригинални шишенца на dekang, течност на dekang разливана из знайни и незнайни цехове или за собствени брендове на някой магазини.
Posted На 24.01.11 г. в 11:30
RC модели, части и тунинг | Магазин за електронни цигари | Магазин и клуб за настолни игри | Дрехи за бебета