Съвет от мен - когато ти се стори, че атито е запушено - не дава аромат, удар и подобни, направи следното:
1. или без да активираш батерията дръпни с уста 2-3 пъти рязко въздух (знам, че си с ръчно eGo);
2. или задръж цигарата 10-15 сек. с мундщука надолу (но после внимавай, защото има опасност течността да е стигнала чак до дрип-капачката и да я вкусиш);
3. или с хваната надолу с капачката цигара, леко я чукни в другата си длан 1-2 пъти;
така ще "извадиш" на повърхността (разбирай по-близо до нажежаемата намотка) течността, слязла под тарелката и ще имаш още поне толкова дръпки.
В заключение - няма смисъл от въпроси - "какво не правя като хората, помогнете", или "дайте ми методика, моля" - всичко е субективно и зависи само и единствено от маниера на пушене (никога не спираме да помним, че ние всъщност изпаряваме и всички навици за смукане на аналогови цигари са тотално неприложими в случая), както и от очакванията на потребителя от прибора. Онези потребители, които очакват всичко да е 100% кеф като от аналогова цигара, както и всяко ползване на PV-то да е еднакво с предишното - моля за извинение, но нищо не сте разбрали и сте се излъгали - всяка аналогова цигара е еднаква с предишната - просто щото по онова време вече сте нямали ни обоняние като хората, ни усещане за вкус, оставало ви е само "жегването" в гърлото, заради което така набързо всички гледат в края на цигарата да дръпнат няколко къси дръпки за последно и да хвърлят миризливия фас... Когато изпарявате,
никога не очаквайте да имате 100% повторяемост на резултата - един път ще ви пълни с блаженство, следващата дръпка ще вони на препечено. Който се чуди защо - явно има цял форум за четене.
Извинявам се за реакцията, но тези неща се повтарят вече за поне 4-то поколение новозапочнали изпаряващи... Нищо ново не се внася във форума, все едно и също се пита и отговаря.
Последен съвет - тествайте и експериментирайте по всички начини - парите вече сте ги дали. Закупили сте си уредите по собствено желание и всеки е имал своя мотив, за да го стори. Никакви съвети не могат да нагодят вашия персонален вкус към новата придобивка - вие трябва да нагодите себе си към нея.
Редактирано от plambi: На 29.10.10 г. в 06:07