P.S. Благодаря на всички участници в този форум , защото техните мнения и опит бяха много полезни за мен! Ще се радвам да поскайпя с хора , които се интересуват от електронното пушене
Дали не прекалявам с количеството течност
Posted На 18.10.10 г. в 18:25
P.S. Благодаря на всички участници в този форум , защото техните мнения и опит бяха много полезни за мен! Ще се радвам да поскайпя с хора , които се интересуват от електронното пушене
Posted На 18.10.10 г. в 19:05
Изпарявай си колкото ти е кеф, не търси и не се съобразявай с ничие мнение, особено с моето. (аз "пия" по над 150 мл. на месец, вече 6-ти месец няма и тенденция да падна под 24 мг/мл.)
Добре, че в кабинката наливат и по 110 мл.
Срам, не срам - това е то.
Edited by plambi, На 18.10.10 г. в 19:06.
« eGo eSmoker »
Posted На 7.11.10 г. в 22:38
Edited by adel, На 7.11.10 г. в 22:43.
Posted На 8.11.10 г. в 13:03
Edited by Lyudmil, На 8.11.10 г. в 13:04.
Posted На 8.11.10 г. в 20:21
На няколко места съм срещала информация за 36 mg и лично аз не бих рискувала с това : 1.защото непрекъснато димя и 2.кървяли венците от този концентрат. Не трябвало да се поема без разреждане , но ако ти хареса и няма странични ефекти се обади и аз да го пробвам
"Ако е в повече обаче от колкото ми трябва при мен се усеща веднага чрез получаване на адско главоболие "
А това за главоболието от препушването ми се случва почти всеки ден. Наскоро се пошегувах даже , че от години нямах усещане за препушване , макар , че пушех всякакви качаци и то по много , но с електронния звяр и сърце ме боли от време на време и чакам с нетърпение да ме отпусне и пак да залапам електрониката...
Posted На 8.11.10 г. в 23:29
На няколко места съм срещала информация за 36 mg и лично аз не бих рискувала с това : 1.защото непрекъснато димя и 2.кървяли венците от този концентрат. Не трябвало да се поема без разреждане , но ако ти хареса и няма странични ефекти се обади и аз да го пробвам
![]()
Е от проба глава не боли
Edited by adel, На 8.11.10 г. в 23:42.
Posted На 19.03.11 г. в 21:37
Posted На 19.03.11 г. в 22:12
Лекарят потвърди ли, че проблема е от е-цигарата?
Тези симптоми изчезнаха ли според теб след спирането ти на е-вейпането?
Къде е проблемът според теб в PG, VG, ароматът, никотина или хигената?
Posted На 19.03.11 г. в 22:29
ЕДИТ: за хигената съм 100% убеден, че е на ниво, защото поддържам всичко много чисто.
Edited by duronman, На 19.03.11 г. в 22:30.
Posted На 20.03.11 г. в 10:24
Според мен има някакъв стрес когато минаваш първоначално от аналогови на Е-цигари ,много от нещата които си правила докато пушиш сега вече няма да са съвсем така .Дори има места където можеш да си изпаряваш ,понеже там не се пуши .Според мен това което аз правя е ,че там където не се пуши не изпарявам за да не препушвам освен ако не изпитам нужда .
Имам някакъв световъртеж и пречерняване този месец ,но още не мога да разбера от какво е .На брат ми нищо му няма а изпарява повече от мен .
Според мен изпарявай си колкото ти се иска на душа ,количеството се наглася от самосебе си .Първоначално върви много повече течност ,с времето ще се нагласиш към ситуацията .
Posted На 20.03.11 г. в 11:43
Това, според мен, изобщо не е вярноСпоред мен изпарявай си колкото ти се иска на душа ,количеството се наглася от самосебе си .Първоначално върви много повече течност ,с времето ще се нагласиш към ситуацията .
Ако си изпарявал 6мл.такава, все едно си изпушил един стек за един ден(говорим само никотиново съдържание). Количеството не може да се наглася от само себе си ! Никотина води до пристрастяване и организма няма как да ти поиска по-малко! Винаги ще иска повече! Много сайтове рекламират е-цигарата за 100% безвредна, което изобщо не е вярно. Тя е по-безопасна от аналоговата, ако успееш да контролираш съдържанието на никотина.
Posted На 20.03.11 г. в 13:00
Posted На 24.03.11 г. в 16:31
RC модели, части и тунинг | Магазин за електронни цигари | Магазин и клуб за настолни игри | Дрехи за бебета