Jump to content


Photo
- - - - -

Създаване на вейп течност от база и аромат.

база вейп

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 pi4a7a

pi4a7a

    Нов участник

  • Участници
  • Pip
  • 1 posts

Posted На 22.11.17 г. в 20:58

Здравейте колеги, от края на лятото имам вейп (Jomotech Lite 40) и ползвам без никотинови течности с неизвестен vg/pg/h2o. По-нататък мисля да сменя вейпа, с нещо по-стабилно от сорта на 150+W

На кратко, искам база за максимален дим и малко аромат.

Последната течност която си поръчах (от olx разбира се) очевидно е разредена с вода, а продавача отрича.

 

Гледах примерни продукти (база 100мл. и аромат) излизат около 15лв.+- без доставка. (двойно по-евтино от колкото готова течност примесена с вода)

Дали може да ми предложите най-евтината база 100мл.(80-90VG/10-20PG) без разни води и такива, и най-обикновен вкус (Ванилия) от вашия сайт, (нека да избягваме olx и сайтове за втора ръка :) засега) или по-евтин, причината да искам евтини е, че съм студент и парите ми заминават за доста неща. Тъй като съм нов в забъркването на "схемата" бих искал простичко да ми обясните как става смесването и как да го направя правилно, за да съм доволен от резултата. Целта ми е макс. дим и лек вкус, колкото да не е без.

Знам основните неща за течностите VG-дим / PG-Вкус (нали?)
Четох на кратко как става, добавяне на 2-3 капки вкус в 10мл. (или 100мл. беше) база и оставяне за 2-3 дни. Но тъй като източника едва ли беше доверен, искам някой да опресни знанията ми и да се захвана.

Убеден съм, че има доста теми по въпроса ми, но нямам време да чета 20+ теми, а и въпросите са ми специфични. 

Живея във Варна и разбрах, че има някакви магазини за течности, бих могъл от там да ги взема за да избегна разходи по доставката в краен случай ще платя и нея.

 

Ще се радвам да се получат нещата както очаквам.


Edited by pi4a7a, На 22.11.17 г. в 21:56.