Jump to content


Photo
 • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 scorpio92

scorpio92

  Нов участник

 • Участници
 • Pip
 • 2 posts

Posted На 4.12.15 г. в 22:22

Здравейте! Искам да задам малък въпрос, относно проблем с електронна цигара еГо. Като цяло, имам добро впечатление от електронните цигари. Имах и няколко неуспешни опита с течности, които са с потресаващо гаден вкус, но имах и добри попадения. Та, искам да попитам, защо след смяна на изпарител за ел.цигара еГо-К (ц5) имам гаден метален/ръждив вкус в устата с каквато и да е течност? Пробвах с други атомайзери/картомайзери и ефектът беше същият. Почистих добре всички компоненти, както бяха писали други хора, но това не помогна за решаването на проблема. В началото, всичко си беше наред, но после, след смяната, нещата загрубяха и получих отвращение от ел.цигарата и преминах на обикновени цигари, защото не исках да се сещам за гадния метален вкус. Решил съм да и дам втори шанс и си купих ОТНОВО чисто нови компоненти, както и две различни течности, които съм пробвал преди и бяха много готини. Помогнете да намеря решение на проблема, защото ми харесват ел.цигарите, но не и металният вкус. 

Attached Files


-Истинската победа е тогава, когато врагът се признае за победен. — Victoria nulla Quam quae confessos animo quoque subjugat hostes.'


#2 neronski

neronski

  Участник

 • Участници
 • PipPip
 • 37 posts

Posted На 6.12.15 г. в 14:10

Здравей,

Проблема е в картомайзера според мен.

От моя скромен опит съм стигнал до извода, че от по-малките картове, най добре се справя:

Картомайзер KangerTech Mini Protank 3 (Bottom Dual Coil Pyrex Glass) - 1.5 ома

Метален вкус от него до сега съм нямал. Също така рядко тече, и то след като един нагревател е ползван повече от две седмици (при около 3 мл. дневно).

Не знам относно новите варианти. Гледам по разни други сайтове има нови модели картове, на които им се регулира въздушния поток, но не съм пробвал такъв (мисля че и в магазина към форума също има, но са големи за EGO батерия).

Сега има и някакви нови варианти с температурен контрол, но там ти трябва и друга батерия, която също е по-големичка от ЕГО батерията. Също не съм ги пробвал и нямам лично мнение.

Поздрави.


Малко съм те подвел за тези с контрола на въздуха.

Сега гледам че в сайта към форума има и по-малък вариант:

http://pv-bg.com/kar...alve-1.3ml.html#3 scorpio92

scorpio92

  Нов участник

 • Участници
 • Pip
 • 2 posts

Posted На 6.12.15 г. в 16:20

Ами, аз пробвах техниката наречена Dry burn, като комбинирах няколко предложения и вкусът се завърна. За всички с метален вкус, предлага да гледате клипове в ютуб *Dry burn C4/C5* и после може да видите клипчето, на което се обяснява за рязането на гумичката, която изолира нагревателя и мущука. За сега, проблемът изглежда решен, но четох, че има картове с керамични основи, които би трябвало да са в пъти по-добри от тези никелирани/алуминиеви, които се предлагат на пазара. Иначе, благодаря за предложението за карт, ще го пробвам, след като употребя 4-те карта, които вече имам закупени и изразходя 5-те изпарителни глави. 


-Истинската победа е тогава, когато врагът се признае за победен. — Victoria nulla Quam quae confessos animo quoque subjugat hostes.'


#4 vasko86

vasko86

  Нов участник

 • Участници
 • Pip
 • 2 posts

Posted На 9.12.15 г. в 15:41

Ами, аз пробвах техниката наречена Dry burn, като комбинирах няколко предложения и вкусът се завърна. За всички с метален вкус, предлага да гледате клипове в ютуб *Dry burn C4/C5* и после може да видите клипчето, на което се обяснява за рязането на гумичката, която изолира нагревателя и мущука. За сега, проблемът изглежда решен, но четох, че има картове с керамични основи, които би трябвало да са в пъти по-добри от тези никелирани/алуминиеви, които се предлагат на пазара. Иначе, благодаря за предложението за карт, ще го пробвам, след като употребя 4-те карта, които вече имам закупени и изразходя 5-те изпарителни глави.Здравей. Първо да попитам от къде купи картовете.
Второ. Металния или по-скоро изгорелия вкус се получава, когато фитилите не се обмокрят добре.
Трето. След колко мл.сменяш течност. Имай в предвид,че ако течностите са тъмни на цвят, по бързо натрупват нагар по намотката.
И чртвърто. Остави тея с-4 и вземи нещо др. Ако ти допада как изглежда цигарата ти вземи Т 2 картомайзер. Предава много добре вкуса, дава достатъчно пара и можеш да сменяш нагревателните му глави.
Пето. Има и следващо ниво и там нешата са много различни. Всичко е в пъти по много по-добре. Поздрави

Also tagged with one or more of these keywords: проблем, метален вкус, сменен изпарител, гаден вкус, различни течности