Jump to content


Photo
- - - - -

Няколко въпроса


 • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 gini_emo

gini_emo

  Нов участник

 • Участници
 • Pip
 • 1 posts

Posted На 26.10.14 г. в 00:42

Здравейте. Начинаещ съм и имам няколко въпроса. Ще се радвам ако някой ми ги разясни прочетох доста теми във форума и от там събрах информация но все пак останаха няколко недоизяснени неща.
1. Преди година си купих 2 ел цигари eGo-C4 за 40 лв. Ясно е че са били менте. Въпроса е мога ли да ползвам поне батериите им, защото картомайзерите и без това вече се счупиха ?
2. Не мога да намеря информация за значението на съпротивлението на изпарителя и какво значение има батерията за съпротивлението?
3. Имах проблем с единия вид течност (задух). И след съвет с продавач в магазинче за е-цигари ме посъветва да си взема vg която дразнела по-малко дробовете и мисля че наистина имаше ефект. Въпроса е че в магазина на PV-BG няма голям избор от такъв тип течности и бази, а на e-pushcom и gigadrinks няма информация каква е течността. Може ли някой да даде съвет за магазин в Сф от който мога да съм сигурен в качеството на течността или да ме упъти от къде да си поръчам VG течност (просто ми се иска да имам избор и да не е с високо ниво никотин).

Извинявам се за многото и дълги въпроси.



#2 Voden Duh

Voden Duh

  Нов участник

 • Участници
 • Pip
 • 13 posts

Posted На 31.10.14 г. в 15:11

Здравей,

Най вероятно на батериите им няма нищо,но е сигурно че ако на тях пише че са по 1300mah,то това не е така-най много по 900.Но това не е кой знае какъв проблем-нали имаш две.За его батериите/казвам го от личен опит/-не е добре съпротивлението на намотката да е по-голямо от 2-2.2 омаПо голямо съпротивление-по трудна активация на намотката оттам и по-малко пара и удар..За течността:Можеш да си вземеш-VPG база,която е със съотношение 50;50 глицерин и пропилен гликол и допълнително глицерин .Така ще я разредиш до съотношение,което е по вкуса ти.Ако си вземеш например VPG база 18-ка 100мл и 100мл.глицерин-ще получиш течност 9-ка със съотношение VG-75% PG-25% .Има достатъчно видове бази и тук и в Гигата-неутрални ,тютюневи,подсладени-пробвай и сам ще си намериш твоята течност.Успех