Jump to content


Photo
- - - - -

Изпарител - потъмняване на течността


 • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 ady_gem

ady_gem

  Нов участник

 • Участници
 • Pip
 • 1 posts

Posted На 27.08.14 г. в 15:39

Здравейте!

Страшно ми допада идеята да си димя наволя с електронни цигари. Бях си купила преди 2 броя черна eGo-T, но след като ми подариха тази http://www.toptanele...13/05/jecab.jpg и имах някои проблеми с предишната, предпочитам нея.

Неприятното е, че ми почернява течността и не съм сигурна какво пуша. Нормално ли е да почернява течността?

Една продавачка в ел-цигари-магазин ми каза, че изпарителят ѝ е "заминал". Замених го с другия от комплекта  - пак същото :mad: !

Какво да правя, моля ви кажете ми.

 

ПП добре си бях аз май с онези дунапреновите филъри. :thumbup1:#2 Topper

Topper

  Изпарител-тарикат :)

 • Супер потребители
 • PipPipPipPipPip
 • 1,041 posts

Posted На 28.08.14 г. в 13:06

А каква течност изпаряваш. Сладките (особено ванилия) и тези, наподобяващи храни обичайно зацапват.

 

 

ПП:Друг е въпроса за качеството на тези изпарители, които ако не кажем първо, то са най-много второ поколение.

В момента индустрията е много развита и такива изпарители са отживелица, отхвърлени от практиката като непригодни, неефективни и капризни. Може би само малкия размер им е предимството....


Edited by Topper, На 28.08.14 г. в 13:06.

eGO USB 1000mAh/650mAh,eGo atom LR,eGo-T atom,DCT-mod,DCT Tank v1/v2,CE2-mod,Smok Dual coil,OA self made,Genesis self made,CE2 Gigantomizer, KR eGo CC, KR 510 CE2,CE4+,Clear Giant,Smok Skrew,Smok Vivi Tank,R-tank,LavaTube(Sanyo 1800mAh, Samsung 2200mAh),Dream Atomizer,
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo :D
http://goo.gl/NYLbA

#3 arammiss

arammiss

  Нов участник

 • Участници
 • Pip
 • 14 posts

Posted На 3.09.14 г. в 15:46

Привет и от мен. Пожелавам ти успех в начинанието да замениш традицонните "пушилки" с електронни такива.

За ватичките - преди ползвах такива, не мога да кажа че не бях доволен, даже напротив, но си има и някои съществени недостатъци като миризма на препеченко и др. както и постоянно да мъкна шишето и да накапвам на ватата или на самия реотан или както там му е името :). Сега по същество - аз лично приемам за нормално при ползване на изпарителя ежедневно след известно време да започне да почернява течността. Ще забележиш че количеството пара лека-полека също започва да намалява след време. Изваждаш главата, почистваш я (аз просто я измивам хубаво с гореща вода и сапун) изплакваш обилно и я оставяш да изсъхне. След като налееш отново течността ще бъде бистра, за известно време, разбира се. Говорим конкретно за изпарител със сменяеми глави. Предполагам че това не е приложимо към абсолютно всички изпарители, понеже такива на пазара дал Господ. Както е казал и колегата вече има по- нови и съвременни изпарители, които се обслужват по - лесно и прочие. Аз лично ползвам тези на Kanger и по - точно T3S BCC включително и новите с двойната намотка. Всички те са със сменяеми глави и можеш да си ги купиш отделно. Моят приятелски съвет към теб е да не правиш компромиси с качеството на течности и изпарители, по разбираеми причини, в този магазин има всичко необходимо за да ползваш достатъчно качествени продукти...но разбира се всичко е въпрос на личните ти мнение и преценка.#4 fu4ko

fu4ko

  Нов участник

 • Участници
 • Pip
 • 3 posts

Posted На 18.10.15 г. в 15:20

Здравейте!От скоро и аз започнах да изпарявам.Изпарявам ванилия на Ла Вейп и забелязвам,че на втория ден течността започва да потъмнява и дори вкуса от парата се променя.Днес реших да измия картомайзера и главата с фитила без да правя драй бърн щот от един опит с бърнене след това имаше странен вкус който не изчезна след няколко дръпки и о чудо!След подсушаване налях течност и всичко си дойде на място.Отново се върна вкуса и аромата от парата който си е като когато се сипе течност с нова изпарителна глава.

 

П.П. Наложи се втори път промивка след малко използване.Този път направих всичко както трябва.Измих картомайзера и главата с фитила и изчаках главата и фитила да изсъхне.След това завих главата с фитила и направих Драй Бърн.Капнах една капка течност на нагреватела,сглобих всичко и напълних с течност.Изчаках фитила да се напои хубаво и заработи като нов.Картомайзера е кангер Т2 според думите на продавача.Не знам главите ли са кофти та потъмнява фитила при нагреватела толко бързо и променя вкуса или е от течността?


Edited by fu4ko, На 19.10.15 г. в 18:25.


#5 fu4ko

fu4ko

  Нов участник

 • Участници
 • Pip
 • 3 posts

Posted На 25.10.15 г. в 23:13

Много проблеми нещо с тия фитили.Отрязах малко от силиконовата шапка за проба и чудото се случи.Цял ден изпаряване и никакъв вкус на прегоряло.Явно фитила не се е напоявал хубаво и за това имаше вкус на прегоряло.Забелязах,че ванилията е по гъста от дънхил.