Jump to content

Photo
- - - - -

Е-juices от къде можем да поръчаме

• Please log in to reply
20 replies to this topic

#1 dbrmr

dbrmr

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 11 posts

Posted На 12.05.10 г. в 18:47

Здравейте,
моля предложете ми някой сайт от който да си поръчам течности.
В магазина постоянно няма Ruyan4. Опитах няколко други течности, но не ми харесаха.
Благодаря.
The future is function of the past.

#2 adel

adel

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 210 posts

Posted На 13.05.10 г. в 00:19

Е като няма в магазина си поръчвам от китайчетата направо , какво толкова ..

#3 every me

every me

Участник

• Модератор
  • 33 posts

Posted На 13.05.10 г. в 13:18

Поръчвай повече и по-често, когато има в магазина. А междувременно пробвай и други течности, първо за разнообразие, и второ, за да си намериш поне още един фаворит.
Нямаш електронна цигара? Поправимо е. Електронната цигара също.

#4 geniusloci

geniusloci

PV-BG гуру

• Администратори
  • 1,081 posts

Posted На 14.05.10 г. в 11:16

За съжаление течностите ни все още са проблем - с другите неща сякаш канализирахме малко или много, но с течностите - твърде много желания, твърде редки доставки със скъп път, много от които се връщат от китайската митница обратно. Ще се оправи и това скоро, но засега признавам, че е проблем.

#5 sturia

sturia

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 6 posts

Posted На 24.06.10 г. в 08:50

Имам следния въпрос - има ли и от къде може да се купи никотинова течност редбул? Благодаря предварително за отговора.

#6 geniusloci

geniusloci

PV-BG гуру

• Администратори
  • 1,081 posts

Posted На 29.06.10 г. в 16:16

Мога да поръчам, ако искаш (прати заявка от тук), но ще я чакаш 8-9 дена. Иначе от Китай направо. Не сме внасяли скоро, защото само един-двама човека харесаха аромата и предпочетохме да не държим на склад от него.

#7 gogo63

gogo63

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 275 posts

Posted На 29.06.10 г. в 17:18

А аз да питам..КОга ще има 30мл/24мг каквото и да е? Мога да издържа не повече от седмица и свършвам. Понеже съм в другия край на БГ..въобще не ми е изгоден нито транспорта, нито цената на малките опаковки

#8 dreadx

dreadx

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 22 posts

Posted На 29.06.10 г. в 23:15

Аз и по 36 мг. бих си купил. Но като гледах миналата седмица как няма от нищо по 24 мг. реших, че може би трябва предварителна заявка?

#9 plambi

plambi

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 222 posts

Posted На 30.06.10 г. в 17:23

Не съветвам никого да пуши 36 мг/мл концентрация. Въпреки, че и аз съм си поръчал подобна от HC, след всичко прочетено в e-cigarette-forum форума, разбирам, че ще е нужно сериозно разреждане с PG. Директното пушене на подобна концентрация е сериозна работа, най-малкото, което бе отбелязано като странични ефекти е обилно кървене от венците... Внимавайте, когато опитвате подобна "чорбичка"...

Edited by plambi, На 30.06.10 г. в 17:26.

In nidor eGo fides
« eGo eSmoker »

#10 KeyRaw

KeyRaw

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 26 posts

Posted На 2.06.11 г. в 19:27

Здравейте!
Отдавна чета форума, но това е първият ми пост, затова преди да попитам по темата да благодаря на хората, които се грижат събраната информация да съществува въобще тук на български език и да е прегледно подредена, та да може и на българина мъничко да му се поотворят очите за някои съществени неща, които конкретно го касаят, вместо да гледа само политически циркове по телевизията. Та... Благодарности и.. край на офтопика! :)

Виждам, че темата е пределно стара, но не виждам смисъл да отварям нова при положение, че иде реч за e-juices и за това от къде можем да си доставим някои от тях. За времето от последния пост по тази тема допускам, че всички са наясно колко лесно може да се поръча разтвор от всеки EU сайт без никакви затруднения и забавяния, но ми се иска да попитам по-опитните и особено занимаващите се с този вид търговия в БГ дали са търсили опции за доставка от малко по-далеч и в посока обратна на източната... Това, от което аз лично се интересувам се предлага тук: http://www.backwoodsbrew.net/ (в момента сайтът не работи - във ваканция до утре вечер), но нещата, които правят определено смятам ще са интересни и за българските "разумни хора", при положение, че отзвукът сред "напредналите" за BWB като производител на e-juices е повече от положителен (източник - ECF). Едва ли бих занимавал някого с това ако за съжаление не само Backwoods Brew, но и други американски сайтове, предлагащи подобни интересни рецепти не ship-ват (засега) извън US. :(
Хрумна ми, че ако става въпрос за по-"едра" поръчка и то от страна на сериозен задграничен vendor - може пък да размислят и да се постараят. Някак скучновати звучат вече RY4, Camtel, MLB и прочие изобретения на китайската мисъл - поне за мен. Естествено благодарности сърдечни за появата на FA на БГ-пазара - лъч в тунела са, ама и те са далечко от това, което хората ползват от доста време и очевидно са доволни (от аромата Applewood примерно с удоволствие бих си поръчал "стограмка" без да се замисля :) ). Наясно съм, че да се предлага нещо по-скъпо от "абе кот да е там за 2 лева само да е!" на "масовия" българин е изключително трудна задача, но все си мисля че има и такива, които ще си го позволят. Тук вече хората от магазина си знаят.
Просто реших да попитам.
Току виж пък се обадил някой съгражданин който скоро ще се връща от там и има желание да понапазари... :)
Още веднъж благодарности на админите и поздрави на колегите вейпъри. :)
...my PV is NOT an електронна цигара. I'm happy it doesn't look like цигара. I'd be even happier if people quit sayin (and asking) what it is.
Cuz when everybody knows what it is the world will be a better place to live! ;)

#11 geniusloci

geniusloci

PV-BG гуру

• Администратори
  • 1,081 posts

Posted На 3.06.11 г. в 14:10

За поглед "на запад" - гледали сме, повечето обаче, макар и да имат по някой по-завършен сайт и име сред западните форуми, обикновено са по-зле и от нас и все едно не знаят какво искат и какво правят. FA също е типичен пример, това тяхното не е бизнес за "на едро".

Ще проверя сайта, който си дал, но... в момента не се отваря. Все пак имай едно наум, че отзивите на напредналите за FA също бяха много добри, а впоследствие се оказа, че не са толкова харесвани - дори повечето хора не ги харесват колкото китайските (при все дори по-добрата цена, което вече ме учудва).

#12 KeyRaw

KeyRaw

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 26 posts

Posted На 3.06.11 г. в 17:41

Благодаря сърдечно за своевременния отговор. :)
Напълно наясно съм, че "на вкус и на цвет..." и т.н.... Особено в БГ, където от 3 мнения - 3 ще са различни и трите ще са "експертни". Беше просто предложение с известна доза надежда, а тя всички знаем умира последна. :)
Ще следя темата и форума и желая успехи! :)
...my PV is NOT an електронна цигара. I'm happy it doesn't look like цигара. I'd be even happier if people quit sayin (and asking) what it is.
Cuz when everybody knows what it is the world will be a better place to live! ;)

#13 pinko

pinko

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 56 posts

Posted На 3.06.11 г. в 19:05

На ECF е нормално "местните" да бъдат оценявани по-добре от повечето Европейски. Ако толкова държиш да поръчаш, може да ползваш услуги на агенти от типа на shipito.com А ако се покопае малко пък се оказва, че някои супер популярни и хвалени US марки имат EU аналози. Например според мнения в ECF:

TW patriot Tobacco Americano = Halo Torque56
TW patriot M/Borough = Halo Freedom
TW patriot Kamel = Smooth8

TW - Totally Wicked

FlavourArt са много популярни, но не трябва да се забравя, че това е фирма която се занимава основно със производство на аромати. Освен тях има и други - LorAnn Oils, Tereza Inter, Stockmeier, китайците Xian Taima.. етц.

FA ги уважавам основно заради опитите за иновации от типа на Q-Hit и сега Flash - заместители на никотина в течностите. Дали е успешно или не, е друг въпрос.

Edited by pinko, На 3.06.11 г. в 19:08.

#14 vasko3dvideo

vasko3dvideo

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 13 posts

Posted На 1.08.11 г. в 00:49

Моля ,някой с по-голям опит в пазаруването да каже каква е уловката с този сайт, че нещо не мога да схвана. Гледам ,чета и нещо не ми се вързва. Като гледам за 50-60$ може да си купиш 1Л течност от 0 до 54мг и над 200 аромата. И всякакви вариации по темата. Доставката ли е скъпа, мотат ли се много. Нямам представа... Та някой с опит да сподели.

http://www.e-cig.com...ts/18-E-Liquid/

#15 penio

penio

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 6 posts

Posted На 1.08.11 г. в 17:33

Моля ,някой с по-голям опит в пазаруването да каже каква е уловката с този сайт, че нещо не мога да схвана. Гледам ,чета и нещо не ми се вързва. Като гледам за 50-60$ може да си купиш 1Л течност от 0 до 54мг и над 200 аромата. И всякакви вариации по темата. Доставката ли е скъпа, мотат ли се много. Нямам представа... Та някой с опит да сподели.

Доставката е $26.95
преди беше 40$ доставката от тях, смъкнали са цената :)

#16 MERLIN

MERLIN

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 111 posts

Posted На 22.10.11 г. в 15:23

Доставката е $26.95
преди беше 40$ доставката от тях, смъкнали са цената :)

Тези читави ли са изобщо. Някои пазарувал ли е от тях?

#17 MERLIN

MERLIN

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 111 posts

Posted На 26.10.11 г. в 00:06

http://www.liberty-flights.com
От тозо саит съм си пазарувал и съм страшно доволен. Като изключим малко по високите цени.
Доставката пристигна на територията на Англия в рамките на 24 часа. Но това нищо не означава тук пощите са им култ.
зех си шоколад, капучино и кафе. Шоколада и кафето са нормални и много приятни но леле това капучино. Всъщност е готино и сладко. ( Жена ми го обожава ) Но веднъж слагано в атомаизера после три дни квото и да сложиш все на капучино мяза. Много силно и гъсто като мед.

Иначе и течностите в магазина тук на сайта трябва да са хубави щото подарих едни шишенце 555 на баща ми та човека за пръв път на 68 години хваща електронна цигара (след като пуши по 10 цигари камел с кафето сутрин ) И ми каза
" - това с петиците е много силно. цял ден не съм палил обикновена цигара. "
Щом него го е задоволило дето му е първи ден днес значи са добри.

#18 Массаракш

Массаракш

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 153 posts

Posted На 8.12.11 г. в 10:04

Брей, китайците не спят. Аквамайзер! Това нещо като Г4 ли е? Англисйката версия на сайта е доста забавна за четене :) Малък пример: "No any hazardous substances created as no gluing, using spot welding instead of soldering" и после "all connections are by soldering, which is totally environmentally and hygienically" Предавам се.

#19 duronman

duronman

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 27 posts

Posted На 9.12.11 г. в 16:08

Някой знае ли какво е качеството на тези:

http://www.e-cig.com...3-E-Liquid-10L/

Ако това си го разделят 10 човека е без пари и стига за година (по литър на човек, даже може и за 2 години)

#20 puf-paf

puf-paf

Байзъъ

• Участници
  • PipPipPip
  • 337 posts

Posted На 9.12.11 г. в 16:35

Не доставят до БГ (течности)

Edited by puf-paf, На 9.12.11 г. в 16:36.