Jump to content

Photo
- - - - -

Тази течност оргинал ли е или .....

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 kilara37

kilara37

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 43 posts

Posted На 20.06.13 г. в 12:19

Колеги ползвам от тази течност около 3 седмици и ми прави впечатление че лепенките на шишенцата са по различни от тези които се предлагат тук в сайта.Не знам менте ли или мога да я ползвам спокойно.

Attached Files

Edited by kilara37, На 20.06.13 г. в 12:20.

#2 locoo

locoo

Редовен посетител

• Администратори
  • 345 posts

Posted На 20.06.13 г. в 15:52

Би трябвало да са си наред.Фирмата,която ги предлага е официален дистрибутор на ФА.
Biohazard

#3 kilara37

kilara37

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 43 posts

Posted На 20.06.13 г. в 20:00

Е супер спокойно да си я изпарявам

#4 stocher

stocher

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 21 posts

Posted На 20.06.13 г. в 20:03

Аз лично имам съмнения за течността, етикет на български, пише произведена за ..., защо е нужно това, те и без превода се продават, чакат се по няколко месеца доставките. Може и да бъркам, но най-добре се копират вървежните стоки, за да си сигурен поръчвай от тук или от доказани диструбутори!

#5 vakill

vakill

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 238 posts

Posted На 20.06.13 г. в 20:25

Аз лично имам съмнения за течността, етикет на български, пише произведена за ..., защо е нужно това, те и без превода се продават, чакат се по няколко месеца доставките. Може и да бъркам, но най-добре се копират вървежните стоки, за да си сигурен поръчвай от тук или от доказани диструбутори!

По закон надписите трябва да са на Български.Наред си е течноста

Щастлив user на VAMO+Nimbus

#6 stocher

stocher

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 21 posts

Posted На 20.06.13 г. в 20:34

По закон надписите трябва да са на Български.Наред си е течноста

Да така е, на всеизвестният руски пазар в Пловдив също има псевдо италиански течностти с надписи на български, та умната колеги!

#7 kilara37

kilara37

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 43 posts

Posted На 21.06.13 г. в 03:10

Абе колеги я скоро да си поръчам от тук голямата разфасофка че по спокойно да е .