Какво е това чудо Аlfaliquid ?
Posted На 4.04.13 г. в 00:35
Posted На 4.04.13 г. в 19:02
Ей,голямо четене спретна
На първо четене - това са аромати, а не готови течности. Ако на второ четене излезе, че греша ще се поправя(ако някой не ме изпревари, естествено)
Второ четене - в грешка съм, баш са си течности![]()
Да ве, резил голям...ама не видях от къде мога да изтрия това абсолютно безполезно мнение (...поне на първо четене не видях
Edited by nicknamed, На 4.04.13 г. в 19:03.
Posted На 5.04.13 г. в 06:03
Ако цените на тази българска фирма са за 10 мл шишета, що са 1 лев под стандартната им цена в Европа? Застояли нещо?
Posted На 5.04.13 г. в 22:00
Загледах сайта на производителя пак, 80ПГ/20ВГ са, оригиналните разфасовки са от 5/10/30 мл и 0.6, 11, 16 и 19.6 мг. Описанията на течностите им много ме радват, например STOCKHOLM - представете си ... разхождайки се из един от най-красивите коледни пазари в Европа, посръбвайки пунш ром-портокал ... и всякакви такива, плажове с фин пясък, сладкарници, храмове и т.н
Тъй, на въпросния български сайт е възможно цената да е за 5 мл. Но е загубена работа - цъкнах на всеки плодов аромат, нито един не е в наличност, не пише милилитри, несериозна работа. Аз от такова място никога няма да поръчам, лично и предубедено мнение.
Posted На 5.04.13 г. в 23:10
П.П. Този коментар не съдържа продуктово позициониране.
П.П.П.
Posted На 17.05.13 г. в 15:19
Alfaliquid е наистина френска течност. Ароматите са добри, но за съжаление цените им са твърде високи. Аз съм пробвал доста от техните аромати - те са смес от рализчни видове тютюн. Предлагат и доста добри плодови аромати. Относно това че на етикета им пише Green Cigar - големите заводи позволяват срещу определено заплащане или минимално поръчване на стока да се сложи етикет какъвто вносителя иска.
Поздрави
Posted На 17.05.13 г. в 22:50
Нали щеше да ги пробваш в съседната тема, много бързо врътна машината на времетоЗдравейте,
Alfaliquid е наистина френска течност. Ароматите са добри, но за съжаление цените им са твърде високи. Аз съм пробвал доста от техните аромати - те са смес от рализчни видове тютюн. Предлагат и доста добри плодови аромати. Относно това че на етикета им пише Green Cigar - големите заводи позволяват срещу определено заплащане или минимално поръчване на стока да се сложи етикет какъвто вносителя иска.
Поздрави
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
http://goo.gl/NYLbA