Jump to content

Photo
- - - - -

eGo-T Защо не свети бяло копчето ?

• Please log in to reply
20 replies to this topic

#1 Doshkov89

Doshkov89

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 20 posts

Posted На 1.03.13 г. в 00:28

Здравейте! От месец съм със ЕГО-Т.На мой познати копчето на техните цигари свети бяло(всички са със eGo-C),а на моита свети синьо...Защо е така.Само защото са с друг модел или... ?

#2 unr3al

unr3al

ъЪ ?

• Участници
  • PipPipPip
  • 78 posts

Posted На 1.03.13 г. в 00:46

Здравейте! От месец съм със ЕГО-Т.На мой познати копчето на техните цигари свети бяло(всички са със eGo-C),а на моита свети синьо...Защо е така.Само защото са с друг модел или... ?

Батериите са им с индикатори за заряда. Бял - 80-100 % Светло син -30-80% и тъмно син- под 30%. Твоята е в синьо, такъв е модела. Всичко е наред :lockd:

#3 Doshkov89

Doshkov89

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 20 posts

Posted На 1.03.13 г. в 01:01

Мерси за отговора.Има ли начин да разбера дали е "оригинална" така да се каже или не ? Купих я 53 лв.Имам гаранция на батерията 3 месеца.

#4 cvet4o

cvet4o

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 49 posts

Posted На 1.03.13 г. в 01:10

Ами ако кажеш от къде си я купил, сложиш някоя снимка , тук има доста вещи хора и някой може и да ти каже.

#5 Doshkov89

Doshkov89

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 20 posts

Posted На 1.03.13 г. в 01:39

Attached File  30567_joye-ego-t-e-cigarette-battery-stainless-steel-1000-mah-bateriq-za-elektronna-cigara-stomanena.jpg   78.23KB   48 downloadsТова е батерията 650 mah е ...Ами от магазин в Пазарджик...Не му помня името...

Edited by Doshkov89, На 1.03.13 г. в 01:40.

#6 nCuXaPa

nCuXaPa

Летящият холандец

• Участници
  • PipPipPip
  • 84 posts

Posted На 1.03.13 г. в 11:56

Ако наистина имаш гаранция най-лесното е да тестваш - махаш карта, с нещо метално окъсяваш батерията и активираш. Ако се включи защитата и батерията не умре всичко е 6 и не те интересува дали е "оригинална" (то това понятие "оригинална батерия" е супер относително но както и да е). Ако умре носиш я в магазина и ти я сменят, като след това имаш едно наум за тази батерия и внимаваш как я ползваш и се молиш да изкара възможно по-дълго без проблеми.
ВАЖНО!!! - ако гаранцията вече е изтекла или ако не си сигурен дали ще ти я признаят по-добре изобщо не пробвай това, което съм написал, защото има реален шанс да останеш без батерия. Също така ако се скапе батерията и решиш да си търсиш гаранцията по никакъв начин не обяснявай, че нарочно си я давал накъсо.

P.S.: Дори да се активира защитата при късо вероятно ще трябва да сложиш батерията за малко на зарядно за да тръгне отново.

#7 Doshkov89

Doshkov89

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 20 posts

Posted На 1.03.13 г. в 16:17

Мерси за информацията.Имам гаранция,но ще се въздържа от експерименти.Работи добре.Няма да насилвам нещата :rolleyes:

#8 unr3al

unr3al

ъЪ ?

• Участници
  • PipPipPip
  • 78 posts

Posted На 1.03.13 г. в 17:14

Мерси за информацията.Имам гаранция,но ще се въздържа от експерименти.Работи добре.Няма да насилвам нещата :rolleyes:

Ходиш в магазина и казваш на продавача да я даде на късо. Все пак трябва да знаеш дали има защита :) :smoking-8570:

#9 nCuXaPa

nCuXaPa

Летящият холандец

• Участници
  • PipPipPip
  • 84 posts

Posted На 1.03.13 г. в 18:06

Ходиш в магазина и казваш на продавача да я даде на късо. Все пак трябва да знаеш дали има защита :) :smoking-8570:

Това не го виждам как ще стане. Откъде-накъде продавача ще си дава батериите накъсо, да не е луд. Ако изгори нали после гаранция ще трябва да поема. Ако никъде в описанието на батерията не е написано, че има защита от късо съединение никой търговец не ти е длъжен да се занимава с теб и да ти демонстрира накъсо батериите. В случая би се водило дори неправилна експлоатация :)Най-малкото свирено е вече - батерията е купена. Да си я ползва човека, пък ако изгори ще се поинтересува, ще попрочете из форума и ще си купи такава със защита.

#10 cvet4o

cvet4o

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 49 posts

Posted На 1.03.13 г. в 18:12

Съдейки по гаранцията, продавача сигурно е продаваЧка и най много да го изгледа тъпо и да го пита "Какво?" :laugh:

А сега сериозно. Дано да си попаднал на читава батерия ,но може би ще ти е от полза да знаеш ,че " според КЗП имаш право на 6 месеца минимум гаранция за това устройство"-цитирам last_hope от друга тема.Така че ако нещо стане след 3те месеца, които те ти дават, можеш да си търсиш правата.

Edited by cvet4o, На 1.03.13 г. в 18:30.

#11 Doshkov89

Doshkov89

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 20 posts

Posted На 2.03.13 г. в 11:55

Мерси за отговора.Искам да попитам понеже не съм от най запознатите...Със С6 картомайзер съм...Искам да усещам удара по силно и с повече дим примерно(за димът не съм много претенциозен)може ли да ми препоръчате някои подходящ...видях,че всички имат някакви омове 1.8 2.4 2.8 за какво са те.Mini Vivi Nova добър ли е?Подходящ ли е за това което искам?

Edited by Doshkov89, На 2.03.13 г. в 12:03.

#12 cvet4o

cvet4o

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 49 posts

Posted На 2.03.13 г. в 12:43

Тези омове ти показват съпротивлението на карта.За твоята батерия ти трябва карт с глава 1,8.Иначе моята класация е:
1. Mini Vivi Nova (na Vision);
2.Redux ;
3.Kanger T2.
Само дето Mini Vivi в момента няма никъде, а другите два можеш да си поръчаш от тук(не забравяй да поръчаш и резервни глави).

#13 BranniKKK

BranniKKK

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 147 posts

Posted На 2.03.13 г. в 14:08

Има вивита и големи и малки поразтърсете се в google

#14 Doshkov89

Doshkov89

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 20 posts

Posted На 4.03.13 г. в 20:07

В момента съм СЕ6 в магазина от който я купих днес ми препорачаха СЕ7 забелязах,че е с дебели фитилчета казаха ми,че бил по хубав какво е вашето мнение?

#15 last_hope

last_hope

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 511 posts

Posted На 4.03.13 г. в 20:59

Моята препоръка е по възможност да смените магазина(след като се запознах с предходните постове). Аз лично съм в ступор вече, като видя някакъв номер съчетан с представка СЕ...
Save the future from degenerates,chlorinating the Gene pool!!! www.darwinawards.com

#16 Doshkov89

Doshkov89

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 20 posts

Posted На 4.03.13 г. в 21:50

Магазин на Joyetech™ става ли ? Защото отвориха такъв преди няколко месеца ?

#17 last_hope

last_hope

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 511 posts

Posted На 4.03.13 г. в 22:05

Не! Но аз съм с много претенции ;).
Save the future from degenerates,chlorinating the Gene pool!!! www.darwinawards.com

#18 Doshkov89

Doshkov89

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 20 posts

Posted На 4.03.13 г. в 22:22

:rolleyes: Добре,а ще ми кажеш ли евентуално какви магазини трябва да търся?От този сайт подходящо ли е пазаруването...Все пак и еконт трябва да плащам от тук.

#19 last_hope

last_hope

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 511 posts

Posted На 4.03.13 г. в 22:30

Ако все пак държиш да ти пише Джой...на батерията си я купи от тук! Момчетата се занимават с тези китайци достатъчно дълго време за да знаят какво и на какви условия да зареждат!
Те са единствените които дават една година гаранция на въпросното произведение и ще си спазват гаранцията при всички положения!
Не се затормозявай да смяташ транспорта като разход! Другия вариант е да отидеш във въпросния магазин и да искаш окъсяване на батерията която си си харесал пред теб! И не я купуваш докато не се падне такава която държи на въпросното посегателство ( ако ще и да свърши наличността в магазина, преди да си намерил твоята)!
Иначе ще ти излезе доста по-скъпо от един транспорт.

Edited by last_hope, На 4.03.13 г. в 22:31.

#20 Doshkov89

Doshkov89

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 20 posts

Posted На 4.03.13 г. в 23:05

Разбрах.Мерси за подробната информацията. :thumbup: :thumbup: :thumbup1: