Проблема е следния, реших да си забърквам сам течностите, но изпитвам сериозни трудности с намирането на подходящите аромати. След като си взех малина на ФА и "американ тайп" на инавера установих, че плодчето се ядва но имаме силни различия в разбирането за тютюнев аромат с поляците поне с "американ тайп". Аромата за който сега бих убил е "maxx blend", но изпитвам сериозни затруднения в намирането му. След кратък рисърч разбрах че е на ФА но и инавера го правят и най-вероятно съм изпарявал именно този на инавера. Молбата ми е ако някой може да ми помогне(упъти от къде) да се сдобия с този аромат или негов аналог.
Благодаря предварително, всяко предложение е добре дошло.
Зов за помощ :)
Started by nickbul, От 29.01.13, 10:20
3 replies to this topic
Posted На 29.01.13 г. в 11:06
Аз малко не разбрах кой аромат търсиш. Maxx-blend на ФА или Inawera. На ФА щом си търсил си разбрал, че никъде го няма и сигурно един милион хора го чакат да се появи наличен. На Inawera се намира навсякъде, но почти нямат нищо общо според мен и малкият ми досег с него.
новак ...
Posted На 29.01.13 г. в 13:25
И аз се прекарах с тоя Американ тайп,направо има мирис и вкус на изветряла ракия,ти как го усещаш?
Много е зле за съжаление тоя аромат.
А иначе по темета, в играта съм. Успях да намеря "maxx blend" на inawera и се оказа същия който съм харесал. Предполагам че на FA ще ми хареса повече, обаче намирането му според мен е химера, освен ако не си го поръчаш от италия.
Edited by nickbul, На 29.01.13 г. в 13:28.