Jump to content

Photo
- - - - -

Помогнете с избора

• Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 ndyakov

ndyakov

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 25 posts

Posted На 25.01.13 г. в 14:23

Здравейте,
Нов съм в изпаряването ( четвърти ден ) , но много ми допада за момента... Въпреки, че до момента съм пушел както карелия синя сто , така и тютюни Drum, Golden Verginiа и Bali Shag се оказа, че 18мг никотин ми е в повече, защото с е-цигарата изпарявам повече. За момента съм пробвал само Dekang Parliment ( първите дръпки бяха приятни... след това ме отврати ) , Dekang Whiskey ( по същия начин... първите 2-3 дръпки ме изненада приятно, после за малко да ме накара да повърна ) и Inawera Tobacco C ( перфектен за ежедневна употреба, но бих му добавил малко череша... )... Със скромния си опит ( и чакайки да доставят течности на FA ) реших, че ще си забъркам малко Tobacco C + някаква череша... Ако може по-опитните от вас да ми споделят каква база е добре да използвам, по колко от ароматите да слагам и след като смятам да смесвам два аромата, нужно ли е да ги оставя да отлежават повече време ? Ако е от някакво значение - използвам Картомайзер T3 с 2 различни глави ( 1.8 ома и 2.4 ома ) и батерия usb ego-c upgrade ( 3.3v или ~4.4v ако не се лъжа ). До колкото се наблюдавам... изпарявам по около 3мл дневно. Също ако може да ми препоръчате някоя слаба череша, вишна като аромат, който ще е само добавка към Tobacco C.

#2 gi44ev

gi44ev

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 5 posts

Posted На 25.01.13 г. в 14:57

Препоръчвам италианска череша на Feellife - тройно концентриран аромат ;)

#3 NiOOH

NiOOH

Silver потребител

• Супер потребители
  • PipPipPip
  • 477 posts

Posted На 25.01.13 г. в 15:10

Грубо (ако нямаш по-точен начин на измерване) дозирането на аромата е по около 1 капка на мл. база. За шише от 10 мл, аз бих сложил 7-8 капки от основния вкус и 2-3 капки череша. Дозировката зависи и от овкусителя, някои овкусители са по-силни от други. Експериментирай.
Аз, каквито и вкусове да бъркам ги оставям да отлежат не повече от 2-3 дни. Не съм откривал подобряване или разлика във вкуса при по-дълго отлежаване. Други ще кажат друго, но при мен това работи

Edited by NiOOH, На 25.01.13 г. в 15:14.

#4 last_hope

last_hope

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 511 posts

Posted На 25.01.13 г. в 15:19

Аз бих казАл Cigar Cherry от гореспоменатото, например 18 мг 10мл + 10-20 мл нулева глицеринова или VPG ( или там каквато концентрация се гони) и не му трябва зреене.
Казвам глицеринова или VPG защото концентратите са 90/10 ПГ/Глицерин.
Вкуса ще е точно този който търси колегата.
Save the future from degenerates,chlorinating the Gene pool!!! www.darwinawards.com

#5 ndyakov

ndyakov

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 25 posts

Posted На 26.01.13 г. в 14:53

Аз бих казАл Cigar Cherry от гореспоменатото, например 18 мг 10мл + 10-20 мл нулева глицеринова или VPG ( или там каквато концентрация се гони) и не му трябва зреене.
Казвам глицеринова или VPG защото концентратите са 90/10 ПГ/Глицерин.
Вкуса ще е точно този който търси колегата.

Ще опитам и този вариант, стига да намеря тази череша, за която говорите...
За да не отварям нова тема , ще попитам тук. Днес си взех 2 бази ( 0мг и 18мг ) и двете VPG Power Smoke, нали няма проблем да ги смеся за да получа нещо по-средата като сила ? И нужно ли е да ги чакам известно време (само базите) или се чака заради ароматите само ?

#6 Topper

Topper

Изпарител-тарикат :)

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 26.01.13 г. в 15:22

Да, ще стане 9мг/мл и не, не е нужно да чакаш базите.
Ако има аромат да, 1-2 седмици минимум.
eGO USB 1000mAh/650mAh,eGo atom LR,eGo-T atom,DCT-mod,DCT Tank v1/v2,CE2-mod,Smok Dual coil,OA self made,Genesis self made,CE2 Gigantomizer, KR eGo CC, KR 510 CE2,CE4+,Clear Giant,Smok Skrew,Smok Vivi Tank,R-tank,LavaTube(Sanyo 1800mAh, Samsung 2200mAh),Dream Atomizer,
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo :D
http://goo.gl/NYLbA

#7 PepiSuni

PepiSuni

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 880 posts

Posted На 26.01.13 г. в 15:23

Опс,изпревариха ме !

Edited by PepiSuni, На 26.01.13 г. в 15:25.

chelsea f.c.

#8 ndyakov

ndyakov

Участник

• Участници
  • PipPip
  • 25 posts

Posted На 26.01.13 г. в 15:35

Да, ще стане 9мг/мл и не, не е нужно да чакаш базите.
Ако има аромат да, 1-2 седмици минимум.

Благодаря, аз мисля да ги смеся 15мл (18мг) и 10мл(0мг) да се получи малко под 11мг :)