Jump to content

Photo
- - - - -

Продавам калъфчета за ел. цигара

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Диана

Диана

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 2 posts

Posted На 22.01.13 г. в 22:29

Здравейте!

Attached File  Page1_0.jpg   176.81KB   106 downloads

Вече няколко пъти правя неуспешни покупки на калъфчета за цигарата ми, но накрая ми писна и реших да си ушия сама - оказа се доста сполучливо. Имах още материали и ги използвах, разбира се! - изработих повече. Пуснала съм ги за продажба във водещият сайт за безплатни обяви - Продавалник. Това е линка към обявата ми - http://prodavalnik.c...igara-i15736413 . Продавам ги по 3лв,бр., изпращам като пощенска пратка с наложен платеж до удобен офис на Еконт в града ви(Доставката е 3лв). В профилът ми в Продавалник е посочен Skype, а мейл-а ми е d.velikova88@yahoo.com. Ако някой проявява интерес нека се свърже с мен за повече информация.

Поздрави!!! :)

#2 NiOOH

NiOOH

Silver потребител

• Супер потребители
  • PipPipPip
  • 477 posts

Posted На 23.01.13 г. в 00:09

Браво! За съжаление, сексуалната ми ориентация не ми позволява да се възползвам от офертата Ви. :thumbup:

#3 Диана

Диана

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 2 posts

Posted На 23.01.13 г. в 09:02

ХАхАХахах :D Да, трябваше да отбележа, че са дамски и повечето са за дамски цигари, не за пури. Дължината им е 15, 16 и 17см.

#4 puf-paf

puf-paf

Байзъъ

• Участници
  • PipPipPip
  • 337 posts

Posted На 23.01.13 г. в 09:33

Само от плат ли? А кожа?

#5 Topper

Topper

Изпарител-тарикат :)

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 23.01.13 г. в 10:59

Само от плат ли? А кожа?

A капси, инжектор и халка за бутилка ? :smiley_emoticons_joint:
eGO USB 1000mAh/650mAh,eGo atom LR,eGo-T atom,DCT-mod,DCT Tank v1/v2,CE2-mod,Smok Dual coil,OA self made,Genesis self made,CE2 Gigantomizer, KR eGo CC, KR 510 CE2,CE4+,Clear Giant,Smok Skrew,Smok Vivi Tank,R-tank,LavaTube(Sanyo 1800mAh, Samsung 2200mAh),Dream Atomizer,
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo :D
http://goo.gl/NYLbA

#6 Диана

Диана

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 2 posts

Posted На 23.01.13 г. в 11:49

За сега са само тези, но ще се постарая да направя и от кожа. По-скоро от кожен плат, защото за кожа ми трябва специална машина. Ще направя и по-изчистени,които да стават и за мъже. Не обещавам, че ще е скоро, но веднага щом направя нещо ще качвам снимки тук.

#7 puf-paf

puf-paf

Байзъъ

• Участници
  • PipPipPip
  • 337 posts

Posted На 23.01.13 г. в 12:00

Ако има ателие - може да се отбием да погледнем ;)