Jump to content

Photo
- - - - -

Feel life

• Please log in to reply
17 replies to this topic

#1 yass

yass

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 349 posts

Posted На 10.01.13 г. в 01:32

Днес, като си получих мечтания бай Генчо, за моя изненада, в пакетчето открих и малко подаръче - течност на Feel life Mango. Хъм - рекох си - аз както изпарявам само капучино, малко на вятъра ми го е пратил Васко това.

Поиграх си с Генчо, позабавлявахме се, ама като раздими, си викам: "Я да го пробвам това!"

Е, това беше другата голяма изненада за мен (освен самия Генчо). Влизам във форума, за да видя защо, някак си това не ми е направило впечатление досега? Пускам един сърч и гледам тук таме само споменато. Няма дори тема за това.

Та да попитам - хора, защо не коментирате тези сокчета??? Криете ли ги? Само за вас?

Отивам да видя на извора, аджеба, какви са цените на това чудо. И к'во да видя - цени като на другите сокчета. Е, не е истина! АмериканскиХубави китайски сокчета, пък на нормални цени.

Сега изпарявам (за мое учудване) и се кефя. Брех, а то вкусно, та се не трае.

Хора, не се занимавайте с китайските боклуци. Опитайте истинско сокче, което ще ви пълни душата.

А тези, дето се крият и не казват, да споделят другите вкусеве как са.

Ето и как изглежда:

Attached File  Feellife03.jpg   138.9KB   111 downloads

Има си и описание какво съдържа:

Attached File  Feellife05.jpg   102.69KB   106 downloads

ПП. УжасТ, сега ще трябва да си увеличавам още колекцията (жена ми ще ме изгони вече).

Edited by yass, На 10.01.13 г. в 14:03.

#2 slavkov

slavkov

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 155 posts

Posted На 10.01.13 г. в 07:01

сокчетата наистина са страхотни, и аз изпарявам такива :Koshechka_08: :Koshechka_08:
но не са американски, а китайски.

Edited by slavkov, На 10.01.13 г. в 07:01.

#3 gogo63

gogo63

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 275 posts

Posted На 10.01.13 г. в 08:40

Та да попитам - хора, защо не коментирате тези сокчета??? Криете ли ги? Само за вас?

Ай ся! Преди 15-тина месеца съм написал следното...

от gogo63 » Вто Сеп 27, 2011 1:30 pm

Току що засмуках едно Манго от тия течности.
Общото ми мнение е, че това е покъртителна течност. Много свеж аромат, без остатъчен привкус...страхотен удар.
На всичкото отгоре това наистина е Манго
Хардуера с който я потребявам е СЕ3.
24 мг/мл е повече, ама доста повече от това, дето заклет вайпър би поискал.
Горещо препоръчвам

Само да допълня, че това е единствената течност чиито 24 мг/мл ми идват в повече. Единствената!!
Относно ароматите. Стандартната течност наистина носи много разреждане без да загуби вкусови качества. Само си представям какво би бил концентрирания вкус

#4 Sisq0

Sisq0

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 302 posts

Posted На 10.01.13 г. в 08:44

А мен не ми харесаха. Има нещо странно в състава им, което не ме радва. Нямам представа какво е, но пробвах няколко и с всички е така. Нейсе, поне има алтернативи на пазара (kinda...).

#5 gogo63

gogo63

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 275 posts

Posted На 10.01.13 г. в 08:55

А мен не ми харесаха. Има нещо странно в състава им, което не ме радва. Нямам представа какво е, но пробвах няколко и с всички е така. Нейсе, поне има алтернативи на пазара (kinda...).

Вземам повод от този пост за да кажа, че след Манго-то се опитахме у наше село да пробваме...ъъъ...Киви ли беше, Боровинка ли....аз стигнах до 1 мл и го подарих на един прохождащ приятел. Байзър мисля се справи, но доста трудно с количеството. МисълЪТ ми е, че това е специфична течност и вероятно не на всички и не всички аромати биха се харесали понеже ароматите са изключително наситени за разлика от всичко друго на пазара. Аз дори съм ползвал последните количества Манго за овкусяване на бази от Инавера. 1/4 Манго и останалото Инавера-перфектното решение. Но това, което минава като добро за даден потребител...то наистина е много, много добро

#6 Vlad

Vlad

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 115 posts

Posted На 10.01.13 г. в 09:36

Вземам повод от този пост за да кажа, че след Манго-то се опитахме у наше село да пробваме...ъъъ...Киви ли беше, Боровинка ли....аз стигнах до 1 мл и го подарих на един прохождащ приятел. Байзър мисля се справи, но доста трудно с количеството. МисълЪТ ми е, че това е специфична течност и вероятно не на всички и не всички аромати биха се харесали понеже ароматите са изключително наситени за разлика от всичко друго на пазара. Аз дори съм ползвал последните количества Манго за овкусяване на бази от Инавера. 1/4 Манго и останалото Инавера-перфектното решение. Но това, което минава като добро за даден потребител...то наистина е много, много добро

Относно мангото на ФЛ, мога да кажа от личен опит че това е най=оброто манго което съм пушил някога. Пробвал съм на различни марки, но нямат нищо общо. Поръчах си от гига дринкс есенция на ФА манго, но се оказа нещо бъгава - 30капки на 10 мл - почти никакъв вкус няма, голяма боза.. все едно база изпарявам. От кабинката си поръчах също - този път аромат ми беше много натрапчив, като от ферментирал плод.
Факт е че на ФЛ течностите са по концентрирани, но не е гадно концентрирано, а напротив, усеща се дълбок и плътен аромат. Дори концентрираната серия(която е с 3пъти повече аромат) не е неприятна за изпаряване(поради натрапчива есенция), а напротив ароматите които пробвах си ги пуших така както са, без да ги разреждам - наистина връх на картина и звук ;)
Е разбира се ако ви харесват по блудкави и безвкусни течности, винаги можете да разредите ФЛ течност с база и ще ви стане тамън по вкуса. Тъкмо ще ви излезе по ефтинко ;)
Инаверата пък въобще какво я сравнявате с ФЛ, няма нищо общо - имат някой добри аромати, но специално от тютюневите - всичките са ми еднакви(тук таме добро попадение)

#7 roni

roni

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 11 posts

Posted На 10.01.13 г. в 10:34

плодовите им аромати са много добри, ама цигарените подобре да не опитвате

#8 last_hope

last_hope

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 511 posts

Posted На 10.01.13 г. в 12:01

Тютюневите са различни. Просто нямат нищо общо с ширпотребните такива.Относно вкусовете е доста трудно да се каже кое е хубаво и кое не, въпрос на персонален вкус е.
Слава богу ,че не се говори много за тези течности , че се запазиха относително дълго време неосрани, макар че напоследък започнаха да циркулират яростни ментета скрити в такива сини кутийки. Бях ги засякъл и отразил някъде из Тази тема.
Save the future from degenerates,chlorinating the Gene pool!!! www.darwinawards.com

#9 gstavrev

gstavrev

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 160 posts

Posted На 10.01.13 г. в 12:11

Да споделя и аз опита си с FL :smiley_emoticons_joint:
Любими аромати от стандартните - Манго, Амарето (това чудо много ме кефи, остава един послевкус на бадеми, страшна работа), Ягода, Малина. От концентратите Сигарчерито (не мога да му се наситя просто, разредено 1:1 с чиста база) и Джамайка Блу Мауйнтин (вкус на кафе, страшен)
Цигарените им са по-особени, лично аз не съм им фен, но имайте предвид, че единственото тютюнево/цигарено нещо, което харесвам е Латакиата на ФА

#10 puf-paf

puf-paf

Байзъъ

• Участници
  • PipPipPip
  • 337 posts

Posted На 10.01.13 г. в 12:38

Да дам и аз "свидетелски показания" :) :
Наистина бях обсебен от Мангото на ФЛ. Два или три месеца почти нищо друго не изпарявах.
И... изведнъж го "разлюбих". Не знам на какво се дължи - пренаситих ли се?...
И оттогава имам един страх да не се случи същото с любимия ми Дезърт...
Дано ежедневното връткане* на 4-5 аромата ме спаси от още едно "разлюбване" :angel: ...

________
* Връткам ги по следния начин: Дезърт - аромат 2 - Дезърт - аромат 3 - Дезърт - аромат 4 - Дезърт - аромат 5

#11 yass

yass

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 349 posts

Posted На 10.01.13 г. в 14:03

сокчетата наистина са страхотни, и аз изпарявам такива :Koshechka_08: :Koshechka_08:
но не са американски, а китайски.

Мдам, малко съм се позаблудил. Редактирах се.

#12 noname

noname

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 9 posts

Posted На 10.01.13 г. в 16:06

Feellife са по известни с геловете:

Posted Image

Edited by noname, На 10.01.13 г. в 16:06.

#13 yass

yass

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 349 posts

Posted На 10.01.13 г. в 16:09

За какво са тия гелове?

#14 Topper

Topper

Изпарител-тарикат :)

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 10.01.13 г. в 16:17

Гелове за изпаряване, мечтата на дрипъра ;)
eGO USB 1000mAh/650mAh,eGo atom LR,eGo-T atom,DCT-mod,DCT Tank v1/v2,CE2-mod,Smok Dual coil,OA self made,Genesis self made,CE2 Gigantomizer, KR eGo CC, KR 510 CE2,CE4+,Clear Giant,Smok Skrew,Smok Vivi Tank,R-tank,LavaTube(Sanyo 1800mAh, Samsung 2200mAh),Dream Atomizer,
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo :D
http://goo.gl/NYLbA

#15 yass

yass

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 349 posts

Posted На 10.01.13 г. в 19:07

Я обяснете малко повече. Или поне подсказка.

#16 Vlad

Vlad

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 115 posts

Posted На 10.01.13 г. в 19:13

Я обяснете малко повече. Или поне подсказка.

Вместо течност, слагаш от тази т.н. "паста" дирекшън връз намотката и изпаряващщщ :smoking-8570:

#17 yass

yass

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 349 posts

Posted На 10.01.13 г. в 19:15

Малко ми е странно. Нещо ми се струва неудобно.

#18 last_hope

last_hope

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 511 posts

Posted На 10.01.13 г. в 23:47

Пастата - "e-solid"я тествах по-миналата година - още имам някъде 3-4 тубички. Определено има мисъл в това , но си търси правилният изпарител. Опитаха с една тяхна разработка изпарители, но бяха прекалено сходни със стандартните с мостче и нещо не се случваха нещата. обработвам една кардинална идея за изпарителче, което би трябвало да пее с това , но засега е все още в идейна фаза. Току виж докато му дойде времето чинките са изкарали поне 3 подобни варианта ;).
Иначе от гледна точка на превентиране на течове е идеално.
Като вкус също е добро.

Edited by last_hope, На 10.01.13 г. в 23:50.

Save the future from degenerates,chlorinating the Gene pool!!! www.darwinawards.com