Jump to content

Photo
- - - - -

Нов картомайзер, но нямам пара

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 BaFTa

BaFTa

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 2 posts

Posted На 9.01.13 г. в 21:39

Здравейте! От около 2 месеца съм електронен пушач. Наскоро ми се пукна картомайзера и изтичаше течност, която омазваше цялата цигара. Днес си купих нова течност (DEKANG Redbull 11mg) и нов картомайзер (подобен на оригиналния за EGO-T, но с дълъг фитил и сменяема глава). Та сложих го, напълних го, батерията е заредена и няма никаква пара.

Четох, че има 1.6 и 2.4 ома картомайзери и мисля, че моят е от по-високите. Има ли начин да го намаля или да усиля волтажа на батерията?

Също така, момичето от магазина ми каза, че мога да ходя да ми сменя фитилите в картомайзера. Колко често горе-долу трябва да се прави или направо като почернеят (старите са нагорели)?

ПС: Ако не става да се усили волтажа/намали съпротивлението и някой си търси 2.4 омов картомайзер да драска ЛС. Бартеросвам чрез Еконт или направо продавам!

#2 irReDD

irReDD

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 3 posts

Posted На 9.01.13 г. в 22:06

Според мен проблема не ти е в съпротивлението, а в това че не прави контакт карта с батерията. Пробвай да направиш ето така: http://www.youtube.c...?v=9x95J3ljQ54.

#3 Jenevus

Jenevus

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 331 posts

Posted На 9.01.13 г. в 22:14

Ще трябва да те разочаровам. "Ор`гинални" картомайзери за еГоТ до момента "няма открити"! Ама НАИСТИНА НЯМА! А за момичето, което ти е казало, че можеш да ходиш да ти сменя фитилите, сигурен ли си, че не е казало, че иска да ти ПИПА "фитила"?! Щото да ти "смени фитила"... Искам да го видя :).
За пуШесткома на "Стара къща" ли става въпрос, или за някой куфарен дзвер на "Таралежите"?!
Ледът се пука, господа съдебни заседатели!

#4 asiyaolo

asiyaolo

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 142 posts

Posted На 9.01.13 г. в 22:16

Доста трудни за отговор въпроси.
1. Оригинално eGo-T, не е с картомайзер, а с атомайзер. Не вярвам някой да е разбрал, с какъв карт си. Напиши поне цената му. Това ще е по-добър ориентир.
2. Щом няма никаква пара, причината не е в ниско напрежение на батерията или високо съпротивление на карта. Съпротивлението се намаля, като се смени главата (не фитилите) с друга с по-ниско. Напрежението се регулира, ако батерията е Туист, Спинер или нещо подобно.

ПП: Някои колеги вече са ти отговорили. Я, най-добре пусни едно фото, да се ориентираме.

Jenevus, може в магазина да са професионалистки, и да пренавиват глави на място.

Edited by asiyaolo, На 9.01.13 г. в 22:25.

#5 BaFTa

BaFTa

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 2 posts

Posted На 9.01.13 г. в 22:36

@irReDD, благодаря, ще го прегледам по-късно :)

@Jenevus, може и моя да бара, ако започна да ходя по-често :D И да, за този магазин става въпрос.

@asiyaolo, отидох и я питах за картомайзер. Изкара ми няколко цвята, всички на цена от 9.50лв. Да, главата каза, че е сменяема, объркал съм се нещо :D Ще щракна малко по-късно ;)

EDIT: Ето ги снимките. Кофти качество, ама с 3.2MP толкова ;)

Posted Image

Posted Image

Posted Image

EDIT 2: Изгледах клипа. По същия начин го вдигнах и сега вади пара горе-долу колкото предишния. ЗЛАТНИ СТЕ МОМЧЕТА! БЛАГОДАРЯ ВИ!!!
Модераторите могат да заключват темата ;)

Edited by BaFTa, На 9.01.13 г. в 22:53.

#6 asiyaolo

asiyaolo

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 142 posts

Posted На 9.01.13 г. в 23:00

Новият е СЕ4v3. На главата, под силиконовата шапчица пише какво е съпротивлението. Най-вероятно 2.4
На тази батерия, не и се регулира напрежението.

Edited by asiyaolo, На 9.01.13 г. в 23:06.

#7 J_O_I_N_T

J_O_I_N_T

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 150 posts

Posted На 9.01.13 г. в 23:10

Другия път питай момичето от магазина да ти опипа главата и да каже дали върши работа или е за смяна :D