Edited by irReDD, На 8.01.13 г. в 20:48.
Mini Vivi Nova или Kanger T3?
Posted На 8.01.13 г. в 20:46
Posted На 8.01.13 г. в 20:55
Posted На 8.01.13 г. в 20:59
Тъй като имам желание да си купя нов карт се колебая между тези двата - Vision Mini Vivi Nova и Kanger T3. Та исках да попитам някой който ги е пробвал и двата, тъй като чета хубави и лоши работи за двата и някои казват, че разликата не е голяма. Ако разликата не е толкова голяма заслужава ли си да дам 2 пъти цената на Kanger-а за да взема Mini Vivi Nova? Ако може някой да ми разясни малко какви са основните разлики.
Mini Vivi Nova но Vision внимавай да не вземеш ментак.
Тези Kanger T2 T3 T... не знам колко си.. в къщи имам поне 3 на части... пукна се пластмасата без никога нито да са удряни нито изтървани просто от течността,
Не знам кой ти е казал че нямат голяма разлика, но аз и кангерите съм ги пушил от както си взех Вивито не искам да го сменям, нито има нещо общо на вкус с кангера и усещане, много по здрава изработка качествена, много по лесно се обслужва всичко е на винт.
И не е вярно че цената му е СКЪПА моля ви хора обърнете внимание че ВИВИто идва с 3 ГЛАВИ тоест все едно имаш 3 изпаритела за тези пари не 1
Така че с закупуването на едно ВИВИ при правилна експлоатация Месеци няма да имаш разходи дори и за нови глави.
Завиваш пълниш и пафкаш това е.
Така че ако сметнеш правилно ВИВИто и кангера са горе долу на една цена.
След закупуването на Vision Mini Nova всички други купешки изпарители от тоя клас Т 1 2 3 C 1 2 3 И така нататък ми изглеждат като еднодневки.
Edited by cuban, На 8.01.13 г. в 21:01.
Posted На 9.01.13 г. в 01:31
Posted На 12.01.13 г. в 15:33
Ако разликата не е толкова голяма заслужава ли си да дам 2 пъти цената на Kanger-а за да взема Mini Vivi Nova? Ако може някой да ми разясни малко какви са основните разлики.
Toва не го разбирам. До вчера си давал 5-лв дневно за цигари, но днес ако може да се спестят едни дребни пари... Това го пиша не само по конкретния повод, но и по повод на десетките подобни постове. Постоянно сме бомбардирани от въпроси от рода "Искам електронна цигара, ама ако може да кмина тънко".
Защо?!
1. 90% от хората, които минават на електронна цигара са тежки пушачи. Под "тежки"се разбира такива, които пушат по кутия и повече дневно. Ако пушиш по 2-3-5 цигари на ден, просто ги откажи. Няма да е трудно, или пък си пуши. Не е толкова пагубно, нито е толкова скъпо.
2. Ако си пушил по кутия на ден (средно по 140-150 лв месечно), за колко време ще си избиеш инвестиция от 100 лв в електронна цигара? Има ли смисъл да спестиш едни 50 лв и да си купиш някакви боклуци, които ще те откажат от е-цигарите и пак да минеш на 5 лв на ден за тютюн. Това е важно, защото разликата между боклук и качествена е-цигара е голяма, мноооого голяма, както като вкус, така и като надежност и последващи разходи.
3. Повечето от хората, опитали е-цигара и захвърлили я след няколко дни или седмици са употребявали некачествени такива. В повечето случаи са били тормозени от течове, вкус на изгоряло, отказ на батериите, малко и рядка (безвкусна) пара, лош вкус на разни незнайни течности, повреда на изпарителя.
В такива случаи може да има само една препоръка: Ако сте твърдо решени да се освободите от тютюна, купете си възможно най-качествената е-цигара и течности за нея. Ще похарчите пари колкото за два стека цигари, които ще си върнете с много голяма лихва в пари и здраве за по-малко от месец.
Повече не възнамерявам да пиша в подобни теми, просто ще препечатвам написаното по-горе. Няма смисъл да се повтаряме по 100 пъти.
Posted На 12.01.13 г. в 16:00
единственият недостатък за мен, е че изпарява течността като за световно. направо изчезва.
на стандартното виви не ми прави впечатление толкова да е голяма консумацията
Posted На 12.01.13 г. в 16:04
Posted На 12.01.13 г. в 16:11
Edited by oborotniq, На 12.01.13 г. в 16:11.
Posted На 12.01.13 г. в 16:23
Ако има и нещо друго негативно, което може да се напише за този изпарител, това е че главите са с по-високо съпротивление от гравираното на тях. Днес сложих трета 1.8 Ом-ова глава. И трите се замерват, както на мултицет, така и на Лава-та по 2.1 Ом. За да им извадиш максимума на тези глави като вкус и пара си трябва по-високо, регулирано напрежение. Аз ги ползвам на 4 Волта.
Posted На 13.01.13 г. в 12:01
Така е, но за сметка на това, за месец и половина дори и намек за суха дръпка не съм имал, наводняване и гъргорене също.
Ако има и нещо друго негативно, което може да се напише за този изпарител, това е че главите са с по-високо съпротивление от гравираното на тях. Днес сложих трета 1.8 Ом-ова глава. И трите се замерват, както на мултицет, така и на Лава-та по 2.1 Ом. За да им извадиш максимума на тези глави като вкус и пара си трябва по-високо, регулирано напрежение. Аз ги ползвам на 4 Волта.
Някой глави на вивито 1.8 ги изкарва 2.3 2.1 2.1 Ома
А главите 2.8 си ги изкарва 2.8 само на една попаднах дето пишеше че е 2.8 а беше 2.9 ома
Така че ако някой набара истинска глава 1.8 с обикновена Его батерия трябва да усети баж баж вивито
Posted На 13.01.13 г. в 12:25
Posted На 13.01.13 г. в 13:11
В тон с изказа ти мога да кажа, че очевидно правиш нещо много неправилно, защото аз с две Т3-ки и 4 глави нищо не успях да постигна по правилните начини. И сега отлежават в чекмеджетоНе знам какво правя неправилно, но от 2 месеца ползвам Т3 сравнително често и нямам никакъв проблем с него
Но съм съгласен че Vivi-то е по-добро
Да добавя и своя глас:
+1 за Vision Vivi Nova (mini или maxi - няма значение)