Jump to content

Photo
- - - - -

Давене на картомайзера при повече от 2 дръпки

• Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 nickbul

nickbul

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 18 posts

Posted На 4.01.13 г. в 11:59

Здравейте, преди няколко дни си купих е-цигара и вече може да се каже, съм запален последовател :) .
Батерията ми е ego-C upgrade с CE4+-1BV1S картомайзер, закупих си и vivi nova. За начало си взех течност
с 11мг никотин, но ми дойде силничка. После купих с 6мг и ги смесих, в началото беше много добре но за ден и ми стана слаба. Попрочетох недочетох и си взех 24мг плюс глицерин от аптеката с едничката цел да направя течността с около 10мг никотин (11+6/2(8.5) + 24/2(12)като разредя сокчето от 24мг с 10мл глицерин). Дотук добре ама нещо се олях разреждайки глицерина с преварена вода 50-50 и по-тъпото е че продължих по план :( . Сега имам 40мл сокче с около 10.5мг никотин но нещо не го докарва нито на вкус нито на сила. CE4 е готин в първите 2 дръпки и после се дави прегрява и бълбука, а вивито хич не ми харесва, нито сила нито удър... нищо, но и той се дави. Та молбата ми е някой да ми даде съвет дали това се дължи на 5те мл вода от 40мл или се давят картомайзерите по други причини? Също така ако е от сокчето, моля да ми дадете съвет ако може да го пооправя че да си го доизпаря :) . Благодаря предварително.

П.П. Вчера се заиграх да измеря батерията в двата режима и останах леко казано разочарован. При нормалния режим пуска 3.81V а при уж силния 3.90V, не е менте и не знам на какво може да се дължи това.

#2 Missing

Missing

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 161 posts

Posted На 4.01.13 г. в 12:51

Глицерина не се разрежда с вода 50/50, а с Пропилен-гликол. Там ти е грешката. И няма как като разредиш 50мл течност 24ка с 50мл течност 0 без аромат да получиш нещо което ще има хубав вкус.Все пак и вкуса разреждаш нали така... А сега ходи до някой от магазините и си купи нормална течност. Или си купи БАЗИ VPG примерно 50/42/8 (ПГ/ВГ/вода)с различно никотиново съдаржание и някакви аромати и си ги бъркай сам.
Заради ВОДАТА не ти харесват картомайзерите и се давят!
Joytech eGo-C upgrade 1000mAh + Mini Vivi Nova + SmokeTech Redux