Фитил по неволя
Posted На 24.12.12 г. в 14:19
Posted На 24.12.12 г. в 14:59
Памук от аптеката .Само не го оставяй на сухо и не би трябвало да има проблеми. Ако използваш памучен конец, няма да е лошо да го извариш преди употреба. Памукът се обработва с избелители, които не винаги са напълно отмити. Не бих ти препоръчал и да ползваш друг цвят, освен бял или най-добре неизбелен памук.
Edited by tube, На 24.12.12 г. в 15:00.
Posted На 24.12.12 г. в 18:14
На тези съм цар с " трици маймуни да ловим " Пробвах и с карбон но е много крехък а и е промазан с парафин и трябва да се изпари .Както е по неволя, така ще вземе да ти хареса.
Нали знаеш, че доста от големите открития са станали случайно?
Мисля , че кевлар от хай-тек материалите ще стана държи на много високи температури само плетката да е подходяща за засмукване .
Но се замислих за въздуховода ако се барне с определена крива както и мущука ще има ефект върху аромата и вкуса .
Posted На 7.01.13 г. в 19:13
http://eshop-gorgona...mpa-primus.html
Edited by tube, На 7.01.13 г. в 19:13.
Posted На 8.01.13 г. в 00:26
Не измисляйте колелото, 1 година търсим сгоден фитил, едвам ги навихме тези да внесат - какво повече ви трябва ?
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
http://goo.gl/NYLbA
Posted На 8.01.13 г. в 13:01
Успех тогава.0.50 ст. е едно чорапче има бая материал в него .
Фирма Хортех Пловдив, може би и в Гигата има.
Не измисляйте колелото, 1 година търсим сгоден фитил, едвам ги навихме тези да внесат - какво повече ви трябва ?
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
http://goo.gl/NYLbA
Posted На 8.01.13 г. в 14:29
Предлага се достатъчно качествен и изтестван фитил вече,а и "конеца" от чорапчето е доста тънък.Така,че колкото и много материял да има в него-не става. При положение,че с няколко метра добър фитил и то на цена по-ниска от тази,която сте давали до вчера на ден за кутия цигари...се изкарва ужасно много време..няма смисъл.
Edited by NITRO, На 8.01.13 г. в 14:33.
Posted На 8.01.13 г. в 15:42
Колега да им кажем да пробват с дамски чорапогащник ? Ама от дъното ..и е задължително да е ползван. И вкус ще има....и пара...., че даже може и да люти на очитеНе знам сегашните "чорапчета" дали са различни (щом са по половин стотинка
), но преди доста години (когато ползвах петромакс за риболов) си спомням, че ставаха на прах.
www.audio-spirit.eu........................www.opelclub-bg.com
Posted На 8.01.13 г. в 16:36
Колега да им кажем да пробват с дамски чорапогащник ? Ама от дъното ..и е задължително да е ползван. И вкус ще има....и пара...., че даже може и да люти на очите
Не знам сегашните "чорапчета" дали са различни (щом са по половин стотинка), но преди доста години (когато ползвах петромакс за риболов) си спомням, че ставаха на прах.
Posted На 9.01.13 г. в 12:32
Това трябва да се патентова - вкус и аромат на ползван дамски чорапогащник...
Колега да им кажем да пробват с дамски чорапогащник ? Ама от дъното ..и е задължително да е ползван. И вкус ще има....и пара...., че даже може и да люти на очите
Не знам сегашните "чорапчета" дали са различни (щом са по половин стотинка), но преди доста години (когато ползвах петромакс за риболов) си спомням, че ставаха на прах.