Jump to content

Photo
- - - - -

Търся 10-20ml PG 38 mg/ml на заем

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 yass

yass

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 349 posts

Posted На 24.12.12 г. в 04:11

Здравейте колеги,

За мое най-голямо съжаление, не успях да намеря време тия дни, да мина да си взема база отнякъде. А последното ми забъркано сокче заплашително свършва.

Ако някой му се намира база PG на Инавера с 38 мг никотин, ще се радвам много, ако може да ми заеме 10-20 мл до отварянето на магазините след Коледа. Разбира се, утре ще се поразтърся за отворен магазин, но предполагам няма да открия.

Разбира се, може и да купя каквото ми предложите.

Трябва ми PG, защото (очаквайки да свърши) съм си забъркал аромат с нулево VG.

Edited by yass, На 24.12.12 г. в 04:12.

#2 puf-paf

puf-paf

Байзъъ

• Участници
  • PipPipPip
  • 337 posts

Posted На 24.12.12 г. в 09:58

Един колега е с лоши впечатления, но не е ясно дали за готова течност или за база става дума.
Само да не е отпрашил нанякъде по празниците...

Ето тук

#3 PepiSuni

PepiSuni

Супер потребител

• Супер потребители
  • PipPipPipPip
  • 880 posts

Posted На 24.12.12 г. в 13:15

Ако си закъсал тотално,имам сокчета готови/предполагам ! 12 мг. никотин–база Неутрал и Универсал Posted Image

chelsea f.c.

#4 puf-paf

puf-paf

Байзъъ

• Участници
  • PipPipPip
  • 337 posts

Posted На 24.12.12 г. в 20:42

... "и една двойка" ;)

#5 yass

yass

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 349 posts

Posted На 25.12.12 г. в 00:44

PepiSuni, както знаеш имам забъркани най-различни сокчета. Въпроса е, че ми свършва безценното капучино, без което не мога. А го изпарявам на 19 мг и за това търся висока концентрация, та да си разредя това, което съм забъркал. А тепърва да замесвам и да чакам да зрее няма смисъл.

То се е видяло, че ще трябва някак да устискам до работните дни. Таман ще опитам да изпарявам някой друг аромат. Гледам, че все още имам 3-4 мл, така че може и да оживея до тогава.

puf-paf, благодаря и за твоето предложение. Явно в четвъртък ще се нормализират нещата, така че няма да имам нужда от помощ след това. Иначе тази осемнайска не ми върши работа по принцип, щото забърквам и за жената по слаби концентрации, та ползвам висока концентрация PG и ниски - VG и PG. С тях постигам каквото си поискам.

Пожелавам ви Весела Коледа! (и на всички останали, разбира се).