Teжко дишане
Posted На 13.12.12 г. в 01:03
От 5 месеца изпарявам вече , но напоследък усещам тежест в гърдите главно , когато си лягам вечер . В интернет намерих информация , че е възможно да е реакция от PG-то и се препоръчва да се пробват течности с по-голямо съотношение на VG в тях .
На някой от вас случвало ли се е ? Моля за вашите съвети относно справянето с проблема , тъйкато наистина е неприятно ...
Posted На 13.12.12 г. в 12:58
Аз лично от 9 месеца съм на електронна цигара и не искам и да се сетя за тютюневите,при мен ефекта беше обратен на твоя,с всеки изминал ден дишам все по добре и по добре.А пробва ли го това с съотношението? да не би да е от кофти течност знам ли
Оооо за този период дори за момент не съм си помислял да се връщам към аналоговите !
Все още не съм го пробвал , тъйкато до сега съм ползвал само готови течности . Не вярвам да е кофти течност , защото до сега съм пушил само на Flavour Arts ( Shade , Royal , Vanilia , Кафе ) , a от месец насам съм с микс м/у Royal и Shade.
Интересното е , че в никой български форум не намерих информация за подобни симптоми ...
П.с. другата седмица отивам на пазар за Съотношение 30/70 ( Pg / VG ), дано да има резултат !
Posted На 13.12.12 г. в 14:08
Аз лично от 9 месеца съм на електронна цигара и не искам и да се сетя за тютюневите,при мен ефекта беше обратен на твоя,с всеки изминал ден дишам все по добре и по добре.А пробва ли го това с съотношението? да не би да е от кофти течност знам ли
Оооо за този период дори за момент не съм си помислял да се връщам към аналоговите !
Все още не съм го пробвал , тъйкато до сега съм ползвал само готови течности . Не вярвам да е кофти течност , защото до сега съм пушил само на Flavour Arts ( Shade , Royal , Vanilia , Кафе ) , a от месец насам съм с микс м/у Royal и Shade.
Интересното е , че в никой български форум не намерих информация за подобни симптоми ...
П.с. другата седмица отивам на пазар за Съотношение 30/70 ( Pg / VG ), дано да има резултат !
Нищо подобно при мен...
Доктора какво казва ?
Posted На 17.12.12 г. в 00:08
http://sincemylastci...R_2.50_dark.png
Posted На 22.12.12 г. в 15:22
Увеличих в пъти течностите , които приемам ; Пробвах да пуша без да смесвам течностите и в крайна сметка проблема при мен идваше от Shade-то . Закупил съм го от техношоп , който е посочен като диструбутор в сайта на FA . Така че незнам защо се получаваше така , но поне аз намерих своето решение .
Posted На 22.12.12 г. в 17:13
Чудно наистина, но не невъзможно.
С други течности от хм Техношоп, имаш ли такъв ефект ?
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
http://goo.gl/NYLbA
Posted На 22.12.12 г. в 18:06
Не обвинявам магазина , може и наистина да имам някаква непоносимост към течността. Но факт е , че за сега съм изпушил 3 х 50 мл от 3 различни магазина ( техношоп , гигадринкс и когато нямаше никъде в наличност от един неизвестен магазин ) и чак сега усещам този ефект ...Ами в интерес на истината, защо не вземеш Шейд от тук и пробвай, ако ефекта е същия (понеже не подлагам на съмнения автентичността на течността тук) - явно имаш някаква непоносимост към аромата на Шейд ???
Чудно наистина, но не невъзможно.
С други течности от хм Техношоп, имаш ли такъв ефект ?
От техношоп съм си купувал още 50 мл Роял и не съм имал никакъв проблем .
Иначе с радост бих направил един тест с течностите тук , тъйкато наистина харесвам този вкус
Edited by o.0, На 22.12.12 г. в 18:06.
Posted На 22.12.12 г. в 22:29
Изпарявам ли я един ден - започва да ме стягат ребрата при по-дълбоко вдишване.
В момента в който сменя с Деканг симптомите изчезват на момента.
Пробвах няколко пъти вече да ги редувам - един и същ резултат. Сега ми седят в нас едни около 120 мл. Инавера които нямам намерение повече да оитвам.