Огромни ядове с батерия
Posted На 12.12.12 г. в 16:45
Батерията уж всичко и работи и платка и батерия но не изпарява не тръгва картомайзера .
На зарядно прави контакт щото присветква бутона проверих пина в средата отворих я и вътре и капачето погледнах минуса си е запоен .
Платката си свети и режимите си сменя без проблем понеже е ego-c
Сглобена и с уреда я пробвах на капачето и на пина и като натисна бутона и 3 и нещо си волта си показва общо взето всичко си излежда наред .
Не ми идва на ум от къде е проблема като я отварях обаче забелязах че плюса е по цялата батерия всмисал жицата тръгва долу някъде от минуса и продължава на горе минава през пластината за + и тогава в платката
Долу обаче има една лепка кръгла и не ми се махаше да видя кво става там и защо от там тръгва + тва нещо за първи път го вижам .Някой ако се сеща нещо което не съм проверил да даде някой съвет
Posted На 12.12.12 г. в 17:38
Posted На 12.12.12 г. в 20:51
Posted На 13.12.12 г. в 09:44
Имам пръстен от картомайзер долу пръстена който се навива всмисал цялата долна част на карта без изпарителната глава и пластмасата и като я завия и пак пусна уреда на + и - на тва парче от карт и си отчита всичко точно .Тва с централния пин го пробвах още в началото не е от него щом на зарядното прави контакт и на това парче от карт също на + отчита напрежение пина си предава нататък
Posted На 13.12.12 г. в 13:58
Айде бе, по-малки са! Малко на какво, всичките са стандарт 510. Нещо съмнително стана.Имам само глави от виви но тях не мога да ги навия на резбата по малки са
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
http://goo.gl/NYLbA
Posted На 13.12.12 г. в 14:05
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
http://goo.gl/NYLbA
Posted На 14.12.12 г. в 19:04
Пробвал и проверил съм абсолютно всичко от стандартните проблеми от който може да е.
Идеята ми е ако някой знае нещо по рядко срещано като проблем да погледна за него
Posted На 14.12.12 г. в 21:10
В подобен случай е възможно да се зарежда , да показва нормално напрежение без товар , но като го напънеш да сгъва.
П.П. е сега се загледах и в първия пост по-подробно - това което върви от долу е минуса а не плюса. Освен това пак от там излиза второ кабелче , което е замасено на долната капачка. От там идва нулата към фланеца. Ако то е откачено платката ще ти светка, батерията ще се зарежда, но няма да "пали" изпарител!
Edited by last_hope, На 14.12.12 г. в 21:14.
Posted На 15.12.12 г. в 00:06
Черната си отива единия и край на капака др край стига чак до горе на платака като преди тва си минава долу през минуса но червената що и тя от там тръгва не ми е ясно може би нещо има там понеже е egoC заради режимите или няква защита допълнителна нз просто долу е захлупено с едно лепкащо като тапа и не се вижда кво аджеба прави там + не ми се ще да го отлепвам но май ще се наложи
обобщено от капака нагоре тръгва чената стига до тапата там вътре предполагам е запоена на минуса на батерията то доста силно е залепено не ми се струва там нещо да може да се е откъснало .
От там отстрани по батерията вървят 2 жици чена и червена .Червената минава през + на батерията и отива на платката а черната направо на платката
Утре пак ще я отварям тоя път ще и направа харакири може и да я снимам
Edited by Seomancer, На 15.12.12 г. в 00:10.
Posted На 15.12.12 г. в 11:06
Айде бе, по-малки са! Малко на какво, всичките са стандарт 510. Нещо съмнително стана.
Имам само глави от виви но тях не мога да ги навия на резбата по малки са
В интерес на истината на моите две джой батерии купувани от тук също не може да се навие директно главата на вивито.
Успявам само на китайската батерия купувана от кабинката. Точно малко не стига, а не смея да я натискам прекалено надолу да не си набия пина навътре.
Posted На 15.12.12 г. в 11:34
Posted На 15.12.12 г. в 12:30
Еми... китайска работа, но не съвсем. Аз навивам главата на Виви и на трите ми джой батерии, всичките купени от тук и така си бърня главите. Ако резбата на батерията започва от малко по-дълбоко може да се наложи да се понатисне главата, за да се "сгъне" силиконовото уплътнение на главата, че да захапе резбата. При тази операция не може да се набие пина на батерията, щото пина на главата не стига до този на батерията.
Айде бе, по-малки са! Малко на какво, всичките са стандарт 510. Нещо съмнително стана.
Имам само глави от виви но тях не мога да ги навия на резбата по малки са
В интерес на истината на моите две джой батерии купувани от тук също не може да се навие директно главата на вивито.
Успявам само на китайската батерия купувана от кабинката. Точно малко не стига, а не смея да я натискам прекалено надолу да не си набия пина навътре.
Topper вече го е написал - 510 резбата си е... 510.
Posted На 15.12.12 г. в 20:01
всичко си работи но не пали нищо .Махнах долу платката и пак не вървеше и на други батерии я пробвах всичко си отчита точно но не запалва никакъв карт.
зае*авам я направо при другата прецакана платка дето на 2рата секунда мига на късо и ще ги пазя за някой дето може да ги оправи
EDIT: 2рата платка дето свети постонно на късо се оказа че е добре било е нещо от батерията но не мога да я оправя някой ако му се намира излишна батерия дори и от зелените да каже
Edited by Seomancer, На 15.12.12 г. в 21:02.