Jump to content

Photo
- - - - -

Коментари за никотинови течности Atom

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 LxD

LxD

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 235 posts

Posted На 5.12.12 г. в 02:05

Какви са ви мненията за новите гръцки течности на Atom? Днес опитах няколко вида от тях в новоотворилия магазин на gigadrinks в София и най ми допадна течността Cookies и RY4. Гръцкия производител е пуснал и бази с никотиново съдържание 20мг и 0мг както и по отделно PG/VG. :smiley_emoticons_joint:
Ихаааааа... от последната ми аналогова цигара е минало ... и съм спестил ...

#2 Missing

Missing

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 161 posts

Posted На 5.12.12 г. в 02:20

И аз минах за база и мацката ми предложи да ги тествам... Удара беше страшен и не успях да доловя много много от вкусовете (вече пуша 0мг никотин и на третата дръпка бях като пиян), но единственото което горе долу ми допадна беше Maxxx Blend. Другите имаха някакъв химичен привкус (страннен и на всички еднакъв)...
Joytech eGo-C upgrade 1000mAh + Mini Vivi Nova + SmokeTech Redux

#3 Topper

Topper

Изпарител-тарикат :)

• Супер потребители
  • PipPipPipPipPip
  • 1,041 posts

Posted На 5.12.12 г. в 09:26

Абе не бяха ли течностите ATMOS :)
eGO USB 1000mAh/650mAh,eGo atom LR,eGo-T atom,DCT-mod,DCT Tank v1/v2,CE2-mod,Smok Dual coil,OA self made,Genesis self made,CE2 Gigantomizer, KR eGo CC, KR 510 CE2,CE4+,Clear Giant,Smok Skrew,Smok Vivi Tank,R-tank,LavaTube(Sanyo 1800mAh, Samsung 2200mAh),Dream Atomizer,
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo :D
http://goo.gl/NYLbA

#4 yass

yass

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 349 posts

Posted На 5.12.12 г. в 09:33

А бе баш Атмос са :)

И аз ги опитах. И на мен всичките течности ми дъхаха на едно и също. Не успях да разбера от какво е това - от базата или от някоя идентична съставка в ароматите.

Според мен са доста различни и е възможно на някой да му харесат много. Препоръчвам да ги опитате.

Лично за мен, този дъх ми идваше в повечко и като че ли не бих могъл да изпарявам тези течности.

Но аз не съм критерий за вкусове. В шкафчето си имам около 30 аромата а изпарявам от няколко месеца само Капучино на Инавера. Друго не ми понася.

#5 LxD

LxD

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 235 posts

Posted На 5.12.12 г. в 20:09

Да прави сте. Моля някои модератор да коригира заглавието на темата.
Ихаааааа... от последната ми аналогова цигара е минало ... и съм спестил ...

#6 charli_italy

charli_italy

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 86 posts

Posted На 5.12.12 г. в 20:21

Колеги ,къде се намира магазина? :sherlock:

П.С. разбрах къде е :)

Edited by charli_italy, На 5.12.12 г. в 22:27.

Vamo SS + Cobra genesis + Vivi Nova
http://sincemylastci...R_2.50_dark.png

#7 donika1

donika1

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 1 posts

Posted На 6.12.12 г. в 21:28

Истинското име е Атмос лаб(от граъцки атмос-пара и лаб- лаборатория) : :google: .Много са наситени и са наи-изпаряваните в южната ни саседка. :sSig_goodjob2: Мен лично ме кефи "лемонаде",бисквитките с канела сащо са мн.яки!!! :thumbup1: :thumbup: