Ееее, говорим за правила, не за изключения! Искрени уважения за което.Леко с дамите, някои от тях се справят много по-добре от някои мъже
Цък
Цък
Също така говорим за бюджетни решения
Posted На 4.03.12 г. в 23:46
Posted На 5.03.12 г. в 01:23
Posted На 5.03.12 г. в 08:12
Най-отговорно мога да ти кажа, че мога да направя чисто нова СЕ2 без никакви фабрични дефекти само от керамична чашка и фланец по-бързо от колкото ще си навиеш правилна тръбичка от меш-а. Да не ти казвам, че ще изкара поне два месеца повече от намотката с меша без подмяна.Не всичко е такова каквото изглежда на пръв поглед
Posted На 5.03.12 г. в 08:40
а не на евтинийката да го пера,суша,бърна и да му купувам кантал и нишки да остраня доказани дефекти.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Най-отговорно мога да ти кажа, че мога да направя чисто нова СЕ2 без никакви фабрични дефекти само от керамична чашка и фланец по-бързо от колкото ще си навиеш правилна тръбичка от меш-а. Да не ти казвам, че ще изкара поне два месеца повече от намотката с меша без подмяна.
Не всичко е такова каквото изглежда на пръв поглед
Posted На 5.03.12 г. в 11:51
Posted На 5.03.12 г. в 16:26
Posted На 5.03.12 г. в 16:31
Posted На 5.03.12 г. в 17:56
Това е само един карт, всеки карт е различна система общо взето - с/без вата, горна/долна намотка, една/две намотки и всички комбинации м/у тяхЗдравейте,
купих си картомайзер - идея си нямам какъв, съвсем обикновен някакъв - LR e, взех си го от представителния магазин на този сайт в Стара Загора. Хората там бяха така любезни и да ми го напълнят.
В момента съм с него, все още не мога да преценя особено повече ли ми харесва с него, в края на всяко дърпане се чува нещо смесено между припукване и свистене. В края ми сложиха едно смешно нещо, което според мен е дрип тип, ама не съм сигурна.
На колко време трябва да накапвам? Пак взе да ми мирише на изгоряло пусто! Картомайзерът ми е стоманен, малък, и струва 3-4 лева /купувах го с други неща и не знам колко точно/. Хич не съм очарована.
Взех си Tabacco 7 foglie на Flavour Art - това е т.нар. MILD 7, доколкото разбрах. Имаше само опаковки от 50 мл от 18-ките, затова си взех 50 /а исках да си взема няколко различни от 10 мл/. Сега ме е яд, че не си взех Виржиния 18, защото много ми харесва, а имам само 11-ка от нея. Този Милд не е лош, ама де да знам, очаквах повече от него.
Видях, че има някакви малки шишенца - ароматизатори на Flavour Art, та ако взема от тях и капя в течностите си, предполагам, мога да си докарам различни аромати, нали? Обаче дали ще ми падне наситеността или както там се нарича /демек ще ми станат ли по-слаби/? Да ги взимам ли?
Posted На 5.03.12 г. в 18:28
Posted На 5.03.12 г. в 18:50
На майлда всъщност това му е хубавото,че пасва за разреждане на всички плодови аромати примерно,майлд с черешка - класика.
Не си се набутала с инвестицията.
Posted На 5.03.12 г. в 19:13
Лично мнение: не е необходимо да пробваш всичко на пазара-щом те задоволява това което имаш!Поздрави!
Edited by nar, На 5.03.12 г. в 19:14.
Posted На 5.03.12 г. в 21:54
Лично мнение: не е необходимо да пробваш всичко на пазара-щом те задоволява това което имаш!Поздрави!
При мен с всичко е така в началото - всичко трябва да се провери, да се пипне, и то ако може на секундатаА и искам да си нацеля оптималната за мен течност. Това с картчето бях длъжна да го пробвам, и не съжалявам. Освен това ще си имам една дълбока резерва, в случай, че някой от атомайзерите ми се спомине в почивен ден или на място, лишено от магазини.
Съзнавам, че във вашите очи вероятно съм изключително досаден новобранец, и много благодаря на всички ви за търпението и отговоритеЩе имам още много въпроси обаче, и голяма част от тях ще звучат мегамалоумно, ама не ми се дразнете
В този ред на мисли - моля ви, отговорете ми на болдираното по-горе, че ми е важно
Posted На 5.03.12 г. в 22:23
Edited by nar, На 5.03.12 г. в 22:25.