Подкрепям написаното!Да не говорим /случвало ми се е/че при евентуален дефект ,появил се и по късно,не се пазарят а направо ти изпращат нов продукт,без дори да върнеш стария.Голямо плашене на хората с тия митници.
Първо митото е само 5% и пак зависи от продукта в коя категория се класира.
ДДС то както всеки знае е 20%
така че груби сметки при 60$ дори и да плати ДДС и МИТО ще му струва
12.6 Долара отгоре тоест вместо 60 ще е 72.60 Долара тотал до тук с всички такси та дори и така ако искате да го сметнем че пак по ЕВТИНО ще му излезне.
Отделно от това стига с тия глупости за 2 Майзера, никой няма да си направи труда да го обмити, не че е невъзможно но практиката го показва.
Относно това счупено/не хубаво нали пазарува от ВИЖЪН или други марки от който знаем какво предлагат и прочие а не треторазрядни не чувани имена.
Да възможно е да се се счупи по пътят ма това е Вероятност.. както всяка друга то по същата логика може куриерите тук да са го полу счупили отваряш всичко наред пробваш да изпаряваш и ти остава в ръцете.. майзера
Всичко е една вероятност.
Отсносно магазините смело мога да заявя че тук в БЪЛГАРИЯ.. без никой да ми се сърди ЦЕНИТЕ са ВИСОКИ и като казвам високи винаги някой се намира да каже.. ами плащат Данаци Мито и ДДС.. да в цял свят хората плащат същите такси даже интересното е че в други държави има и ПО ГОЛЕМИ НАЛОЗИ но цените им са ПО НИСКИ.
Ще дам прост пример.
ЕДНИ Поляци как могат пак да зареждат от Китай да плащат 23% ДДС и отделно МИТО прочие и Цените им да са доста под НАШИТЕ и да си поръчаш от Полша с включена доставка до БГ ти излиза ПО ЕВТИНО от колкото да си го взема да кажем от Пловдив?
А Да не говорим че има неща закупени от ЕС който са пак със поне 150% надценка и това е консуматив тоест това нещо трябва на един ЕЛ ПУШАЧ всеки месец.. ако е еднократно някаква Техника ОК няма проблем.. но при положение че това трябва да го купуваш минимум ЕЖЕМЕСЕЧНО е друга история.
Никой не кара никой да купува.. и като не изнасят цените си купувайте както намерите но ФАКТА е такъв и никой не може да го оспори
в БЪЛГАРИЯ цените са АДСКИ ЗАВИШЕНИ.
Приемете че пушим Аналогови и пушите да кажем Камел и в цял свят Камела е 5 лв а тук ви го продават за 10 лв
Искам да попитам по същият начин ли ще мислите или ще пазарувате от вън периодично?
Без никой да се обижда аз съм потребител и казвам нещата така както са и преди да ги кажа съм проучил кое къде как върви.
Отделно от това.. няма никаква конкуренция.
Прави ми впечатление абсолютно едентични цени без значение от магазина.
Като пример ще използвам ВИВИ на вижън.
В всеки БГ магазин е на една цена до стотинките глави и всичко.. и това не е само при изпарителя ми при доста от нещата. Включително и течности и прочие. Реално ако има конкуренция истинска и аз съм собственик на магазин бих направил поне с 2 лв надолу моята цена за да е по изгодно да си закупите тоя изпарител от мен.
Така е във всички други магазини по света,
докато тук няма никакво значение от къде ще го закупиш.
Vision имат нов on-line shop
Posted На 4.02.13 г. в 19:19
Posted На 4.02.13 г. в 19:40
cuban, за да спестиш 5-6лв чакаш по 1 месец доставка... Правите се на кокошари за няколко лева, пък накрая като затворят магазините из БГ, ще видиш колко изгодно ще ти излиза да си поръчваш по един аромат на ФА и да го чакаш по 2-3 месеца... Или зорлем да се чудиш, какво още да поръчаш в преспектива, за да ти легне по-евтино доставката.
А какво ще правиш, когато и твоите клиети се "усетят", че отвън е по-евтино да си купуват протеините и започнат да те прескачат?
Еййй, докато плащахте години наред по 500% надценка на цигарите, как никой не се намери да мрънка и да си поръчва от вън, а сега, когато ви излза десетки пъти по-евтино и оревахте артълъка...
А защо поляците продават по-евтино - ами много просто - продажбите им са десетки пъти по-големи, понеже имат огромен пазар, отделно имат износ, понеже цените които плащат за транспорт са в пъти по-ниски (и за износ и за внос впрочем), от колкото за нашия регион, отделно цените на продуктите за големи количества падат драстично и от там се получават и големи разлики, които пак са от порядъка на няколко лева между другото и изобщо не са толкова фрапантни, колкото ги изкарвате. И това е за една много малка част от продуктите.
Edited by Туранага, На 4.02.13 г. в 19:46.
Posted На 4.02.13 г. в 19:42
в БЪЛГАРИЯ цените са АДСКИ ЗАВИШЕНИ.
Винаги се усмихвам, когато хора без грам представа от търговия бързат да се изказват, че и да крещят отгоре на това. Хаиде да успееш да организираш поне един ко-оп и после да викаш по търговците ОК?
Сравняваш популациите на България и Полша, добавяш и средно 25-30% по-висока покупателна способност в една от държавите (познай коя) и ако умееш да използваш яйцевидното образование между ушите си, ще си отговориш на много въпроси относно цените тук, там и другаде. Има и други фактори, но нека започнем с най-очевадното.
Що се отнася до еднаквите цени, тук имаш известно право, въпреки че цените и условията не са съвсем еднакви, да не говорим, че търговците правят промоции. Наистина обаче това е малко смущаващо.
Edited by NiOOH, На 4.02.13 г. в 19:48.
Posted На 4.02.13 г. в 19:55
georgi, пазаруваш отвън и понеже ти се разминават митата и ДДС-то, продаваш по форумите на по-ниски цени от пазарните. Аз ако съм на админите, ще почна да ти затварям темите.
cuban, за да спестиш 5-6лв чакаш по 1 месец доставка... Правите се на кокошари за няколко лева, пък накрая като затворят магазините из БГ, ще видиш колко изгодни ще ти излиза да си поръчваш по един аромат на ФА и да го чакаш по 2-3 месеца... Или зорлем да с чудиш, какво още да поръчаш в преспектива, за да ти легне по-евтино доставката.
А какво ще правиш, когато и твоите клиети се "усетят", че отвън е по-евтино да си купуват протеините и започнат да те прескачат?
За протеините така ги давам че да няма конкуренция в Страната и не само ми за да ти излезне под цената на която аз го давам ще трябва да вкараш един Контейнер от САЩ за да ти излезнат на по изгодна цена. НИСКА ЦЕНА голям оборот това е.
Никой не говори за 5-6 ЛВ и аз не съм кокошкар
Въпроса е там ще ти дам прост пример ако си закупя за месеца 200 Мл Течност на ФА за тоя месец от тук ще платя 110лв минимум БЕЗ ДОСТАВКА да кажем ми е безплатна.
Ако купя същото количество течност от друго място от ФА няма да го смятам изобщо защото всеки знае колко се чака но друг магазин, който предлага готови продукти ще купя същото количество за не повече от 65-70лв
Само до тук са 40лв НА МЕСЕЦ
И какви 10 ки пъти по евтино? Ако си купуваш хубави течности и консумативи да ти кажа че не само че не е 10 пъти по евтино ми понякога са на Кантар нещата.
За да падна на 10 пъти по евтино трябва да изпарявам гаражно забъркани течности или да изпарявам каквото намеря..
щото преди ми струваше минимум 150 лв цигарите на месец.
10 пъти по евтино 15лв не знам каква ще е тази течност за целия месец.
Без да ти обяснявам за Изпарителите, Резервни части и прочие.
Мен като потребител не ме интересува популацията интересува ме да ми е изгодно и защото сме най богати в целия свят за това ли и цените ни са такива?!
Айде моля ти се
Преди да напиша това, което написах знаех че ще има ревностни защитници, на това как едва ли не не е така..
За разлика от други хора аз не се притеснявам да си изразявам мнението то за това е форум и демокрация.
Не че не си купувам от тук ( България) но само при Условие че съм закъсал и спешно ми трябва нещо определено.
И в темата не обсъждаме популацията ако тръгна да смятам популацията ми да сметнем че някъде имат доста по високи НАЛОЗИ от нас.
И не може само което ни харесва на нас на него да казваме ми като смятаме популацията нека сметнем и средната работа заплата ОК по голяма нация са..
МИ дай да сметнем и покупателната способност и Налозите за да е всичко изравнено.
Отделно от това което казвам е че при една груба сметка ако веднъж месечно си купувам нещата от ДА КАЖЕМ друго място.. МИ ИЗЛИЗАТ не с 5-6 лв по евтино а НА ПОЛОВИНА и ако давам 150лв за ЕЛ пушене ще ми струва само 75лв за същото със същите неща, който използвам.
Аз не ангажирам никой с моето мнение или карам да се съгласява, прави като мен и прочие.
Всеки сам може да си избере и прецени за себе си.
Но като говорим да си говорим истината такава каквато е и на мен ми се иска да си пазарувам от тук и след 1 ден да са при мен но не съм и кръводарител.
Нищо лично всеки си гледа интереса.
И не го говоря на теория това е ПРАКТИКАТА и съм го изпитал.
Edited by cuban, На 4.02.13 г. в 20:09.
Posted На 4.02.13 г. в 20:09
И да - на средностатистическия пушач разходите са му максимум 30лв на месец и то за качествена течност и качествени консумативи. Не знам, ти какво правиш, но опрелдено такива като теб се броят на пръсти.
Изобщо няма да навлизам в темата, в която се опитваш да подхванеш, но някой ден, дай Боже, да се захванеш със сериозен бизнес, пак ще си говорим.
Posted На 4.02.13 г. в 20:34
за 30 лв може да си купи 50мл ФА ако е от локален магазин без доставка.
ако изпарява по 5мл на ден точно 10 дена ще му стигнат?! къде е месеца.
Аз изпарявам течности с ниско съдаржание в по голямо количество заради самия кеф да изпарявам.
Posted На 4.02.13 г. в 20:46
Какво се опитваш да направиш? Не разбирам.
Вдигай един woedpess и един магазин и почвай. Щом мислиш, че е толкова лесно, аз ще съм ти първия и най-верен клиент. Честно
Posted На 4.02.13 г. в 20:47
Между другото, не знам, защо не се намесят и собствениците на магазина, за да изяснят ситуацията и да се спрат вече такива спекулации относно цените.
Posted На 4.02.13 г. в 20:51
Не съм купувал неща за да правя бизнес и продавам.Просто консумативите които си бях взел не задоволяват нуждите ми.Махнах всичко излишно,защо да стоят без да се използват.Купувал съм и от тук,продал съм ги със загуба,това печалба на гърба на другите ли е?georgi, пазаруваш отвън и понеже ти се разминават митата и ДДС-то, продаваш по форумите на по-ниски цени от пазарните. Аз ако съм на админите, ще почна да ти затварям темите.
cuban, за да спестиш 5-6лв чакаш по 1 месец доставка... Правите се на кокошари за няколко лева, пък накрая като затворят магазините из БГ, ще видиш колко изгодно ще ти излиза да си поръчваш по един аромат на ФА и да го чакаш по 2-3 месеца... Или зорлем да се чудиш, какво още да поръчаш в преспектива, за да ти легне по-евтино доставката.
Еййй, докато плащахте години наред по 500% надценка на цигарите, как никой не се намери да мрънка и да си поръчва от вън, а сега, когато ви излза десетки пъти по-евтино и оревахте артълъка...
А защо поляците продават по-евтино - ами много просто - продажбите им са десетки пъти по-големи, понеже имат огромен пазар, отделно имат износ, понеже цените които плащат за транспорт са в пъти по-ниски (и за износ и за внос впрочем), от колкото за нашия регион, отделно цените на продуктите за големи количества падат драстично и от там се получават и големи разлики, които пак са от порядъка на няколко лева между другото и изобщо не са толкова фрапантни, колкото ги изкарвате. И това е за една много малка част от продуктите.
Posted На 4.02.13 г. в 20:58
Cuban, някои от темите/мненията си наистина ценни човек. Другите просто звучат толкова фалшиви и заучени, че лъхат на търговия.
Какво се опитваш да направиш? Не разбирам.
Вдигай един woedpess и един магазин и почвай. Щом мислиш, че е толкова лесно, аз ще съм ти първия и най-верен клиент. Честно
Абе каква търговия бе?!
Да съм продал на някой нещо.
Изпарявам си за кеф и споделям мнение и тия неща не си ги измислям или смуча от пръстите.
Не знам на кой какво му ЛЪХА но аз не продавам нито течности нито каквото и да било за да пиша подобни неща.
И аз съм потребител.
Всеки да си купува от там от където намери за добре, както и всеки има право на избор.
За разлика от ВАС аз не НАПАДАМ или обвинявам никой да съм казал че вие имате БИЗНЕС ИНТЕРЕС и за това защитавате тази ваша теория?! НЕ НЕ СЪМ
Ми след като аз не си позволявам да упреквам хората в различни интереси.. не знам, защо аз трябва да имам Бизнес интерес.
Всичко каквото се каже тук Е ВСЕ БИЗНЕС ИНТЕРЕС толкова бисери лъснаха че ми е трудно да ги запомня, трябва да си ги записвам.
Пускам тема дали някой иска да си вземам Партия нещо
ХОП веднага Бизнес интерес.
Пускам тема че съм си купил еди си кво Евтино и вие да си купите ако искате.. ХОП ВЕДНАГА ПАК имам някаква далавера.
ЗАЩО ВИНАГИ се гледа под вола теле?! а не може да погледнете от друга гледна точка че наистина го казвам без корисна цел нито ме интересува ЕЛ ЦИГАРЕНИЯ Бизнес нито имам намерения да продавам нещо...
Имам си мой си бизнес и не ям доматите с коловете аз също търгувам с други неща.
Edited by cuban, На 4.02.13 г. в 21:05.
Posted На 4.02.13 г. в 22:06
Прави ли ти впечатление, че големи вериги, като Техномаркет, Технополис и т.н. или големи компютърни фирми като Мост, продават технихата си с едно 30% нагоре спрямо магазини извън БГ? Ако не ти е направило впечатление, е крайно време да се замислиш, защо е така.
Като не ти харесват цените тук, по-добре спри да пишеш глупости, защото 100% ще има хора, които да се вържат, че търговците в БГ са едва ли не мошеници и печалбари! Благодарение на тях в момента ти и много други сме с електронна цигара. Силно се съмнявам, че щеше да тръгнеш да дириш китайците из алибаба и да ги питаш, какво да си вземеш. Все едно не помниш, какви дилеми бяха преди да си купиш електронната цигара в началото.
И пак - някой ден, когато имаш истински, легален собствен бизнес, ела драсни два реда, как продаваш стоката си по-евтино, от колкото чуждите магазини. А ако почнеш и електронни цигари да предлагаш, ама със същото качество, гаранция и обслужване, както тук, но на МНОГО по-ниски цени, повтарям, МНОГО по-ниски цени, не само slavkov, ами всички тук ще ти станем клиенти и само от теб ще пазаруваме!
Posted На 4.02.13 г. в 22:14
Еми че не е ли скъпо всичко в България??? Много ясно че ще е скъпо и в Техномаркет и в Технополис и във всякакви магазини за електроника, ама за всеки влак си има пътници. Не помня кога последно съм купувал скъпа техника от България. Всеки път ме боли сърцето като си купувам нещо от България. Не казвам че са мошенници търговците ама тук сме си ги свикнали да си им плащаме като попове и на тях им е добре и така като гледам кво пишат хората и на вас ви е добре..... Аз не мога да разбера само колко са бодливи тея тръни в гащите ви че само да търсите "на вскяка манджа мерудия"... Гледайте си живота. Четете си темите които са ви полезни пък там където не ви е работа, не виждам смисъл да се бъркате.....
Edited by dfrmtn, На 4.02.13 г. в 22:14.
Posted На 4.02.13 г. в 22:15
И само за инфо, пуша за 0.20-0.30лв на ден.
Да не споменавам, че имам 3-4 вариволта собствено производство, та може и да падна и под тази цена, но да не издребнявам и няма да смятам модовете, танковете и майзерите.
Но че понякога се изцепваш с лесната работа "да пазарим от вън" ... аз лично съм се парил, друг път сме минавали през иглени уши. Та не всичко е розово, а в кооп рискуваш или твоите 50$ или 300$ кооп. Ами ако зареждаш за 20 000$ и стане...хм, интересно по митници или данъчни. Мисля, че имаш опит във "вноса" и трябва знаеш какво става. Сертификат за произход имате ли, а да, ок, ама ни е съмнително и ще се изследва в лаборатория. 3 месеца. През това 20К$ си стоят някъде и отлежават.
Лично за мен, уважение за истинските търговци в България, всички знаем кои са. Че няма конкуренция и пазарен механизъм - ми няма, когато някога се опитвах да убеждавам един търговец да вкара модове, той ми каза (и беше прав) "Абе човеко, нали такива като теб сте 5-10 души в милата ни Родина, китайците искат 300 MOQ". Такъв пазар сме. Толкова са ни магазините. Такъв ни е манталитета. Факт.
Замислял ли си се, например, че ако на теб не са проблем да "хакнеш" 200$ за експеримент, тук има хора, които събират 1 месец за Туист ? За това го давай по-спокойно, най-вече с коопите. А че може да си слагаш и един RBA бонус, щом се трудиш и поемаш рискове, заслужаваш си го
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
http://goo.gl/NYLbA
Posted На 4.02.13 г. в 22:25
Дай някакви насоки относно техниката и как да ми излезе значително по-евтино, от колкото тук, ама толкова по-евтино, че да си струва да рискувам гаранцията, защото аз два пъти съм купувал от вън, защото видиш ли, беше хипер-мега далаверата да спестя 30% и като дойде в БГ щях да припадна - 2 дни в митницата, куп пари за декларации, транзити, мита, ДДС-та и накрая ми дойде аха-аха на цената в БГ, с тая разлика обаче, че жертвах гаранция от 2 години...
![]()
Еми че не е ли скъпо всичко в България??? Много ясно че ще е скъпо и в Техномаркет и в Технополис и във всякакви магазини за електроника, ама за всеки влак си има пътници. Не помня кога последно съм купувал скъпа техника от България.
Posted На 4.02.13 г. в 22:28
Има ebay-ове, има стотици други сайтове. За пример ти давам телевизор който тук струваше 2000лв. на мен ми излезе 1050 лв. с доставката(аз не мога да разбера какви митници) . Мисля че да коментираме повече смисъл "йок" Ако си от тези хора които ги притеснява гаранцията съжалявам. Аз проблеми до сега "да чукам на дърво" съм нямал, а не е като да пазарувам онлайн от вчера
Edited by dfrmtn, На 4.02.13 г. в 22:30.
Posted На 4.02.13 г. в 22:41
Кажи за колко договори АГА-Т+
И само за инфо, пуша за 0.20-0.30лв на ден.
Да не споменавам, че имам 3-4 вариволта собствено производство, та може и да падна и под тази цена, но да не издребнявам и няма да смятам модовете, танковете и майзерите.
Но че понякога се изцепваш с лесната работа "да пазарим от вън" ... аз лично съм се парил, друг път сме минавали през иглени уши. Та не всичко е розово, а в кооп рискуваш или твоите 50$ или 300$ кооп. Ами ако зареждаш за 20 000$ и стане...хм, интересно по митници или данъчни. Мисля, че имаш опит във "вноса" и трябва знаеш какво става. Сертификат за произход имате ли, а да, ок, ама ни е съмнително и ще се изследва в лаборатория. 3 месеца. През това 20К$ си стоят някъде и отлежават.
Лично за мен, уважение за истинските търговци в България, всички знаем кои са. Че няма конкуренция и пазарен механизъм - ми няма, когато някога се опитвах да убеждавам един търговец да вкара модове, той ми каза (и беше прав) "Абе човеко, нали такива като теб сте 5-10 души в милата ни Родина, китайците искат 300 MOQ". Такъв пазар сме. Толкова са ни магазините. Такъв ни е манталитета. Факт.
Замислял ли си се, например, че ако на теб не са проблем да "хакнеш" 200$ за експеримент, тук има хора, които събират 1 месец за Туист ? За това го давай по-спокойно, най-вече с коопите. А че може да си слагаш и един RBA бонус, щом се трудиш и поемаш рискове, заслужаваш си го
Никакъв БОНУС не слагам и ми писна от идиотски писанки.
Още когато пуснах темата КАЗАХ цената от КИТАЙЦИТЕ за АГА Т + е 11 ДОЛАРА за Брой кое не СТАНА ЯСНО че аз пак си слагам надценка и правя бизнес???
След като предварително съм казал точната цена и всичко е прозрачно и казах че след празника им може да се поръча и ще се опитам да я смъкна на 10 броя вместо 20 MOQ кое пак не стана ясно къде ми е далаверата?!?!
Най добре да платя 45 лв и да не се занимавам с ей такива дето търсят под вола теле и дето после ще си оплюят брадата че едва ли не и Audi S8 съм си купил от далаверата с AGA-T+
МИ СВЪРЖИ СЕ С КИТАЙЦИТЕ и ги питай за колко продават АГАта ако я намериш за под 11 от теб ще я вземем даже аз не искам да вземам КООП ами искам да ми поръчаш една бройка с другите си направи каквато искаш далавера.
Относно ти какво изпаряваш и за 10 стотинки.. да изпаряваш това е твоя избор аз няма да изпарявам ЦУНК МУНГ течност и да си правя експерименти със себе си.
Сигурно си наясно че ако изпаряваш Течности на MOV на Alien на FA и прочие тия 20 30 стотинки на ден няма да ти стигнат само фитилът да се обмокри.
Ми аз ако ще пуша за да ми е евтино ми по добре изобщо да не пуша защото целият кеф се разваля от кофти течности.
Точно и аз това казвам че има хора който събират по 1 месец пари за Туист и точно за това казвам че цените са СКЪПИ нека така да се изразя а за конкуренция и дума не може да става... почна темата да се измества от това за което ставаше въпрос а ИМЕННО че ЦЕНИТЕ в БЪЛГАРИЯ са меко казано ВИСОКИ и това го казвам за потребителя крайния а не че кой за колко пари изпарява и кой е по по най...
И говорим едно и също ЦЕЛИЯ СВЯТ дори в други държави от ЕВРОПА и не само ВНОСЪТ ОТ КИТАЙ е с още по големи изисквания и сертификати и такси и мита и ддс и какво ли още не...
НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ има такси!!!
ДОРИ ПРИ ВИСОКИЯТ стандарт на ВЕЛИКОБРИТАНИЯ искаш ли да ти намеря магазини, който предлагат дори в ПАУНДОВЕ калкулирано в Български ЛЕВ по ЕВТИНО въпреки че стандарта им е адски скъп и са светлинни години напред от нас.
Колкото и червени МИНУСИ да ми се слагат е без значение, аз знам много добре какво говоря.
Posted На 4.02.13 г. в 22:45
Има да, има такси и там, ако щеш само Пейпал и банковите такси. Но номера е, че там си краен клиент. Дори и се съгласяваш при ползването на такива тръжни сайтове с EULA (ако си ги чел де
![]()
Има ebay-ове, има стотици други сайтове. За пример ти давам телевизор който тук струваше 2000лв. на мен ми излезе 1050 лв. с доставката(аз не мога да разбера какви митници) . Мисля че да коментираме повече смисъл "йок" Ако си от тези хора които ги притеснява гаранцията съжалявам. Аз проблеми до сега "да чукам на дърво" съм нямал, а не е като да пазарувам онлайн от вчера
Съвсем друго е да си търговец. Да изкараваш пари' от това. Тогава държавата не прощава. Особено нашата, мога да ти дам пример - в Дубай освобождаване от митница на специална продукция струва 30 дирхама (~10лв). Преди 10 години е било толкова, след 10 години пак ще е толкова! Тук само за тесте документи за твоята стока, ти струва 30лв. От там нататък жална ти майка. Та се радвай, че не си се сблъсквал с митници. Да ти искат сертификат за състава, след като внасяш нещо, което е фирмена тайна (Кока Кола или Деканг). И винаги може да те подложат на такава проверка, че да мине годността на стоката. Ама стига толкова празни приказки - който смята, че може да снабдява пазара с КАЧЕСТВЕНА стока на 2 ПЪТИ ПО-НИСКА цена, моля, ние сме с две ръце "За" !
BaDaNarka VV, BGGen II mod,T2,Vision Vivi Nova V2,Vision STV Nova, Кайфун 3.1 ES,VMax IMR Efest, SilkS VV, APV Vamo
Posted На 4.02.13 г. в 22:46
Пускам тема дали някой иска да си вземам Партия нещо...
Което и до момента не си успял да организираш, което пък не ти пречи да грачиш с едри букви срешу хората, които внасят, правят магазини, че и форуми, за да могат такива, като теб да грачат, че и да се опитват да организират (безуспешно, разбира се) "Партия нещо".
Разбираш ли колко е огромна разликата, предполагам не, прекалено сложно е горното изречение. Няма как и да разбереш и елементарни икономически закономерности и, както болшинството от озверели сънародници започваш да крещиш несвързани безмислици.
Posted На 4.02.13 г. в 22:49
Пускам тема дали някой иска да си вземам Партия нещо...
Което и до момента не си успял да организираш, което пък не ти пречи да грачиш с едри букви срешу хората, които внасят, правят магазини, че и форуми, за да могат такива, като теб да грачат, че и да се опитват да организират (безуспешно, разбира се) "Партия нещо".
Разбираш ли колко е огромна разликата, предполагам не, прекалено сложно е горното изречение. Няма как и да разбереш и елементарни икономически закономерности и, както болшинството от озверели сънародници започваш да крещиш несвързани безмислици.
Аз поне се опитвам а други и това не правят а само ходят и АКАТ по темите на хората, който се опитват
Хайде вие го организирайте и привикайте всички Китайци моментално да се вземат в ръце и да изпратят каквото ние искаме. Без значение от празника.
И не е вярно че не съм успял напротив каквото съм поискал съм си го купил и след седмица максимум е тук.
Edited by cuban, На 4.02.13 г. в 22:51.
Posted На 4.02.13 г. в 22:52
Мога да те уверя, че пуша по-качествени течности от теб, ни то едва ли ще повярвашОтносно ти какво изпаряваш и за 10 стотинки.. да изпаряваш това е твоя избор аз няма да изпарявам ЦУНК МУНГ течност и да си правя експерименти със себе си.
Сигурно си наясно че ако изпаряваш Течности на MOV на Alien на FA и прочие тия 20 30 стотинки на ден няма да ти стигнат само фитилът да се обмокри.
Ми аз ако ще пуша за да ми е евтино ми по добре изобщо да не пуша защото целият кеф се разваля от кофти течности.
За теб може би е престиж да пушиш Alien и Vermilion River, аз пък съм ги пробвал и не са ми по вкуса, заради това аз пък пуша каквото ми е кеф с 99.99% гарантирано качество.
Пък ти ако искаш, вярвай. За това казвам, че знам какво струва на тези хора да поддържат пазара. Защото на теб не ти е ясно (виж съседната тема, официално 45 дни доставка от ФА, за толкова пари имаш поне лихва в банката, тук само губиш търпението на клиентите) и разсъждаваш като един единствен краен потребител. 11$ казваш, после казваш 40лв, накрая ми скачаш като казах, че БИ ТРЯБВАЛО да е 40% по-евтин от АГА-Т за 25лв ДО ТУК, защото е много по-просто и с по-малко материали.
Та пак казвам, да оставим хората да си вършат работата, да си правят печалбата че и те семейства хранят. Който не му изнася - ето ти АлиБабаба, HC, HG, още хиляди сайтове, да се обслужва
Апропо, нали не мислиш, че е първия кооп, които организираш тук? Варненския форум работи така от година, приятели си правим доставки и си поемаме рисковете
Edited by Topper, На 4.02.13 г. в 22:56.