Проблемът е, че ти или нямаш реална оценка на ситуацията или се правиш на ударен. Това, което казваш е напълно вярно. И важи както за течности, които уж са правени в БГ, така и, а може и в по-голяма степен за течности, наливани и разфасовани в Китай...
Крис, просто прочети за какво пиша - въобще не коментирам течностите, а две от съставките им. Китайците вероятно купуват PG/VG в промишлени количества, не в еднолитрови бутилки.
Така че, както казах по-горе - всички течности са един дол дренки - не е правилно ругаенето на едни и фаворитизирането на други без някакви доказателства каквито не видях дотук за обсъжданата течност на пловдивската фирма
Аз не съм ругал никъде. Мнението на adel си е нейно и е написала защо е такова. С NiOOH повече от това да я изпарим в лъжичка нямаше как да направим, за сравнение мога единствено да направя същото с Dekang шоколада. Понеже съм го правил - разлика има, не пиша за нея, както виждаш, понеже няма как да доверявам тези неща на носа си, ако и да е чувствителен.
Да ти припомня ли, че ако твоето държание се определя от това къде си и с кой говориш може да има други люде, чието мислене и държание да не се пречупва от околната среда?
Свободен си да ми припомняш, имам свободата да настоявам дори и тези хора да се държат добронамерено в този форум. Ако не им харесва - в другия форум има тема, има и други форуми.
А и наистина не разбирам каква е съществената разлика м/у тук и HWBG???
Правилата тук си ги приел по време на регистрация, не са ти натрапени няколко години по-късно.
Тук бях изписал няколко изречения, свързани с настоятелността, поръчката, която направихме няколко е-пушачи в Сетком и паническото изтриване на предложението в HWBG към нея да се включат и хора оттам, но... просто не си заслужава, дишай спокойно и не разлайвай кучетата.
Доколкото помня - а помня, понеже аз не пожелах да го направя - Бачо Киро ти изтри мненията (в едно от които си имал предложение, предполагам, да не ровя?) и те банна за известно време? Точно на него нито е-цигарите, нито въобще пушенето не са му сред интересите, така че претенции - към папата. Не е нужно да се правиш на ударен - ясно ти е за какво бяха изтрити мненията и това изобщо няма общо с идеята ти да поръчваш.
По темата - изпратил съм запитване до няколко български фирми предлагат ли никотинов екстракт, с каква концентарция е, свободно ли се продава и каква е евентуално цената му. Надявам се някой да отговори. Ако го направи - това ще е последната съставка за забъркване на изцяло домашни смеси, ще пиша ако има развитие и интерес от ваша страна разбира се.
Единственото, което ще помоля, е информацията за местата, от които може да се купи и какво трябва да се прави, да е придружена от достатъчен, да не кажа натрапчив брой предупреждения за опасността от това да се борави с по-високи никотинови концентрации.
Да не кажа, че направо ще ви отделя форум с по-специфичен достъп, ако решите да го обсъждате, защото това просто не е за всеки.