Jump to content

Photo
- - - - -

Въпрос за его-т!

• Please log in to reply
30 replies to this topic

#21 itsofar

itsofar

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 132 posts

Posted На 7.04.12 г. в 06:47

Много ти благодаря за всичко това което споделяш. От твоите думи излиза че съм купил оригинално его-т за 20$. Иначе за всичко друго съм съгласен с теб и нямам намерение да споря. Най-вече съм съгласен, че в метро е пълно със скъпи ментета. Подобно на повечето хора тук, аз също първо опитах най-евтиния вариант - онези малки ел. цигари, с които изпиваш повече сок от колкото изпаряваш. След тях опитах електронна пура (незнам как и се води модела) прилича на онези еднократните които се продават тук, но се зарежда. И тя струваше около 20$ преди година. Именно тази пура ме направи привърженик на електронното пушене, точно когато бях на път да се откажа. Сега ползвам нещо което изглежда като его-т, работи като его-т и на него пише eGo-T tm. Идея нямам дали е оригинал или не, но върши страхотна работа и не създава грижи.
Колкото до тези от форума, за които това е кауза - чест и почитания от мен. И тъй като все пак темата беше за его-т, а ти категорично отсече по въпроса за имитациите - споделих своето мнение по въпроса. Не знам дали има кофти имитации на този ммодел, но със сигурност знам че има много добри. Китайските онлайн магазини го предлагат масово в какви ли не варианти. Виждам че разбираш повече от мен, но позволи ми да не съм съгласен с теб по този въпрос. Пожелавам ти успех в търсенето на "точката V" и съвсем, ама съвсем нямам намерение да споря повече с теб. Дори мисля че можем да си бъдем полезни в бъдеще - наистина мисля да питам да сглобя собствен вариант на "батерийката с реотанчето" - вероятно след някой друг месец, когато нещото ми престане да работи. Надявам се да дискутираме заедно и други теми, придържайки се към академичния стил разбира се.

#22 Megi

Megi

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 5 posts

Posted На 10.12.12 г. в 19:44

Здравейте на всички. Днес си купих 2бр ел. цигара eGo , но като се прибрах вкъщи се оказа ,че няма никакъв заряд в едната батерия. Сложих я на зарядно и отначало светна за секунди и после угасна бутона и така вече повече от час не светва. Някой знае ли колко време и трябва да се зареди, кога трябва да започне да свети? Дали е дефектна? А другата няма проблем има си заряд.

#23 vladimirh

vladimirh

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 252 posts

Posted На 10.12.12 г. в 20:02

Здравейте на всички. Днес си купих 2бр ел. цигара eGo , но като се прибрах вкъщи се оказа ,че няма никакъв заряд в едната батерия. Сложих я на зарядно и отначало светна за секунди и после угасна бутона и така вече повече от час не светва. Някой знае ли колко време и трябва да се зареди, кога трябва да започне да свети? Дали е дефектна? А другата няма проблем има си заряд.

няма заряд или не е вклучена?какво светва зарядното червено или зелено?

#24 Megi

Megi

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 5 posts

Posted На 10.12.12 г. в 20:19

Зарядното свети зелено.

Всъщност не съм сигурна дали е нямало заряд ,защото сега прочетох ,че трябва да се активира батерията с пет бързи натискания. Активирах я и сега незнам след като копчето не свети означава ли това ,че е заредена докрай? Благодаря!

#25 vladimirh

vladimirh

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 252 posts

Posted На 10.12.12 г. в 20:21

Зарядното свети зелено.

Всъщност не съм сигурна дали е нямало заряд ,защото сега прочетох ,че трябва да се активира батерията с пет бързи натискания. Активирах я и сега незнам след като копчето не свети означава ли това ,че е заредена докрай? Благодаря!

щом на зарядното свети зелено и копчето не свети значи е напълно заредена .успех с електроните цигари

#26 Megi

Megi

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 5 posts

Posted На 10.12.12 г. в 20:24

Благодаря много :good:

#27 vladimirh

vladimirh

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 252 posts

Posted На 10.12.12 г. в 20:31

а с картомайзер ли са ти цигарите или

#28 Megi

Megi

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 5 posts

Posted На 10.12.12 г. в 20:35

Ами честно казано,нямам представа . Още съм твърде нова с тези цигари, днес ми за първи път :unsure:

#29 vladimirh

vladimirh

Редовен посетител

• Участници
  • PipPipPip
  • 252 posts

Posted На 10.12.12 г. в 20:36

Ами честно казано,нямам представа . Още съм твърде нова с тези цигари, днес ми за първи път :unsure:

аха ми с палнителчета ли си или

#30 Megi

Megi

Нов участник

• Участници
  • Pip
  • 5 posts

Posted На 10.12.12 г. в 20:38

не нямам пълнители.

#31 vladimirh

vladimirh

Редовен посетител