Ego - C Upgrade
Started by gsi_killer, От 18.01.13, 21:01
27 replies to this topic
Posted На 20.01.13 г. в 10:47
Проблема на Upgrade-да ,с който аз съм се сблъсквал, е че защитата в някой случаи не се активира и батерията сдава багажа
Което пък води до задължителен ремонт. Пожелавам ти да не стигаш до този момент
ХОРАТА ПРАВЯТ ЖИВОТА ТОЛКОВА ИНТЕРЕСЕН. ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ, ЧЕ ВЪВ ВСЕЛЕНА ПЪЛНА С ТОЛКОВА ЧУДЕСА, ТЕ УСПЯЛИ ДА ИЗМИСЛЯТ СКУКАТА? УДИВИТЕЛНО!
Posted На 20.01.13 г. в 11:46
Щом е "ъпгрейд" в около 80 % от случаите при късо сдава богу дух.Защитите им са бъгави или пусковите транзистори са на по-нисък лимит от колкото трябва да е . Така или иначе "цък".
изобщо не препоръчвам тази батерия, освен ако не разполагат със сигурна гаранция , че ако ще и 5 пъти да гори ще ти я сменят. Т.е. търсете задължително 6 месеца гаранция за това изделие.
Най -добре преди да го купите да се окъси на място или от продавеца или от вас пред него, така че да не ви пращат "да пасете" по-късно.
Просто поискайте да ви демонстрират сработването на защитата и какво се прави след като /ако сработи.
изобщо не препоръчвам тази батерия, освен ако не разполагат със сигурна гаранция , че ако ще и 5 пъти да гори ще ти я сменят. Т.е. търсете задължително 6 месеца гаранция за това изделие.
Най -добре преди да го купите да се окъси на място или от продавеца или от вас пред него, така че да не ви пращат "да пасете" по-късно.
Просто поискайте да ви демонстрират сработването на защитата и какво се прави след като /ако сработи.
Edited by last_hope, На 20.01.13 г. в 11:52.
Save the future from degenerates,chlorinating the Gene pool!!! www.darwinawards.com
Posted На 20.01.13 г. в 12:45
Благодаря за информацията.
Моята батерия съм е пробвал на късо с кламер - защитата сработва, а после се отключва като я свържа към захранване през USB-то - бутона присветва два пъти и вече може да се ползва. Явно батерията ми по случайност попада в 20-те процента. Но понеже няма гаранция, че всеки път защитата ще сработва по един и същ начин, ще имам предвид нови картомайзери или нови глави да ги пробвам първо на друга батерия, за всеки случай.
Моята батерия съм е пробвал на късо с кламер - защитата сработва, а после се отключва като я свържа към захранване през USB-то - бутона присветва два пъти и вече може да се ползва. Явно батерията ми по случайност попада в 20-те процента. Но понеже няма гаранция, че всеки път защитата ще сработва по един и същ начин, ще имам предвид нови картомайзери или нови глави да ги пробвам първо на друга батерия, за всеки случай.
Ако един кон ви говори, че сте смахнат, то това си е самата истина…
Posted На 20.01.13 г. в 12:45
колко струва един ц ъпгрейд, аз имам ама сега сглобявам цигара за близък (щото в electros*oke само такива батерии има, утре смятам да си взема, беше ми казала жената там колко бяха ама не се сещатм, нещо от сорта на 30 и нещо лв.. )
Edited by oborotniq, На 20.01.13 г. в 12:46.
Joyetech eGo-C Upgrade 1000mAh + 650mAh + Vision Mini Vivi Nova
Posted На 20.01.13 г. в 14:59
Не знам защо държиш батериите да са от там, но те имат 2 магазина близо един до друг. Почти сигурен съм, че поне в единия, ще има и други батерии.щото в electros*oke само такива батерии има, ...